Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg min mand og vores 2 årige søn havde glædet os til kinesisk buffe,men ender alle tre med den værste mad forgiftning jeg har oplevet. Buffen er direkte uhygiejnisk,halv tom og sushien er lunken og t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er kommet i restauranten i 15 år, altid perfekt med maden og rengøring, også bekræftet af de seneste 4 fødevare-smileys. Der er et meget stort antal retter, inkl. sushi, lammekød, oksekød, and, svi... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtigt anvisning af plads, Hurtigt betjening af drikkevarer, buffet var fin og der var god plads. Vi var 6 personer som var tilfreds.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer væk - nøj hvor er det ringe. Kør på den anden kinesiske i Slagelse, niveauet er 600% højere. Supperne smagte forfærdeligt, de friture-stegte ting var usmagelige.. Vi kommer der al... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,6

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget lidt i alle fadene

Meget lidt i alle fadene. Suppen, kød, ris, og sovs var lunken/kold.
Selv alle de friture stegte produkter var kolde. Der kom ikke nyt ind mens vi var der(i 1½ time).
Nævnte det for personalet, men de sagde at alt var ok.
Så der kommer vi ikke mere
Grete

3 april 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg og familie/venner har været her…

Jeg og familie/venner har været her mange gange, vi har altid haft super gode oplevelser😊. Dejlig stor lækker buffet og skønt i har både frugt/is og tiramisu kaffe/te incl i buffeten. Altid høflig betjening og legerum samt rygerum.
Min veninde og jeg, glæder os til endnu en god oplevelse hos jer idag.

21 augusti 2018

Føler mig snydt!

Vi har været glade for, at komme der og spise.
Vi fejrede fødselsdag der i januar, hvor fødselaren spiste for 1 kr. - fin service, som mange kinesiske restauranter tilbyder!
I dag skulle vi så igen fejre fødselsdag dernede.
Nu får vi dog afvide, at det med fødselaren spiser til 1 kr. kun gælder i januar/februar! Det er ikke fair.
Vi finder en anden restaurant næste gang!

16 mars 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig stemning og surt personale

Jeg skulle hente en too good to go box, hvilket jeg bestemt ikke har tænkt mig at gøre igen. Vi blev mødt af et surt personle, der ikke en gang gad at sige hej til os. Vi bliver derefter skældt ud fordi vi kommer 10 min for tidligt. Med nedladende armbevægelser bliver vi bedt om at fjerne os så langt væk fra kassen som muligt. Super dårlig stemning fra personalets side, idet man bestemt ikke føler sig velkommen som kunde.
Da vi så skulle have vores mad, gad tjeneren næsten ikke tage imod vores ordre. Og vi blev igen mødt med en sur og nedladende tone, som langt fra er gæstfri.

17 februari 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forfærdelig tone indehaveren har …

Forfærdelig tone indehaveren har overfor kunderne. Jeg ringede pænt ned for at spørge om min svigermor kunne hente maden (toogoodtogo) i stedet for os, hvilket vi har betalt, men dertil svarede han "vi har for travlt til sådan nogle lor.. spørgsmål" og lagde så på. Hvilken service. Vi kommer aldrig igen!
Ikke de 60 kr - blot princippet i svaret og maden nu går til spilde.

10 september 2017

Elendig betjening

Elendig betjening, ussel og provokerende indehaver og en tjener som aldrig burde arbejde med kunder...

Det var hvad jeg blev mødt af igår aftes... Magen til amatør geshæft skal man lede længe efter...

25 juli 2017

Tilfreds flere gangs kunde

Hyggelig restaurant med standard betjening. Stort udvalg og lækre smagsnuancer. Salatbar af altid friske vare. Restauranten er indbydende og ren.
Flere gangs kunde.

17 september 2016

Fjolser uden lige.

