Det här tycker kunderna
Er kommet i restauranten i 15 år, altid perfekt med maden og rengøring, også bekræftet af de seneste 4 fødevare-smileys. Der er et meget stort antal retter, inkl. sushi, lammekød, oksekød, and, svi... Se mer
Hurtigt anvisning af plads, Hurtigt betjening af drikkevarer, buffet var fin og der var god plads. Vi var 6 personer som var tilfreds.
Hold jer væk - nøj hvor er det ringe. Kør på den anden kinesiske i Slagelse, niveauet er 600% højere. Supperne smagte forfærdeligt, de friture-stegte ting var usmagelige.. Vi kommer der al... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dyrt vand,eller dyrt glas ?
Jeg kommer jævnligt på restauranten,og er meget glad for deres mad,og den gode betjening. Men denne oplevelse trækker en del ned. Plejer at drikke vand til min mad, og får gerne en kande. På denne dag,ville mit barnebarn også gerne have vand,jeg bad dog om et glas mere,men samme mængde vand som vanligt. Da jeg får regningen er der noteret 2x vand til 50 kr.. Var det glasset værd? Utrolig dårlig service,når jeg tænker på at jeg jo ikke fik mere vand !!
Ejeren er tydeligvis ikke glad for…
Ejeren er tydeligvis ikke glad for børn.
Du skal dokumentere dine børns alder hver gang du spiser der, ellers får en 7-9årig lov at betale som en voksen.
Ejer skælder både gæster og ansatte ud uden hensyntagen til omgivelserne.
Ekstrem sur tjener
Ekstrem sur tjener. Han stod decideret og råbte os op i hovedet, så det endte med at vi gik, uden at spise vores serveret mad. Ikke sted jeg vil anbefale, hvis man skal haven en hyggelig aften.
Har været på restauranten for nogle år…stadig super
Har været på restauranten for nogle år siden. Og der var det super, så vi var spændte hvordan der var nu med de anmeldelser vi havde læst. Vi holdt fødselsdag for min kone 24, voksne og børnebørn. Vi havde en super dejlig eftermiddag/aften,dejlig frisk mad,der blev fyldt op hele tiden i beholderne. Frisk personale der hentede brugt service hele tiden,hele restauranten var stop fuld med gæster hele tiden. God oplevelse.
Jeg min mand og vores 2 årige søn havde…
Jeg min mand og vores 2 årige søn havde glædet os til kinesisk buffe,men ender alle tre med den værste mad forgiftning jeg har oplevet. Buffen er direkte uhygiejnisk,halv tom og sushien er lunken og tør. Vi oplevet meget sure og stresset indehavere. Vil fraråde dette spisested til alle,vi fik ødelagt hele vores aften da vi alle tre blev så syge med opkast og diarre kort tid efter vi forlod restauranten. Har aldrig spist et mere uhygiejnisk sted end shangrila!
Mad hygiejnen er virkelig dårlig
Mad hygiejnen er virkelig dårlig, fersk fisk og rå oksekød kommer ud i samme container og bliver hældt ud i buffeten, redskaberne i buffeten kan falden helt ned i de metal kar som maden er i, der var hår i is buffeten, tjeneren blev gjort opmærksom på det, men han trak bare på skulderen og gik. Det var første og sidste gang jeg har besøgt dette sted.
Kun en halvtom buffet
Har været på restauranten for at afhente en too good tool go pakke. Jeg kommer præcist til tiden og der står to andre og venter, men de har ikke tid og laver alt muligt andet. Da de så endelig har tid, bliver vi vist over til en næsten tom buffet hvor vi får at vide at vi bare kan tage. Men der er kunne halvtomme bøtter som vi så skal slås om at få lidt ud af. Jeg nægter naturligvis og går igen.
Den værste form for service jeg længe…
Den værste form for service jeg længe har oplevet!!
