Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Shape House kan vi hjælpe dig med at opnå drømmen om dit nye badeværelse. Besøg vores 800m2 store udstilling og showroom i Rødovre og bliv inspireret!
Kontaktuppgifter
Islevdalvej 90A, 2610, 2610 Rødovre, Danmark
- info@wetrim.dk
- shapehouse.dk
Imødekommende
Imødekommende, hjælpsom. God rådgivning - gav sig tid. God atmosfære i forretningen.
En god og tryg oplevelse
Vi har haft en rigtig god og tryg oplevelse i Shape House. Vi blev grundig og professionelt vejledt af Christina, både før, under og efter køb/opsættelse af møbler og sanitet i to nye badeværelser. De småproblemer vi har stødt på undervejs (som ikke har været pga. Shape House), er blevet løst hurtigt og effektivt. En stor anbefaling af Shape House herfra.
Meget imødekommende personale
Meget imødekommende personale , der har er stor fagligviden. Fik især rigtig dygtig rådgivning og hjælp af Mina, der hurtigt fik sporet sin ind på løsnings forslag ,der fik mig til at falde til ro og tryg ved mine valg. Super god oplevelse .
Forstyrrende reklame
Laver reklamer, som jeg ikke kan lukke ned fra min mobil 😡, så websitet (ikke deres) bliver uanvendeligt. Jeg kender ikke noget til deres virksomhed i øvrigt, den er sikkert OK.

God kundeservice
Fantastisk service af Torben Henriksen. Helt i top og meget kundevenligt og gav god information, så vi fik løst vores problem.
Kan kun anbefale at bruge dem.

Nyt badeværelse
Jeg fik lavet badeværelse fra Haugaard VVS og inventar fra Shape House (samme ejer).
Møde i showroom med Christina, hvor forskellige muligheder blev gennemgået.
Det er svært, at overskue samtlige dele, farver, mv. og her kunne jeg godt have tænkt mig lidt bedre vejledning.
Men ellers var service og efterfølgende leverancer helt i top.
Fantastisk service
Fantastisk service
Vi fik hjælp af Torben Henriksen, som var meget tålmodig og meget serviceminded, vi fik svar på alle vores spørgsmål.
Helt sikkert et sted vi vil anbefale til andre.
Forvirrende oplevelse og tilbud fra andet firma
Vi var forbi Shape House for at få inspiration og et tilbud på et badeværelse. Vi valgte Shape House fordi det var lokalt og havde fine anmeldelser.
Vi havde en god vejledning omkring valg af materialer og fik god vejledning i deres showroom. Vi valgte også at takke ja til at få tegninger og var også indforstået med omkostningerne forbundet med det.
Herfra gik det ned af bakke i vores oplevelse. Vi modtog et tilbud fra Bagsværd VVS og ikke Shape House. Dette firma var vi ikke bekendt med og det var først i forbindelse med tilbuddets brevhoved at vi blev bekendt med underleverandøren som laver badeværelset. Tilbuddet var mangelfuldt og indeholdte ikke alle de elementer der var på tegningerne, eksempelvis var der i tilbuddet trukket strøm til et spejl, men spejlet var ikke en del af tilbuddet.
Vi skrev tilbage til Shape House med en række punkter vi gerne ville have afklaret, for at forstå om der var tale om en fejl. Derudover om der kunne laves ændringer til tegninger, hvilket vi fik at vide var muligt i prisen for dem. Herefter hørte vi ikke mere fra firmaet.
2 måneder efter vi havde skrevet til Shape House bliver vi ringet op for at høre om vi var kommet videre med vores tanker. Vi fortalte at vi sådan set ventede på at høre fra dem, da vi havde svaret dem 4 dage efter deres modtagelse af deres tilbud. Der var åbenbart sket en fejl hos dem, så de var kommet til at slette vores svar. Vi takkede nej til at gå videre med dem, og fik dagen efter en faktura for tegningerne - dog uden at vi har modtaget de rettelser til tegningerne som vi havde efterspurgt og som vi fik at vide var en del af prisen.
Vores oplevelse af Shape House er derfor at det fremstår en smule uprofessionelt og ustruktureret, hvilket ikke var noget vi var interesseret i til en totalentreprise.

