Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superb experience with Shipshark. Professional, efficient and friendly. Since day 1 they have made everything super easy and always informed us about next steps. Thrilled to have you all as pa... Se mer

Företagsinformation

1. Logistiktjänster
  2. Förpackningsföretag
  3. Fraktbolag
  4. Frakttjänster
  5. Lager

Skrivet av företaget

Vi håndterer alt fra opbevaring til verdensomspændende forsendelse fra vores lager i Randers, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Enkelt, effektivt og skalerbart.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk support 🙏🏼 her…

Helt igennem fantastisk support 🙏🏼 her i Marts 2026 endte vi ind i en udfordring som vores udvikler umiddelbart ikke kunne løse iforhold til nogle integrationer og ændringer på tværs af systemer, men der trådte Michael N. til, og fiksede det fra top til tå! KÆMPE KÆMPE hjælp, og tusind tak til dig Michael 🙏🏼 hvis man er ude efter et pålideligt og up-to-date lagerhotel der ikke kun pakker pakker, så kan vi hos LUVO absolut kun anbefale ShipShark 🙌🏼

18 mars 2026

A+ Partnership with Shipshark

Superb experience with Shipshark. Professional, efficient and friendly.

Thrilled to have you all as partners :) Just the start!

1 mars 2026

Svar från Shipshark

Wow!! And thanks a lot for that great review!!! We are thrilled to have you and your absolutely great norwegian products on board to spread it out to all the Danes as well.

So happy that you have had a great start and onboarding - let's keep on the great cooperation! 📦🦈

Regards from the Shipshark Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har arbejdet med Shipshartk i et…

Jeg har arbejdet med Shipshartk i et lille halvt års tid nu, og alt er som det skal være. Hurtig levering og god kommunikation samt service, hvis der er brug for, at noget skal ændres på eller lignende. 5 stjerner herfra.

17 februari 2026

Svar från Shipshark

Mange mange tak for den flotte anmeldelse - den er vi top glade for og den bliver delt med hele Shipshark Teamet!!

Vi vil netop gerne kendes på en solid service og en go' kommunikation - vi ser frem til det fortsatte samarbejde og på at følge den super flotte vækstrejse du er på - vi vil med 🚀🦈

En virkelig stærk fulfilment-partner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har brugt Shipshark som lagerhotel til vores webshop, og det har været en markant forbedring af vores drift. Ordrehåndtering og forsendelser kører hurtigt og stabilt, og deres system er let at arbejde med i hverdagen.

Teamet er både proaktive og servicemindede – man får altid hurtige svar, og de er gode til at finde løsninger, når der opstår spørgsmål. Det giver en tryghed at arbejde med et setup, hvor både kvalitet og kommunikation er i top.

Shipshark gør det nemt at skalere, og vi kan kun anbefale dem til andre webshops, der ønsker en fleksibel og pålidelig 3PL-partner.

100% tilfredshed herfra.

19 november 2025

Svar från Shipshark

1.000 tak for de rosende ord - dem sætter vi SÅ meget pris på! Især er vi glade for at du oplever at vi bidrager til at skalere din forretning - det er hele ideen bag Shipshark. Shipshark er meget mere end "bare et lagerhotel!"

Bedste hilsner fra hele teamet bag Shipshark 🦈📦

Once it was all set up

Once it was all set up, it worked flawlessly. A bit of a learning curve to integrate everything into webshops but it was well worth the time. Transparent billing and good communication. Package go out fast, are trackable and customers seem to very happy with the shipping process.

3 oktober 2025

Svar från Shipshark

Hi Torben and thanks a lot for you'r great review and positive feedback🥳. The whole Shipshark team appreciate it so much and we can't wait to pick and pack more of you'r orders today 🦈📦

Virkelig god samarbejdspartner

Vi har brugt Shipshark i nogle måneder nu, og det kører bare! For os er kommunikationen og evnen til at løse problemer sammen alfa omega. De er meget fleksible, lyttende og vi er et godt team sammen med dem.

Og så flyver pakkerne ud - det er en fornøjelse at se.

7 augusti 2025

Svar från Shipshark

Wow, hvor en dejlig besked 🙌 - vi har lige læst den højt for vores dygtige og dedikerede pluk- og pak folk🤩, som blev helt vildt glade. Vi er helt enige - det kører derudad :-) og pakkerne bliver sprøjtet ud!

Bedste hilsner Shipshark 📦🦈

Super oplevelse herfra!

Vi har virkelig haft en god oplevelse med Shipshark. Skiftet til dem som lagerhotel har været overraskende nemt, og hele setuppet er gået super godt. Selvfølgelig opstår der altid nogle små bump, når man skifter systemer og software – men hver gang vi har haft spørgsmål eller stødt på noget, har de svaret lynhurtigt på Slack og været klar til at hjælpe.