Min lille søn på 2, min mand og jeg kommer stille og roligt ind i restauranten og en kvinde kommer os i møde og spørg om vi har bestilt bord, vi siger nej og hun spørg så en mand (ejeren) om der er plads til os. Han finder et bord til os, og allerede der har han virkelig en dårlig opførsel overfor os. Vi spørg om vi evt kan få en plads lidt længere væk fra alle kunderne da vi har et lille barn med som måske vil forstyrre andre kunder. Han siger nej før vi overhovedet når og tale færdige. Vi sætter os ved bordet han har valgt til os, min mand ville hente en børne stol til vores søn og gå på toilet efter, så kommer manden rasende i mod ham og begynder og hæve stemmen og sige vi skulle i hvertfald ikke bevæge os rundt i restauranten før han havde været ved vores bord, alle kiggede på os og undrede sig over hans opførsel. Jeg sagde til ham at jeg synes det var virkelig dårlig service og behandle sine kunder på den måde også blev han mere sur og bad os om at gå, så vi måtte pakke vores sultende søn ind igen og finde noget mad et andet sted. Denne restaurant er ikke engang 1 stjerne værd. Vi var rystede over situationen. Både kvinden og manden var ubehøvlede overfor os uden nogen grund overhovedet!
Mage til uprofessionel og modbydelig…
Mage til uprofessionel og modbydelig indehaver, skal man lede længe efter!
Jeg var igår på Shangrila med mine to veninder og vores børn. Min venindes 2 årige søn havde tabt et stykke kød og en nudel på gulvet. Da indehaver kommer for at fjerne vores tomme tallerkner, trækker han stolen ud, som min venindes søn havde siddet på (han var imens i legerummet med de andre drenge). Indehaver peger så ned på stolen og på gulvet, bliver VILDT sur over, at der ligger lidt mad på gulvet, spørger hvorfor vi sviner sådan og lader stolen stå langt væk fra bordet, i det han går sin vej. Dette sker mens min veninde og jeg sidder og er ved at spise færdig. DET ER ET 2 ÅRIGT BARN 😳 og ligegyldigt hvad, så er det da en fuldstændig syg måde, at behandle sine gæster på! Føj for den!!
Har været der 20/12
Har været der 20/12 . 2021 Tjener ok maden god men betaling til ejer ikke ok, står og taler i telefon når man skal betale ikke ok service ;( Det burde han vide da vi tidligere har set hvordan han retter på sine ansatte.....
Helt XTREMT dårlig oplevelse som…
Helt XTREMT dårlig oplevelse som BESTEMT ikke blev bedre af en meget arrogant ejer!!
Når man tager ind på en restaurant som tilbyder buffet
og sushi kunne man måske godt forvente at en sådan restaurant var gearet til at der kommer kunder.
Det er ret tydeligt gået ejeren af shangrila fordi da den eneste måde at få bare en lille smule af buffeten var at stå som grippe og vente med længsel på at være så heldig at der kom andet ind end stegte ris…..
ALDRIG har jeg oplevet en restaurant være SÅ dårlig gearet til at betjene deres gæster. Nøjes med at lukke 1/3 ind så kan det være
at man ligefrem kan være så xtrem heldig at få sushi…
Har ondt af tjenerne som gjorde det bedste de kunne.
Fremragende mad
Fremragende mad. At man kan få så god mad til en så god pris er vildt. Shangrila har aldrig skuffet os. Jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser, for Shangrila er virkelig et besøg værd!
Snyder med priserne og dårlig service
Ganske fin mad- og fyldt godt op. MEN personalet... de er simpelhent så sure og tvære og yder enorm dårlig kundeservice. Vi har spist der flere gange, og har hver gang synes det samme. Men den anden dag fik jeg nok- da det ikke er første gang det sker.
Vi kommer ind (jeg har bestilt bord)- vi er 2 voksne og 3 børn. Vi viser coronapas- og allerede her bliver han halfornærmet over at børnene ikke har coronapas (de er alle under 12).