Børn mellem 0-2 år koster 59 kr for at smage forældres mad, og et fjols til en ejer.

plus, så servere de sikkert Katte og hunde

1 augusti 2016

Dårlig betjening fra indehaver

Jeg har iaften været på resturant shangrila med min familie. Vi har spist der flere gange før, maden er okay betjeningen fra tjenerne er smilende og positiv. Men når vi så når til betjeningen fra indehaverne er den under al kritik! Vi meddelte dem at den halv liters cola vi havde bestilt manglede brus, og fik et tilbage svar der lød at deres sodavands anlæg ikke fungerede som det skulle så de kunne tilbyde os en ny men andet kunne de ikke gøre. Da tjeneren så kommer med cola nr 2 kan vi ikke kun konstatere at den også mangler brus men bordet ved siden a på 10 personer også brokker sig over samtlige colaer de har fået. Jeg vælger at tage begge colaer med op til indehaverne og medele dem jeg ikke ønsker at betale for colaen. Det er de langt fra enige i. Indehaveren og hans kone nægter at slette den fra regningen og ikke nok med det hidser indehaveren sig op, råber a mig og min datter samt min datter også bliver svinet til. Kort og godt laver indehaveren en kæmpe scene i en fuld resturant og medeler os vi ikke er velkomne mere. Alt i alt en virke dårlig betjening fra selve indehaveren og hans kone over en cola.

27 februari 2016

Dejligt sted

Dejlig mad til en fin pris. Venlig betjening . vi kommer der igen og igen.
Flere beskriver dårlig betjening. Husk at der er forskel på en dansker og en kineser. Deres børn løber eksempelvis ikke højlydte rundt mellem borde, andre gæster og betjeningspersonale. Det kan ske for danske forældre, at de har mistet kontrollen over ungerne, der har frit spil. Jeg har hørt indehaveren tysse på et par af de værste, og hvor er det pinligt, at forældrene overlader den opgave til andre. Det er hans opgave, at sørge for at alle gæster har en god oplevelse. Jeg har oplevet mange forældre, bare med et enkelt blik, kalde til orden og tak for det.

Der er indrettet legerum, hvis det at sidde på en stol og spise med sin familie ikke kan udholdes.

Der kunne måske alternativt betales for en barnepige, så børnene slap for oplevelsen .

Prøv at se situationen udefra.

Med venlig hilsen
Birthe Poulsen

3 oktober 2015

Dårlig telefonbetjening

Har lige ville bestille et bord til i aften. Fik først besked på at der ikke var ledigt bord på det ønskede tidspunkt men vi kunne komme kl. 19.00. 2 sekunder efter kommer der en dame til telefonen som snærer vi kan komme kl.19.30 hvor jeg så svarer at så må vi gå et andet sted hen og spise og hun smækker derefter røret på. Efter at have været gode kunder kommer vi ikke der mere.

14 februari 2015

Skuffende Take out buffet

6. april 2014 hentede jeg to stk. take out buffet til familien som vi glædede os til at spise. 89kr stykket - lige til at overkomme.
Vi startede med pekingsuppen. Én skefuld og så skulle vi ikke have mere.
Oksekød med grøntsager smagte mærkeligt og det samme gjorde kylling i karry.
Sur-sød sovsen heller ikke ok.
Forårsrullerne var nogenlunde, og det samme angik den indbagte kylling.
Vi måtte kassere så meget mad at vi endte med at bestille pizza, som vi kunne spise mens vi var trætte af at have spildt penge på kina-mad.

7 april 2014

Shangrila Restaurant, Slagelse - Sjofel og uforskammet betjening

Min kæreste, vores lille søn på 1 år og jeg har netop været ude at fejre Kinesisk nytår på restaurant Shangrila i Slagelse. Vi har spist der flere gange. Betjeningen har altid været god, og maden er udemærket. Men det var anderledes denne gang. Vores søn, som vi aldrig plejer at skulle betale for, da han spiser forsvindende lidt, skulle denne gang betale fuld pris kr. 59 for en børnemenu og kr.18 for et glas vand. Postevand, vel og mærket!

Da jeg forholdte den mandlige indehaver, at vi ikke tidligere havde betalt for vores 1-årige søn, blev han så hidsig, at en ansat måtte tysse ham ned. Jeg fastholdt presset på ham, da jeg insisterede på en forklaring, hvorefter han blev endnu mere hidsig, men jeg tror, når jeg lægger hans kropssprog, fægtende arme, blodsprængte øjne og svedige pande sammen, at hans problem var, at vores søn havde spildt én eller to pomfritter på gulvet, og betalingen udgjorde den efterfølgende rengøring!

Jeg råder andre kunder med små børn til at overveje, hvorvidt det er en restaurant, som de tør besøge med massive efterbetalinger til følge. Andre skal blot være klar til god mad, sjofel betjening og en utilregnelig indehaver!

Aksel, Line & Michael

30 januari 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.