Det, vi især sætter pris på, er menneskene bag. De er simpelthen så søde, hjælpsomme og oprigtigt interesserede i, at det hele spiller for os. Og det betyder virkelig meget – det føles som om, de er en forlængelse af vores eget team.

Hele løsningen er professionel, og det hele kører bare. Der er styr på tingene, og vi kan mærke, at vi er i trygge hænder. Samtidig er de altid nemme at få fat i, og det giver en kæmpe ro i maven i en travl hverdag.

Vi er virkelig glade for samarbejdet og kan kun give vores varmeste anbefalinger videre.

1 juli 2025

Hej Rasmus

1.000 tak for den skønne anmeldelse - vi er SÅ glade for de pæne ord og glade for at I synes samarbejdet med Shipshark fungerer. Det synes vi ligeledes og sætter pris på samarbejdet med jer :-)

Fortsat go' søndag

Bedste hilsner

Shipshark 📦🦈

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shipshark har gjordt de muligt for mig…

Shipshark har gjordt de muligt for mig at fokusere mere på min forretning fordi de tager sig simpelt og nemt af mine ordre og kommunikationen er i top!

3 juli 2025

Svar från Shipshark

Mange mange tak for de positive ord - det er vi super glad for at høre! Fokuser du bare på din webshop - så skal vi nok pakke alle dine ordre lynhurtigt!

Shipshark 🦈📦

Kan kun anbefales

Vi har samarbejdet med ShipShark som vores 3PL-partner i nogle måneder nu – og vi kunne ikke være mere tilfredse. De leverer lynhurtigt, er altid tilgængelige med svar på vores spørgsmål, og går ofte langt ud over det, man normalt kan forvente af en 3PL. Deres service føles mere som en samarbejdspartner end blot en leverandør. Har du en webshop, er det ærligt talt en no-brainer at vælge ShipShark – vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.

3 juli 2025

Svar från Shipshark

Wow! Vi elsker tilfredse kunder 😀 og vi ønsker netop at være en både tæt og tilgængelig partner. Dejligt at I oplever at vi går lidt længere for vore kunder og især at vi er "En No-brainer"🧠 Mange tak for anmeldelsen!

Shipshark 🦈📦

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fleksible, løsningsorienteret og hurtig svartid

Vi har været kunde hos Shipshark i nogle måneder nu, og vi er meget tilfredse. Vi havde før haft varehuse i Polen, men sammenlignet med vores tidligere varehuse, så er Shipshark meget fleksible, klar på at finde løsninger og svarer hurtigt på alle type sprøgsmål.
Vi kan varmt anbefalde Shipshark som varehuse.

25 juni 2025

Svar från Shipshark

Tusind tak for de rosende ord - vi er top glade for hvert et af dem! Og rigtig dejligt at vi kan gøre det lige så godt - eller måske endnu bedre 😁end nogle af de største internationale lagerhoteller - igen tusind tak til jer!

Shipshark📦🦈

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har samarbejdet med Shipshark i en længere periode, og vi kunne ikke være mere tilfredse.

De har et hurtigt og effektivt lager-setup, som gør det nemt og trygt at skalere – og de er altid til at få fat på, når vi har spørgsmål eller brug for sparring. Deres kundeservice og kommunikation er i top, og det mærkes, at de virkelig vil deres kunder det bedste.

Det er sjældent at finde en logistikpartner, der både er så skarpe på drift og samtidig komunikation.

100% anbefaling herfra!

5 juni 2025

Hej Luca

Tusinde tak for de rosende ord! Det er vi bare super glade for at høre og vi sætter stor pris på samarbejdet. Vi er glade for at du er tilfreds med både vores daglige opgaveløsning og vores service og kommunikation.

Bedste hilsner Shipshark 🦈

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse, og det føltes ikke som det mest avancerede 3PL i Danmark

27 maj 2025

Hej Lucas

Vi er kede af at vi ikke kunne tilbyde dig fortsat at have lager hos os men håber du finder det rette match for dig og din webshop derude - vi sætter pris på din feedback, tak for det og rigtig go’ vind fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ShipShark er helt fantastisk!

ShipShark er helt fantastisk! Opstart og samarbejde er nemt og overskueligt, og deres service er både professionel, venlig og kommunikativ. Pakkerne bliver leveret til tiden, og de har kapacitet til at skalere op.

Det er tydeligt, at ShipShark går op i at give deres kunder en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker pålidelighed og høj kvalitet.