Da jeg skal stege nudler bliver kokken tvær over at jeg har puttet soya på inden stegning- da det gør hans spatel sort- bevares! Plejer vi nu altid at gøre, og det står til fri betjening. Da vi skal betale har de slået os alle, pånær vores dreng på 7, ind som voksne (det har de gjort flere gange før)- jeg gør dem opmærksom på at de alle er under 12, og de tror nærmest ikke på mig. Jeg får dog mine penge tilbage- men uden skyggen af en beklagelse. På vej ud til bilen opdager jeg at de har tastet fredag/lørdags pris ind for os alle, og endnu engang går jeg tilbage. Ja det er kun 10kr mere, men er sikker på de gør det konsekvent med alle- ligesom med børnepriser- og det skal stoppes. Jeg gør ham opmærksom og han siger: det er samme pris alle dage (så endnu engang prøver han at snyde)- jeg siger nej, det er det ikke, der står noget andet på jeres prisskilt- og han siger: nårh, og regner og regner, og giver mig så 20kr tilbage (ingen beklagelse eller noget- ligesom der heller ikke var ved fejl i børneprisen). Jeg siger tak- men at det altså kun dækker voksenprisen, og nu bliver han irriteret og hæver stemmen og begynder at diskutere med mig! Han påstår jeg har fået dem retur, men det har jeg ikke. Han påstår børneprisen er den samme, men det er den ikke, børneprisen er 1/2 pris af voksenprisen! Jeg bevarer roen, han har høj stemmeleje og holder fast. Jeg prøver at forklare, og endelig tror jeg den siver ind- og jeg får 15kr mere retur- smidt på bordet. Så alt i alt har de prøvet at snyde mig for over 217kr. Tilmed er der enormt dårlig kundeservice og surt personale!
Maden er fin- men servicen elendig!
The most tasteless food we ever had in…
The most tasteless food we ever had in our lives. 😫
vi havde bestilt take away til…
vi havde bestilt take away til afhentning d 10-10-20 kl 1715 vi får maden hjem og suppen smager på ingen måde vant.... ikke dårligt men bare ikke som det plejer nu her 3 timer efter ligger både min kone og jeg underdrejede med diarré og man har det som man er ved at få feber .... sætter ALDRIG mine ben der igen 😡😡😡😡😡 med krone på !!!
Jeg er normalt ikke typen der brokker…
Jeg er normalt ikke typen der brokker mig over betjening på restaurationer. Jeg ved hvor stressende en tilværelse det kan være.
Det skal lige siges at maden er ganske fornuftig.
Min kæreste og jeg har ofte gjort brug af deres "take away buffet" til først 85kr men senere hen, 95, men det er hvad det er. Det smager fint, man får en bakke nudler, en bakke ris, 2 supper, 2 "sauce" og lidt blandet friture. Ganske fint.
Vi har bestilt denne omgang et sted mellem 5-10 gange over det sidste halve år, da det er dejlig nemt.
Vi tog derop for at hente en sådan menu. Altså "buffet take away for 2" til 190kr, der bestilte jeg en EKSTRA bakke nudler til vores datter. altså omtrent 80-90kr oveni.
Jeg modtager maden, men ser at der én bakke ris og én bakke nudler... Det giver ikke super meget mening for mig da det jo var hvad jeg fik ved sidste bestilling, da det kun var bestilt til 2, uden ekstra...
Jeg spørger ind til det og de bliver ramt af foragt og blive ellers noget fejl-proportioneret vrede over antagelsen at de ville "snyde" mig, selvom det dog aldrig var blevet sagt...
Jeg fik at vide at nudler ALTID havde været "ekstra" tilkøb til disse take-away buffeter.
(det var det ikke sidste gang, eller de 5-10 forrige gange)
Dum som jeg er, vælger jeg blot at tage min mad og gå. (UDEN de nudler der var bestilt og betalt.)
