Det här tycker kunderna
Da vi bestilte maden, havde de glemt dele af bestillingen, som vi da måtte genbestille og som tog meget lang tid at få leveret. Desuden var bordene og gulvet meget beskidt. Maden var en skuffelse,... Se mer
0 stjerner hvis muligt Anden gang jeg prøver det ville lige give det en chance til, det var det dummeste valg jeg har taget i mit liv, endnu dårligere end mit sidste besøg, man får maden 10 seku... Se mer
Det kan egentlig siges ret kort: Hvis man ikke betegner denne shawarma som den bedste i landet (med forbehold for, at der er steder, jeg ikke har været), så er man sådan set blottet for valide smagslø... Se mer
Hår i mad og mad man seriøst får kvalme af
De laver det dårligste mad. De bruger almindelig 'wraps' til deres durum – nogle man køber i lidl til 10 kr. Deres kød er tørt, smager af pap og maden er klar 10 sek. efter man har bestilt - fordi deres kød har ligget hele dagen, eller også er deres kød frosset op. Det smagte af hundemad og vi spiste det ikke op fordi det smagte så kvalmende og klamt. Udover det fandt jeg hår i min mad, og anden gang en negl!!!!! Totalt ulækkert, og de snyder virkelig en. Tænk man som ejer af stedet kan tage 200 kr for to durum, og så smager de seriøst af jeg ved ikke hvad, ovenikøbet deres hygiene slet ikke er i top. I tænker slet ikke strategisk eller langsigtet, for hvis i leverede på kvalitet, ville i have mange flere stamkunder, der ville komme forbi jer hver gang man besøgte københavn, istedet for transitbesøgende og turister. Og i ville omsætte for meget mere. Forstår virkelig ikke nogle virksomhedsejeres logik, i tænker kortsigtet og hvad i kan spare her og nu ved at gå så meget på kompromis med kvalitet.
The worst food I ever had 🤦♀️ I just…
The worst food I ever had 🤦♀️ I just couldn’t eat it I had to bin it . Never again and yes I would not recommend to anyone the food was old and reheated and sell it .
ما انصح فيه
ما انصح فيه، أسوء مطعم بكل كوبنهاغن
الخدمة سية والطعم طعم مقرف وما متل الصورة ابداا
Skuffende oplevelse – kyllingen var rå
Jeg bestilte en kyllingeret fra jer, og kyllingen var rå og ikke gennemstegt. Det var både skuffende og uacceptabelt med hensyn til fødevaresikkerhed. Resten af menuen kunne ikke opveje den dårlige oplevelse. Jeg håber, I forbedrer tilberedning og kvalitetskontrol fremover.
Altid god mad
Altid god mad! Det går stærkt og man bliver altid mødt med et smil
Når jeg kommer til kbh fra Jylland så…
Når jeg kommer til kbh fra Jylland så det altid det første jeg gør at komme forbi shawarma grill house elsker deres shawarma kød
Den mest fantastiske mad oplevelse
Den mest fantastiske mad oplevelse, kødet er helt mørt, lækkert og saftig. Medarbejderne søde og serviceminded. Hvis du vil smage Danmarks bedste sharwama er det her stedet😊
Dårlig kvalitet
Jeg er virkelig skuffet over kvaliteten af jeres shawarma det var tørt kød og kylling , falafel var helt sort og koldt . Alt var dårligt spiser aldrig der igen.
Jeg vil give dem en god anmeldelse og…
Jeg vil give dem en god anmeldelse og en dårlig. De får en ⭐️ fordi de ALDRIG BRUGER HANDSKER.
Jeg har påtalt det!
De betjener kassen og laver maden uden at vaske eller bruge handsker.
De får 4 ⭐️⭐️⭐️ for deres og deres kød.
Deres hygiejne er er meget dårlig.
Elendig oplevelse
Jeg synes virkelig det var en elendig oplevelse at få mad på det her sted. Det mest færdiglavede brød og kød som der var helt tørt og koldt. Og så er det ovenikøbet dyrt. Jeg spiser der aldrig nogensinde igen
Dårlig og dyrt 👎
Første og sidste gang 👎 og skal overhovedet ikke gentages 👎
0 Stjerner hvis jeg kunne 👎👎👎
Den værste kebab jeg har fået i hele…
Den værste kebab jeg har fået i hele mit liv tørt kold brød og klamt salat vil anbefale at man ikk spiser det verdens værste sted har ikke engang lyst til at give mig en stjerne🤮
Bestilte mad to go sammen med børnene.
Bestilte mad to go sammen med børnene.
Fik kun tre af de bestilte vare med og betalte for fire vare.
Gik tilbage da vi heller ikke fik bestik med, men ingen reaktion på de manglende vare.
Dejlig lokation på strøget men dårlig kundeservice.
Tager ikke kort selvom kortmaskine…
Tager ikke kort selvom kortmaskine virker
For at være helt ærlig jeg vil ikke…
For at være helt ærlig jeg vil ikke engang give dem en stjerne jeg bor godt nok i Lyngby og har spist der et par gange men hold nu op en dårlig service altid så sure og negative når man spørger om noget så få men et flabet svar som slet ikke er nødvendigt , Det er i hvert fald sidste gang jeg nogensinde kommer og spiser der sammen med min familie ..
Bestil IKKE shawarma kød
Bestil IKKE shawarma kød! Det smager som om nogle har udtørret det i en ørken og bagefter skidt youghurt på det. Meget meget tørt, dog er kyllingen god.
Meget Tørt kød!
Meget Tørt kød!
Tog to bider af kebab
Og smed det ud fordi jeg ikke kunne få det ned af tørhed
0 Stjerner hvis jeg kunne
0 stjerner hvis muligt
Anden gang jeg prøver det ville lige give det en chance til, det var det dummeste valg jeg har taget i mit liv, endnu dårligere end mit sidste besøg, man får maden 10 sekunder efter man har bestilt, der er der grunde til, kødet er skåret og står fra morgenstunden af, tørt og kedeligt smager af pap, creme fraichen smager af sur yoghurt du får 3 stykker slasket ice berg i din shawarma som er på størrelse med en pung.
!!!!!!IKKE ANBEFALET!!!!!!!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.