30 april 2025

Svar från Shipshark

Mange tak! Det er vi vildt glade for at høre! Vi gør os umage med at være både lynhurtige og pålidelige som samarbejdspartner så vores kunder kan fokusere på at skalere deres webshop. Dejligt at du er tilfreds med vores service og opgaveløsning!

Hilsen Shipshark🦈

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtigt god service og fik den bedste…

Rigtigt god service og fik den bedste start da vi havde en masse forudsbestillingsvarer, da vi startede vores samarbejde. De programmer som de benytter sig af, er i top og fungerer nemt og simpelt.

1 april 2025

Svar från Shipshark

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre at du synes vores lagersystem er i top. Det synes vi faktisk også selv 🤩📦

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shipshark er et no-brainer valg for enhver…

Shipshark er et no-brainer valg for enhver webshopejer. De har virkelige skarpe priser, ingen skjulte gebyrer, sender ordrene hurtigt og bedste af alt, det er nogle flotte og hyggelige mennesker der arbejder der. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med at have valgt Shipshark og ser frem til et langt samarbejd.

Venligt hilsen,
Mnasie Gilay
Pawpals.dk

17 mars 2025

Svar från Shipshark

Mange tak! Det er vi super glade for at høre. Hele vores koncept bygger på enkle og gennemskuelige processer og priser så dejligt at du er tilfreds med samarbejdet 😊

DAISSE anmeldelse

Mine pakker blev altid sendt ud til tiden. Kundeservice var fantastisk og jeg havde alt i alt en rigtig god oplevelse

15 mars 2025

Svar från Shipshark

Dejligt at du har været tilfreds med vores kundeservice og vores service og opgaveløsning generelt for det er netop det vi bestræber os på så mange tak for anmeldelsen. Den er vi vildt glade for!

Hilsen Shipshark🦈

De er ALTID på pletten

De er ALTID på pletten! De gør sig virkelig umage, sjusker ikke og der er god kommunikation. Det er oprigtig en kæmpe hjælp at have dem i ryggen, når det fælles mål er at tjene kunderne.

15 januari 2025

Hej Andreas

Wuhuuuee hvor en dejlig anmeldelse og sikke mange rosende ord. Vi er helt høje og fuld af energi til at pakke endnu flere pakker endnu hurtigere til alle de ventende kunder 🤩📦 Tusind tak nok engang!

Vores samarbejde med Shipshark

Der er total plug and play i forhold til at koble sig på deres digitale systemer. Vi har desuden haft rigtige gode oplevelser med teamet og den service der følger.

Derudover er deres prismodel nem at forstå og priserne er konkurrencedygtige sammenlignet med andre lagerhoteller.

Vi kan varmt anbefale ShipShark.

6 januari 2025

Hej Andreas

Mange mange tak for de meget fine ord - dem sætter hele teamet hos Shipshark SÅ meget pris på! Vi bestræber os netop på at det skal være "Plug and Play" lige fra integration til håndtering af de daglige ordre, så vildt fedt at du har haft netop den oplevelse🤩

Bedste hilsner fra hele Shipshark teamet🦈

Fantastisk samarbejdspartner!

Shipshark er den perfekte løsning, hvis du ønsker at udlicitere alt, der vedrører lager og forsendelse af dine varer.

Jeg har været kunde i et par måneder nu og alt har kørt problemfrit lige fra oprettelse og integration af systemer til varemodtagelse, optælling, og kommunikation.

Og så gør de det hele til super gode og konkurrencedygtige priser.

Kæmpe anbefaling herfra!

25 november 2024

Svar från Shipshark

Mange tak Jakob! Det er vi vildt glade for at høre! Vi sætter også super meget pris på samarbejdet med jer og vi er vildt glade for at I har oplevet at det glider problemfrit fra start til daglig drift og løbende kommunikation - super godt at høre og nok engang tusinde tak for den skønne anmeldelse 🤩📦

Service i topklasse!

Alt fra første mail og samtale med Anni til sidste hånd på pakken inden afsendelse har været super behagelig. Folket fra Shipshark tager én i hånden igennem hele processen og gør noget der kan være så indviklet så super nemt fra A-Z. Som helt nye i branchen frygtede vi både opsætning og sammensætning af alle parter som producent til lager, lager til fragtfirma, fragtfirma til kunde. Men Shipshark har formået at tage sig af alt så det eneste vi skal fokusere på er det der er vigtigst for os! Produktudvikling og Salg! Ps. De gør det super nemt og transparent ift alle involverede priser og gebyr. Kan anbefale på det varmeste! - Vh. Bikelabs

25 november 2024

Svar från Shipshark

Mange tak for den skønne anbefaling! Vi er SÅ glade for at høre at I er tilfredse med servicen gennem hele processen fra onboarding til opsætning og de løbende forsendelser. Super dejligt at høre!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.