Shiplink Omdömen

2 418
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Se mer

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Se mer

Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Se mer

Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Se mer

1. Frakttjänster
  2. Företagstjänster
  3. Budtjänst
  4. Leveranstjänst
  5. E-handelslösningar
  6. Fraktbolag

Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(2 418)

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alltid lika enkelt och smart att boka.

Alltid lika enkelt och smart att boka och skriva ut fraktsedel. Dessutom är priserna alltid låga, bara positivt :)

28 maj 2024

Hej Lars,

Så kul att höra! Verkligen fint att vi kan skapa en tjänst som gör det enkelt och dessutom prisvärt med frakt.

Ha en fin vecka! /Gabriel på Shiplink

Bara att printa ut - perfekt!

Vi gillar Shiplink för att det gör det enkelt för oss att skicka, eller låta hämta upp, försändelser av olika storlekar och både inrikes och utrikes på samma enkla sätt. Dessutom får vi färdiga transporthandlingar - bara att printa ut - perfekt!

17 januari 2024

Hej Ingrid,

Tack för omdömet! Jättefint av dig att du tog dig tid att skriva så mycket fint om oss.

Ha en fin fortsatt vecka /Gabriel på Shiplink

Kanon företag

Kanon företag! Jätte bra service. Svara snabb alltid. Rekommenderas värmt!

19 januari 2024

Hej Robin,

Tack för omdömet! Det var riktigt bra!

Ha en fin dag /Gabriel på Shiplink

Effektiv logistik och personal som…

Effektiv logistik och personal som tycker om människor.

1 januari 2024

Hej Mattias!

5 strålande stjärnor lyser upp denna dag minst sagt :) Tack för det fina omdömet och att du tagit dig tiden att lämna! Ha nu en fin dag /Caroline på Shiplink

Mycket smidigt att bokka och bra…

Mycket smidigt att boka och bra statusuppdatering.

4 januari 2024

Hej Fredrik!

Exakt så vi vill att det ska vara :D Gissa om vi är glada att du är så nöjd och dessutom berättar det :) Tack ska du ha! /Caroline på Shiplink

Lätt att få kontakt med rätt person

Lätt att få kontakt med rätt person. Viktigt för mig som företagare. Väger tungt att slippa vänta på svar på olika sätt.
Alltid vid behov positiva och kreativa problemlösningar.
Sällan problem. Lätt att beställa transporter på hemsidan.
Mångårig kund

11 november 2023

Hej Ulf,

Tack för att du gjorde vår dag soligare än en strandsemester med ditt strålande omdöme! Du är som solkräm för vårt själslandskap. Vi är så glada att vi får vara den glittrande stjärnan i din servicehimmel!

Gott Nytt År /Gabriel på Shiplink

Enkelhet att boka o få ett fraktpris…

Enkelhet att boka o få ett fraktpris till kund direkt

21 december 2023

Hej BrittMari,

Ditt omdöme lyste upp vårt kontor som konfettikanoner på ett födelsedagsparty! Vi är helt extatiska över att du är nöjd med oss. Skulle det vara något vi kan lyssna till för att nå upp till 5 stjänor så tveka inte att höra av dig till oss.

Gott Nytt År! /Gabriel på Shiplink

Enkelt fraktsystem med tydligt pris

Enkelt fraktsystem med tydlig prissättning!
Snabb tillgång till fraktsedlar och väldigt trevlig o snabb support om det skulle vara något.

21 december 2023

Hej Mathias,

Du är som en stjärnkastare av feedback, och vi älskar det! Tack för att du lyste upp vår dag med ditt fantastiska omdöme. Vi är övermåttligt glada att du är nöjd med oss!

Lätt att använda

29 december 2023

Hej Anders,

Wow, tack för att du skickade stjärnregnet vår väg! Det gör oss superglada att höra att du gillar vår tjänst. Du är verkligen stjärnan i vår feedback-show!

Gott Nytt År /Gabriel på Shiplink

Väldigt enkelt smidigt boka frakt

Väldigt enkelt smidigt boka frakt, bra fraktpriser, inga problem om man behöver kontakta kundtjänst, behöver ingen annan frakt leverantör, supernöjd. Rekommenderas om du behöver fraktlösningar

29 december 2023

Hej Sven-Åke,
Tack så mycket för det positiva omdömet! Det är verkligen glädjande att höra att du är belåten med vår tjänst. Vi uppskattar din feedback och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! /Gabriel på Shiplink

Smidig upplevelse

Enkelt, smidigt och billigt

11 december 2023

Hej Björn,

Vi uppskattar verkligen ditt generösa betyg med så många stjärnor. Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service vi tillhandahåller. Tack så mycket!

Gott Nytt År! /Gabriel på Shiplink

Shiplinks rätta ansikte…

Återigen visar Shiplink sitt rätta ansikte.
Vi har skickat ytterligare ett paket med nära exakta mått 140x48x8 - Manuellt mätt 2ggr. De faktiska måtten är något mindre på längden och bredden men rätt exakt på tjockleken för att kurirers lasermaskiner inte ska få för sig att kartongen är större, nu var det en chansning för att slippa betala massa extra.. Men med facit i handen borde man kunnat räkna ut detta med lilltån.

En månad efter vi hade skickat denna sändning som DSV f.ö slarvade bort och som hamnade på något lager i 2 veckor innan kunden undrade vart det tagit vägen, efter någon dag fick vi veta att DSV "hittat paketet" och skulle levereras... Så nu efter ett par veckor efter det att det levererats får DSV helt plötsligt för sig att kartongen var 12cm tjock, återigen tycker Shiplink att DSV's muntliga beskrivning är fullt tillräcklig och inte ens när vi skickar in bildbevis på att kartongen vi skickade faktiskt är straxt under 8cm räcker det som bevis och när fakturan förföll kommer ett svar att vi måste betala fakturan och - OM DSV VÄLJER - att kreditera får vi en retur på detta belopp!!.. Va?
Inte ens - BILDBEVIS - gör att dom tar DITT ärende på allvar - enklaste vägen ut - sk*t i kunden - Smörj kuriren under fötterna.