Kundeservice i særklasse!
Kundeservice i særklasse!
Jeg har på mirakuløs vis formået at smide en del til et indbygningsarmatur væk. Vi fik monteret indmuringsdelen for 6 år siden og har så været ramt af alverdens ulykke i vores projekt siden. Da vi nu 6 år senere skal have det monteret, går det op for mig, at denne del mangler.
Jeg gav det et skud og kontaktede Shapehouse, hvor jeg købte mine armaturer for 6 år siden. Medarbejderen tilkendegav, at det nok ville blive svært, da fabrikanten har lavet om på sortimentet siden hen.
Shapehouse medarbejderen kontaktede en af de medarbejdere, der havde været med til at starte virksomheden bag armaturet op i sin tid. Shapehouse medarbejderen vendte hurtigt tilbage, og kunne informere om, at hun var lykkedes med at skaffe delen, som jeg skulle bruge. Og dette helt uden beregning.
Det er kundeservice der vil noget. Jeg har ikke et eneste sekund fortrudt, at have handlet med Shapehouse.
Showroomet
Endvidere føler man sig bare velkommen i deres showroom. Da jeg var ude og hente delen i dag (7. December 2024) var der overskud blandt medarbejderne.
Jeg blev lige fra jeg trådte ind ad døren mødt med et smil. Imens jeg blev betjent af denne medarbejder, spurgte en anden medarbejder om jeg fik hjælp. Da jeg fortalte ham, at det gjorde jeg, svarede han, at det var han glad for at høre.
Hvis du skal handle ind til et nyt badeværelse og søger inspiration eller blot professionel råd og vejledning, så tag ud forbi showroomet i Rødovre.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Blev betjent af Alexander, og han formodede altid at svare tilbage på mails med det samme efter mit besøg i shapehouse Rødovre👌🏼

Fantastisk service af Torben Henriksen
Fantastisk service af Torben Henriksen. Helt i top og meget kundevenligt.

Svar från Shape House A/S
Shape House har hjulpet os med at…
Shape House har hjulpet os med at sammensætte vores kommende nye badeværelser. Det har været en enorm behagelig proces præget af kyndig rådgivning, og stærk kommunikation. Vi kan klart anbefale andre, at gå i dialog med Shape House. Især Erik og Christina bidrog til den fremragende kundeoplevelse. TAK :-)

Svar från Shape House A/S
Jeg har købt nye armaturer til både…
Jeg har købt nye armaturer til både bruser og håndvask igennem ShapeHous. Super god kundeservice og rådgivning. Jeg vil klart anbefale at besøge deres showroom - det er superflot og de har et kæmpe udvalg så man får massere inspiration! :-)

