Serviceloket Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Chris langs geweest kort maar krachtig advies Zorgt voor flinke kostenbesparing En stuk minder zorgen wat voor mij ook erg belangrijk is Top!!

Onlangs contact gehad met Serviceloket Nederland, contact persoon was Marvin Hoogstra. Marvin is een vriendelijk persoon en hij zoekt uit welk contract het best bij iemand past. Het gaat ons veel gel... Se mer

Na 5 jaar genieten van een mooie deal moest ik nu weer een nieuw contract afsluiten. Toen belde Serviceloket Nederland waar ik een afspraak maakte met Gabriëlla. Direct een vertrouwd gevoel, vriendel... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

124 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Energie contract voor onze stichting

Twee weken geleden is Jeroen bij ons geweest. Hij heeft ons uitstekend advies gegeven over onze situatie en goed met ons meegedacht. Na een ledenvergadering waren wij het unaniem eens dat wij met Service Loket in zee gaan. Wij hebben een goed voorstel gekregen en dit afgelopen vrijdag geaccepteerd. Bedankt, Jeroen! Wij raden je zeker aan bij anderen mochten zij ernaar vragen.

8 maj 2026

Duidelijk verhaal

Ik ben prima geholpen door Marvin Hoogstra. Goede uitleg over het contract, betere tarieven dan bij de vorige leverancier en geen verkooppraatjes. Kortom: zeer tevreden.

11 maj 2026

Chris is bij mij langs geweest en heeft…

Chris is bij mij langs geweest en heeft mij goed geholpen. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Vanaf volgende maand begin ik met besparen voor mijn zaak en huisadres. Ik ben super blij met Chris als mijn vaste contactpersoon, voor alle vragen die ik heb omtrent mijn energiecontracten kan ik bij hem persoonlijk terecht. Bedankt!

7 maj 2026

Super blij met Serviceloket Nederland

Super blij met Serviceloket Nederland. Quincy Gall heeft mij uitstekend geholpen met advies en vooral met de prijs. Ik betaalde bij Greenchoice €170 aan elektriciteitskosten, en nu betaal ik via Serviceloket Nederland inclusief btw slechts €119. Echt een topprijs, en ook nog eens 4 jaar vast. Mocht de prijs in de toekomst dalen, dan kunnen zij dat ook aanpassen. Zeker een aanrader!

7 maj 2026

Fijne samenwerking en snelle service!

Fijne samenwerking en snelle service. Mijn huidig contract loopt binnenkort af, maar dankzij het snelle en deskundige overleg met Marvin was dit zo opgelost.
Fijn adviesgesprek: duidelijk en persoonlijk. Korte lijnen: snelle acties.
Positieve ervaring: Marvin en Srviceloket Nederland ontzorgen volledig.
Goed geholpen, absolute aanrader!

4 maj 2026

Ik waardeer het dat er ook nog…

Ik waardeer het dat er ook nog bedrijven zijn die de moeite nemen om je te bezoeken en dan ter plekke van informatie voorzien. Dat is toch anders en beter als telefonische verkoop.
Ik ben bezocht door Jeroen die netjes binnenkwam en met meerdere opties en adviezen kwam waaruit ik dan voor mij het beste heb gekozen.
Deze jongeman zag er netjes en verzorgd uit en kwam correct en geïnteresseerd in zijn werk naar mij over.

4 maj 2026