Det här stinker värre än surströmming. Var beredd den dagen det inte går som du tänkt

8 december 2023

Svar från Shiplink

Hej Magnus! Tack ska du ha för din feedback, det uppskattar vi. Jag förstår till 100% att du är frustrerad över att få en efterdebitering och jag ber om ursäkt att sändningen krånglat, det är det sista vi vill ska drabba dig som kund.

Vad vi kan göra nu är att vänta, vi har bestridit efterdebiteringen för vi litar såklart på det du säger. Vi har skickat vidare det underlag vi fått in av dig till transportör, även bilder. Nu ska detta hanteras och därefter tas ett beslut. Tyvärr kan det dröja, men vi har påmint transportören 2 gånger för att skynda på. Jag önskar vi kunde göra mer, men vi kan inte göra annat än att invänta transportören.

Jag hoppas såklart detta ska lösa sig så snart det bara går! Önskar dig en fin dag /Caroline på Shiplink

Supernöjd!

Har på jobbet använt Shiplink i många år nu och vi kan inte vara mer än nöjda. Hemsidan är lättnavigerad och man ser fraktkostnaden på ett snabbt och enkelt sätt. Har man frågor om något så behöver man inte vänta länge på svar. Fortsätter ni på Shiplink i samma anda och med samma goda servicegrad så kommer vi aldrig byta leverantör!

11 oktober 2023

Hej Helena!

WOWWOWWIWA! Ramlar av stolen av detta episka omdöme, du lämnar oss nästintill mållösa. Tusen tack för dina ord, det värmer till 1000. Vi ska självklart göra allt för att hålla servicegraden uppe och ser framemot att förhoppningsvis föralltid jobba med er :D Ha nu en härlig vecka /Caroline på Shiplink

Smidig tjänst med prisvärda frakter

Smidig tjänst med prisvärda frakter. Suverän kundtjänst. Vi skickar dagligen från vårt företag med Shiplink och har gjort i flera år.

25 september 2023

Hej Erick!

Vi är så oerhört glada för samarbetet och att ni fortsätter använda oss år efter år :) Det kan inte göra oss mer stolta! Det glädjer oss verkligen att ni är så pass nöjda. Tack för att ni berättar också. Ha nu en härlig dag /Caroline på Shiplink

SÅ prisvärt och smidigt. Väldigt nöjd :)

Använt Shiplink i 1,5 år nu och är så nöjd. Ingen strul och så bra service. Prisvärt och smidigt <3

24 september 2023

Hej Lisa,

Tack! Underbart att du är så nöjd efter så lång tid. Jag hoppas det blir många, många flera år framöver.

Ha en underbar fortsatt vecka /Gabriel på Shiplink

Smidigt

Smidig hantering utan några frågetecken.

25 juli 2023

Hej Christoffer,

Tack för omdömet! Mycket, mycket uppskattat att börja veckan med 5 starka stjärnor och fin tillhörande text.

Önskar dig en fin måndag /Gabriel på Shiplink

Stort tack för ett fantastiskt samarbete!

Vi använder Shiplinks hemsida dagligen och är mycket nöjda kunder! Hemsidan är lätt att använda med ärliga priser. Man får snabba svar från personalen och om någon frakt behöver extra uppmärksamhet så finns dem för att hjälpa till.
Stort tack för ett fantastiskt samarbete!

29 september 2023

Svar från Shiplink

Stort tack tillbaka både för fint omdöme och underbart samarbete. Kul att du är nöjd och gillar så många delar av oss.

Trevlig helg! /Gabriel på Shiplink

Restfakturor efter varje leverans…

Restfakturor efter varje leverans första gången pga att det inte fanns stora företagsskyltar på adressen. Har aldrig under åren råkat ut för detta. Köper skyltar för tusentals kronor. Nästa restfaktura dubblar priset. Godset rymmer inte hela pallen är därför inte staplingsbart felar på 5 cm. Hur småaktigt får man vara?? Känns opålitligt! Vill inte ge er en stjärna trots att jag måste för att kunna skicka.

21 september 2023

Hej igen!

Riktigt tråkigt att du drabbats av efterdebiteringar och jag förstår att det svider, jag önskar vi kunde påverka men tyvärr gäller det oavsett vilken transportör man skickar med. Jag kan dock se att vi krediterat efterdebiteringen på den första frakten som du nämnt eftersom det var din första bokning och vi förstår att fel kan ske.

Jag vill ändå passa på att förklara varför efterdebiteringen skett. Första frakten skulle skickas till ett företag, i bokningen har det angetts ett namn på en privatperson. När man bokar till företag och det gäller ett företagsnamn som kan tolkas som privatperson måste man skriva ut företag, T.ex: FÖRETAG Anders Andersson, eller: ENSKILD FIRMA Anders Andersson. Om det inte görs klassas det som en privatperson av transportören som levererar och då måste en avisering göras vilket medför kostnad.

Gällande pallen så kan man tycka att några centimeter inte gör något, tyvärr gör det mer än vad man tror. Om ett gods placeras på en pall och har några centimeter till godo finns det risk att den är är instabil och då kan andra pallar inte placeras ovanpå av säkerhetsskäl. D.v.s den är ej staplingsbar men har bokats som staplingsbar vilket medför kostnad.

Med det sagt, tveka inte att höra med oss om det finns några funderingar kring det du skickar. Vi hjälper mer än gärna till!

Allt gott /Caroline