Dejlig service
Dejlig service, bredt udvalg, massere af tålmodighed og god personaliserede hjælp fra ShapeHouse :-) Bla. fra Ali, Britt &co.
Sådan skal det gøres 💪. Perfekt renovering af lejlighed
Vi har haft fornøjelsen af Shapehouse/Haugaard VVS som fuld entrepriseleverandør og byggestyrer på total renovering af vores lejlighed alt inkl. Og det spillede fra "day one". Fra den første kontakt via Shapehouse i Rødovre til endelig aflevering i dag, har vi oplevet fuldt fokus på at gøre os glade som kunde. Ejer Erik Jensen, entrerer med rigtig dygtige og pålidelige håndværkere, som kan deres kram - og alle involverede har leveret som aftalt både tids og kvalitetsmæssigt. Det har været en stor fornøjelsen over de 3 måneder renoveringen stod på. Vi kan kun anbefale at du ta'r fat i Erik Jensen, hvis du står med en badeværelsesopgave - eller endnu større. Det løser de 😊.
Vi var i Shape House og fik rådgivning…
Vi var i Shape House og fik rådgivning af Ali Salem. Han var yderst kompetent og gav en fantastisk sparring med kunden i centrum. Vi kan varmt anbefale at besøge Shape House og tale med Ali.
Smukke og stilrene produkter
I december fik vi lavet helt nyt badeværelse med produkter fra Shapehouse, udført af Haugaard VVS. Vi er ovenud lykkelige for resultatet, og glæder os hver dag til at skulle i bad på vores nye luksusbadeværelse ✨
Shapehouse er en fantastisk butik, med dedikerede medarbejdere der er yderst profesionelle. Vi var meget glade for at blive inddraget i hele processen således at alle vores ønsker blev opfyldt.
Kæmpe tak til Shapehouse, vi kan varmt anbefale et smut der forbi!
Vi har for nyligt afsluttet en total…
Vi har for nyligt afsluttet en total renovering af vores nye villa i Charlottenlund og Shapehouse fik entreprisen og har udført hele projektet til stor tilfredsstillelse. Hver en håndværker arbejdede selvstændigt og med bedste ekspertise i tæt samarbejde med os og under ledelse af Erik Jensen, som følger alt og alle tæt. Shapehouse indretningsarkitekt Christina var en god hjælp og rådgiver i opstartsfasen, og det fine showroom er til god inspiration. Det er en kæmpe lettelse at stå med et så tilfredstillende resultat. Vores varmeste anbefalinger til alle hos Shapehouse.
3D tegninger af meget ringe kvalitet
Shapehouse/Torben Henriksen har lavet et tilbud på 2 badeværelser inkl. 3D tegninger. Vi har takket nej til tilbuddet - men skal stadig betale 2500 kr pr tegning. Vi var advaret på forhånd - men problemet er at 3D tegningerne er i utrolig ringe kvalitet. De er unøjagtige og faktisk ubrugelige ift at få et indtryk af hvordan badeværelserne vil se ud. En almindelig plantegning er mere brugbar, og det er utrolig at Shapehouse/Torben Henriksen synes de kan tage 5000 kr for dette produkt. Vi anbefaler; få tilbuddet, før du siger ja til 3D tegninger!

Svar från Shape House A/S
BRUG ALDRIG SHAPEHOUSES' TILKNYTTEDE…
BRUG ALDRIG SHAPEHOUSES' TILKNYTTEDE VVS!
I foråret 2018 besøgte vi udstillingsstedet Shapehouse, som var ok inspirerende. Vi stod overfor en totalrenovering af vores 5 kvm badeværelse og fik Shapehouse’s VVS- kontakt, Bagsværd VVS til at komme med et tilbud på hele renoveringen. Den ene ejer af Shapehouse har netop firmaet Bagsværd VVS.
Efter lidt overvejelse og sammenligning med andre VVS-tilbud, valgte vi at kontrahere med Bagsværd VVS. Selvom det var det dyreste tilbud (265.000 kr.), prioriterede vi, at den ansvarlige fra Bagsværd VVS havde lovet os:
• Han ville stå for koordinering og bookning af alle håndværkere på projektet (murer, elektriker, VVS mv.)
• Han kendte til alle materialer og installationerne i Shapehouse.
• Det ville tage 6-8 uger.
Vi skulle hurtigt FORTRYDE vores valg.
Listen er lang, men vi var yderst utilfredse med Bagsværd VVS for:
• Gennem hele forløbet var det utrolig svært at få fat i den ansvarlige fra Bagsværd VVS. Super dårlig kommunikation
• Mangelfuld – hvis ingen rådgivning om fordele/ulemper med diverse valg.
• Flere af håndværkerne stillede de os en masse spørgsmål til installationer og beslutninger, som vi netop havde uddelegeret til Bagsværd VVS.
• Ridser i væg og gulv på vej op til badeværelse
• Vi understregede behovet for ikke at få vand på gulvet, når vi tog bad i brusekabinen. I dag står vi med en brusekabine, som vi er virkelig utilfredse med. Der er vand på 1/3 af hele gulvet, når vi bader.
• Badeværelset stod færdig efter 16 uger!
• Bagsværd VVS er ikke medlem af ”Tekniq” (Byg Garanti)
I bagklogskabens ulidelige lys, skulle vi efter de første par uger have fyret Bagsværd VVS og kontraheret med en anden. Vi var dog naive og med et lille barn og snarlig indflytning, magtede vi ikke at starte forfra og skulle bruge yderligere tid på det!
Så et godt råd! Lad jer ikke narre af den professionelle look fra Shapehouse/Bagsværd VVS. Når tilbuddet først er underskrevet, ryger du bagerst i køen og står overfor et MARERIDT af en renovering!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.