Sevara

-0 Har efter mycket mejlande erhållit de pengar som jag betalade för den felaktiga varan som skickades till mig. Det ända som hjälper är att tjata och inte ta ett nej som slutresultat, sen har jag äve... Se mer

Hh jacka beställd. Fick hem nåt sk-t. Posta åter avs. Nu kräver Sevara på pengar för jackan. Klarna verkar vara företaget behjälpliga i detta bedrägeri. Polisanmält samt anmält till ARN. KLARNA BORDE... Se mer

Beställde två jackor men fick helt fel jackor , jag skulle skicka jackorna till kina mot retur frakt och det gjorde jag men det hände inget men pengarna tog de

Sämsta butiken som finns. Beställde en byxkjol som hade jättedålig passform. Tyget var väldigt löst och "resåren /ribben" i midjan var så lös att man tappade kjolen om man rörde sig. Det fanns inga pa... Se mer

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oseriös företag med falskt…

Oseriös företag med falskt marknadsföring och noll service. Bluff rakt igenom.. mejl som inte existerar, ingen telefonnummer och varor av yttersta dålig kvalite. Tog hjälp av Klarna att få annat mejl men såklart ingen svar. Klarna borde omedelbart bryta samarbete med skoj företag Sevara.

16 september 2023

Bluff företag har köpt en väska som…

Bluff företag har köpt en väska som inte kommer och det går inte att nå dem, mailadressen finns inte. Nu har jag överlämnat det till klarna som ska försöka få tag på företaget. Stor varning för detta företag

29 augusti 2023

Håll dig borta från Sevara är mitt råd

Såg en snygg jacka på Instagram, beställde och betalade med kort. Det har nu gått två veckor. Jag har inte fått någon bekräftelse på beställningen, ingen leverans (naturligtvis) och det går heller inte att kontakta bolaget då mailadressen till deras support "studsar tillbaka". Håll dig borta från Sevara är mitt råd.

10 september 2023

OSERIÖSA

SÄGER BARA: JÄTTE VARNING PÅ DETTA "FÖRETAG" VAD NI ÄN GÖR SÅ HANDLA INTE HÄR!!!!!!!

7 september 2023

Köpte en kofta i juli 2023

Köpte en kofta i juli 2023, Jim i slutet av augusti och motsvarade inte mina förväntningar. Fruktansvärd kvalitet , dålig passform och konstigt material. Jagat dom en hel vecka, går inte att få kontakt på kundtjänst. Olevererbara Mail! Till slut klagade jag hos klarna även om dom inte kan hantera returen????? . Koftan är betald!
Då fick jag ett Mail från sevara med en retursedel. Ska skickas tillbaka till Kina! På egen bekostnad! Men pengarna ? Ställer en fråga i svarsmail och det blir likadant. Olevererat! Aldrig nånsin varit med om liknande men nu vet jag. Bluff och båg rakt igenom. Ser här att det är fler än jag som råkat illa ut. Sevara, aldrig mer. Ska bli spännande att se vad som händer. De vill ha bild på paket och spårningsnummer!! Men hur ska det gå till?? Det här är ett företag som klarna borde sluta samarbeta med!

2 september 2023

100% Bluff

Detta företag (om man nu kan kalla dem det) blåser folk. Varorna kom och såg vedervärdiga ut, höll varken måttet i kvalitet eller enligt bild på hemsida. I ett långt försök att lösa detta och sedan efter mycket om och men, returnerade jag varorna. Men får ingen kontakt eller pengarna tillbaka.

21 augusti 2023

100% LURDREJERI

100% pengarna tillbaka garanti står det. GÅ INTE PÅ DET! Man måste skicka mail till dem vid retur, och sen få adressen man ska returnera till. Men de svarar inte! 100% ICKE KONTAKTBARA hade varit bättre! Eller varför inte 100% LURDREJERI! Kläderna ser inte ens ut som på bilderna heller. Billigt från Kina!

18 juni 2023

Väska på avvägar

Beställde en väska 19/7 för att ha på en resa. Betalde. Fick omedelbart ett autosvar att den var på väg. Jag har inte sett röken av den. Skrivit till dem men fick inget svar. Har efter detta sett på trustpilot att det bara finns negativa omdömen och nu har jag givit upp hoppet. Varnar för detta företag/ Eva

19 juli 2023

Bluff

Bluff! Beställ aldrig från detta företag! Mailadressen existerar inte och det går inte att returnera varor. Har anmält!

1 augusti 2023

Helt enkelt ett kass företag

Helt enkelt ett kass företag
Går ej att nå dom för byte
Levererar ej allt heller
Mygelfirma 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

31 juli 2023

BLUFFföretag

BLUFFföretag! Svårt att lämna tillbaka varor som ej uppfyller varken passform eller kvalitét. Vilket skämt! När jag skickar e-post för att få retursedel så finns inte deras adress.

29 juli 2023

Nu har jag väntat en månad på en…

Nu har jag väntat en månad på en klänning jag skulle haft på ett bröllop o lördags. Jag har då hela denna vecka försökt att mejla företaget men mejladressen existerar inte 🤬 jag har bromsat fakturan ifrån Klarna men hur får man tag i företaget?? Jag vill ju inte ha klänningen längre och absolut inte när jag läser alla kommentarer här..

24 juli 2023

Har bilder på kläder som dom inte kan…

Har bilder på kläder som dom inte kan leverera när du får hem det så är det något sk-t från kina som inte alls liknar det på bilden värken kvalitet eller utseende o när du ska skicka tillbaka det så ska du skicka tillbaka det till kina o du ska stå för frakten nä det e dom som har lurat dig jag svara dom på Mail o dom kunde dra av på priset men gjorde dom det nä ett riktigt sk-t företag som bara blåser sina kunder

1 juli 2023

Blufföretag

Detta företaget erbjuder kläder som inte motsvarar storleksangivelser i reklamen. Vill man byta får man betala frakt till Kina vilket kostar nästan lika som varan. Köper man via Klarna, som jag gjorde och reklamerat köpet har dom mage att påstå att dom tagit emot en retur, viljet dom inte har, och drar bort 10% av ursprungssumman. Anmäler till ARN samt gör Klarna uppmärksam vad det är för ett företag dom samarbetar med.

4 juni 2023

Dålig service

Dålig service. Tog lång tid att få varan. Omständigt att skicka tillbaks. Ingen e-post adress som fungerade. Skickade tillbaka varan som var för stor, bara för att. Kostade 250:- spårbart till Kina. Usch!!!

20 juli 2023

Returlapp

Hej, ja nu har man läst o förstår att man inte är ensam. Vilket oseriöst företag, tog på mig kläderna nu när de äntligen kom, Ohh så hemskt, ingen kvalité eller passform. Tur så kontaktade jag klarna, har sagt att jag skickar tillbaka skräpet. Har skickat på meddelande 50 ggr, att jag vill ha en returlapp, som inte finns med , skall vänta in måndag o se vad som händer. Men snälla alla, handla inte från kina eller något okänt företag, vi svenskar kan beställa på zalando eller Hennes o Mauritz då kan vi känna oss säkra.
Loulou

20 juli 2023