Sevara

-0 Har efter mycket mejlande erhållit de pengar som jag betalade för den felaktiga varan som skickades till mig. Det ända som hjälper är att tjata och inte ta ett nej som slutresultat, sen har jag äve... Se mer

Hh jacka beställd. Fick hem nåt sk-t. Posta åter avs. Nu kräver Sevara på pengar för jackan. Klarna verkar vara företaget behjälpliga i detta bedrägeri. Polisanmält samt anmält till ARN. KLARNA BORDE... Se mer

Beställde två jackor men fick helt fel jackor , jag skulle skicka jackorna till kina mot retur frakt och det gjorde jag men det hände inget men pengarna tog de

Sämsta butiken som finns. Beställde en byxkjol som hade jättedålig passform. Tyget var väldigt löst och "resåren /ribben" i midjan var så lös att man tappade kjolen om man rörde sig. Det fanns inga pa... Se mer

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stor bluff de tar BankID o kortnr sen…

Stor bluff de tar BankID o kortnr sen går inte köpet igenom. Fick spärra mitt kort tills jag bytt BankID så Stor varning för detta bluff makeriflretag om det nu ens är ett företag samma gäller de som säljer kläder för $ 1.29. Har beställt men fick inget o går inte få fatt i dem heller 😡😡😡

19 juli 2023

Oseriöst

J%&^€#@a lurendrejeri. Mailadress går inte att skicka till. Ska man skicka tillbaka varor kostar det flera gånger mer än vad varan kostar att köpa in.

28 juni 2023

Fick en helt annan klänning än den jag…

Fick en helt annan klänning än den jag beställde, det ända som stämde var färgen . Försökt få tag på företaget men misslyckas. Mailadressen som står som kontakt existerar ej . Känner mig grundlurad, aldrig mer att jag handlar något på nätet .

6 juni 2023

Jag har helt ärligt nått min gräns

Jag har helt ärligt nått min gräns. Det är med en blandning av ilska, frustration och total uppgivenhet som jag nu sätter mig ned för att skriva den här recensionen. Jag kan inte ens beskriva hur trött jag är på hela denna cirkus.

Det hela började i april när jag beställde ett par ortopediska skor till min mamma. Jag hade förväntat mig en smidig process, men istället möttes jag av en mardröm utan dess like. Jag försökte kontakta företaget via mail i hela tre veckor, men fick inte ett enda svar eller ens en bekräftelse på min order. Kan du förstå min frustration?

Efter en hel månad av tystnad fick jag äntligen ett respons i maj där de meddelade att skorna var på väg. Men låt mig säga att den lilla glimten av hopp jag då kände varade inte länge. Två månader passerade, och trots att jag fick ett svar att skorna var på väg, var de fortfarande inte i mina händer. Jag nådde till slut min gräns och ringde upp Klarna för att avbryta ordern och returnera skorna. Men vet du vad de sa? Att de inte kunde göra mer än att kontakta företaget precis som jag hade gjort.

Nu befinner vi oss i juli, och skorna är fortfarande på väg tillbaka till säljaren. Jag har skickat flertalet mail för att avbryta fakturan på skorna, men jag har återigen inte fått något svar. Ärligt talat, det har gått tre evighetslånga månader, och jag orkar inte ens höra namnet på detta företag utan att känna en våg av ilska.

Så här står jag nu, utmattad och sur, med en bitter eftersmak av en fruktansvärd köpupplevelse. Jag hoppas innerligt att ingen annan behöver gå igenom det här helvetet. Ta mitt råd och håll dig långt borta från detta företag

7 juli 2023

Riktigt uselt företag

Riktigt uselt företag. Klänningen var inte ens lik den i annonsen, plastigt material dessutom. Ville returnera men får inget svar på mejl el kontaktformulär om hur man går tillväga. Bluffföretag, skiten borde stängas ner direkt

27 juni 2023

En fullständig besvikelse

En fullständig besvikelse.
Beställde en klocka, en Citizenklocka enligt bild. Efter en orimligt lång leveranstid kom klockan, som visade sig vara en dålig kopia, som dessutom inte fungerade. Har andra äkta Citizenklockor att jämföra med. Försökte få kontakt med Sevara, och först efter att jag anmält problem på Klarna hörde de av sig. De tog sina kunder på allvar skrev de och jag skulle skicka bilder som bevis, vilket jag gjorde. Sedan tog det återigen lång tid innan jag via Klarna fick besked. Jag skulle på egen bekostnad skicka tillbaka varan till Kina om jag fortfarande ville reklamera. Alternativt kunde jag få något för samma peng i deras sortiment alt. få 40% av priset. Tiden för svar var så kort så jag missade att av svara innan tiden gick ut.
Så jag kommer att få betala 595 kr. för en förfalskning som inte ens fungerar. Man känner sig lurad.
Skulle inte rekommendera någon att köpa något från Sevara. Förstår inte hur Klarna vill ha något med dem att göra.

24 maj 2023

Fel material i klänningen

Fel material i klänningen. Enligt deras sida är det en bomull/linne-klänning men när den kom ser jag att det är polyester.
Vid retur uppger de en felaktig mailadress som studsar tillbaka. Akta er för detta företag

22 maj 2023
Visa omdömen på alla språk. (56 omdömen)