Næste gang vi vælger at bestille har vi et vennepar på besøg. (hvorfor kom vi overhovedet tilbage..)
Vi bestilte derfor til FEM (5) mennesker, ~500kr.
Jeg får en papkasse stukket i hånden med en masse sølvpapir over og jeg ved ikke hvad..
Når en anelse væk fra stedet før jeg tænker at jeg nok lige skulle tjekke engang. Rigtigt nok, der manglede 1x supp. 2x Sauce - der var cirka en 3-4 mini-forårsruller (til fem mennesker) og lidt indbagt kylling og sidst men ikke mindst manglede der (((TRE BAKKER NUDLER))).
Meget finder jeg mig i. Men ikke at blive direkte snydt i denne kaliber.
Der mangler for knap 400KR i REN bestilling.
Jeg går tilbage og brokker mig endnu engang og siger at det kan ikke passe at de 2 bakker jeg har fået skulle være nok til 5 voksne mennesker.
De prøver så, noget så ulækkert, at fortælle mig at det er fordi bakkerne de har brugt her, "er større end dem de normalt bruger." så derfor passer det hele.
(Bonus info: Vi gemmer faktisk de plastikbøtter derhjemme, så jeg ved at de var så tæt på at være identiske som det kan være. Ja. Vi har målt.)
De fortsætter ellers deres arbejde og ignorere mig i et godt minut eller to.
Da jeg siger at jeg forventer at få ALT hvad der mangler flipper de fuldstændig skråt og det ville de ikke høre på, og skabte faktisk en noget ubehagelig situation midt i en fyldt restaurant.
Jeg står i en situation hvor to børn (ejerne) bagved kassen IKKE vil give mig hvad jeg har BETALT for.
Jeg fortsætter med at kræve hvad jeg har betalt for og efter et GODT stykke tid, kommer der en eller anden kok ud med 2 bakker nudler og en sauce. Jeg tager det og går, for resten af min aften skulle ikke smadres af de her tosser. Mangler derfor stadig en betydelig del af min bestilling (SOM DER ER BETALT FOR)!?
Konklussion:
1# De er nogle helt igennem forfærdelige mennesker.
2# De vil springe over hvor gærdet er ABSOLUT lavest.
3# De snyder dig for HUNDREDEVIS af kroner, hvis du ikke er opmærksom.
4# De bliver direkte truende og aggressive hvis du påtaler DERES fejl.
5# De LYVER af helvedes til for at vinde deres sag. Koste hvad det koste vil.
Jeg kommer ikke til at spise her igen og jeg har anbefalet ALLE jeg kender til at holde sig LANGT derfra.
Det er svindel og det er uhumsk behandling man får.
De ved tydeligtvis ikke hvordan man skal behandle en kunde der har et problem.
- Ja der er overvejet politianmeldelse.
Skuffende
Skuffende, fik en voldsomt diarre efter havde spist indbagte rejer, som er ikke allergisk til seafood. Tang salat havde en mærkelig konsistens. Det er ikke første gang vi kommer hjem fra Shangrila i Vejle og skal straks på toilet...
God mad og venlig betjening
Mig og min kone kommer der mindst en gang om måneden, og får altid en god betjening og smil fra indehaverne, og nyder den gode mad.
Mega dårligt, og surt personale når de for kritik
Havde bestilt med til 35 personer, og der var bestemt ikke nok af hverken det indbagte, samt stegte ris og stegte nudler.
Mine gæster måtte gå sulte fra bords, ydermere var der 10 børn ud af de 35 personer.
Når man så fortæller dem det siger de at de aldrig har fået nogen klager før🖕🏻🖕🏻Siger jeg bare...
Og manden blev mega sur over jeg brokkede mig👎🏻👎🏻 Det er så dårlig service. Vil aldrig anbefale nogen at bestille mad ud af huset.😡😡
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.