SOFACOMPANY Sverige Omdömen 2 448

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 292 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som beskrivs som superfina, sköna och av fantastisk kvalitet, ofta över förväntan. Personalen får också högt beröm för att vara trevlig, hjälpsam, kunnig och professionell, vilket bidrar till en smidig köpprocess. Många uppskattar den snabba och smidiga leveransen, som ofta sker tidigare än beräknat och med god kommunikation. Dock upplevde vissa kunder problem med leveransen, där budfirman inte alltid följde instruktionerna eller levererade till fel plats. En del nämnde också att leveranstiden var längre än utlovat, även om den i vissa fall ändå var snabbare än den ursprungliga uppskattningen. Enstaka recensenter uttryckte missnöje med att soffan var för fast eller att divanen var för kort, samt att det saknades möjlighet att beställa längre divan.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkterna, särskilt sofforna, som ofta beskrivs som superfina, sköna och... Se mer

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som kunnig, professionell och... Se mer

Delivery service

Recensenter belyser positiva aspekter av leveransservicen, där många uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

Quality

Användare beskriver positiva interaktioner med kvalitet, där många konsumenter uttrycker stor nöjdhet med... Se mer

Service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med servicen, som beskrivs som superbra, personlig och av hög... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte 2 randiga Anna-soffor, 2 puffar & tillhörande kuddar av Helena i Göteborg. Fick så fin hjälp och sofforna är superfina, mycket finare än de såg ut på internet. Väldigt prisvärt för den kvalitén.... Se mer

Jag sökte upp er butik i Stockholm och hade faktiskt varit där tidigare för att testa att sitta i några av sofforna jag redan hade tittat på på hemsidan. Jag fick även med mig några tygprover hem, v... Se mer

Tyvärr så beställde jag "fel bord" och var därmed tvungen be om att få returnera detsamma. Det som jag då såg som ett näst intill ett oöverkomligt berg visade sig vara så enkelt och rationellt tack... Se mer

Det började med att jag fick jättebra service av Emma när jag beställde soffa och fåtöljer i Stockholmsbutiken! När jag fick leveransen var det oturligt nog ett produktionsfel på soffan. Jag fick... Se mer

1. Nr. 1 av de 14 bästa företagen i Butik med vardagsrumsmöbler
  2. Nr. 15 av de 69 bästa företagen i Dekoration- och inredningsbutik
  3. Nr. 1 av de 4 bästa företagen i Möbelaccessoarer
  4. Nr. 1 av de 33 bästa företagen i Möbelaffär
  5. Nr. 1 av de 5 bästa företagen i Soffbutik

Om SOFACOMPANY Sverige

SOFACOMPANY | Dansk design till ett ständigt lågt pris

Hos SOFACOMPANY designar vi våra möbler själva och säljer dem direkt till dig. Det betyder färre mellanhänder, bättre priser – och möbler som är byggda för att klara av vardagen. Därför ger vi också 10 års garanti på alla våra möbler.

Över 2 000 av våra kunder har lämnat ett omdöme om oss på Trustpilot, och vi är stolta över vårt höga betyg. Vi läser och svarar på alla recensioner – för vi lyssnar, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du handlar möbler hos oss.

Oavsett om du handlar online eller besöker någon av våra butiker ser vi fram emot att hjälpa dig hitta din nästa soffa.

Sofacompany

Ärlighet
....alla i företaget är stolta över och står för de produkter som vi skapar och levererar till kunderna. Vår anda och affärsmodell är ärlig och öppenhjärtig, vilket vi anser är autentiskt. Det innebär att du som kund ska kunna förstå vad det är du betalar för. Vilket innebär att vi jobbar utan rabattkoder och paketpris - kort och gott ärligt låga priser, året om.

Fri frakt och 30 dagar fri retur

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.
Osäker på färg trots att du har skickat efter tygprover eller besökt ett showroom? Inga bekymmer, det är okej att göra fel ibland. Om du köper en lagervara erbjuder vi 30 dagars fri retur om produkten inte känns helt rätt. Det enda du behöver göra är att spara emballaget och sedan kontakta oss för att boka en upphämning eller utbyte av produkten.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Jättebra service och snabb leverans

Jättebra service och leveransen tog 5 arbetsdagar som utlovat. Jättenöjda med stolarna. Bra kvalitet.

31 oktober 2025

Fem ståtliga stjärnor - Tack Mikael! <3

Att få leverera vår eminenta Danska design och kundupplevelse till just dig har varit ett rent och skärt nöje!

Hela teamet önskar dig varmt välkommen tillbaka när suget efter mer SOFACOMPANY infinner sig!

Trevligt bemötande och kvalitetsmöbler

Trevligt bemötande. Både det personliga och kontakten via e-post. Så nöjd med mina fåtöljer Oscar. Kanske blir flera.😊

5 november 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Ååh vad härligt att höra!
Dina fina ord och dina gnistrande stjärnor lyser upp höstmörkret på vår soff-himmel! <3

Tack snälla Maria för att du tog dig tiden att berätta om din upplevelse hos oss på SOFACOMPANY!
Hela teamet hälsar dig varmt välkommen tillbaka när suget efter fler Oscar, eller annat, infinner sig! <3

Trevlig butiksupplevelse,kunnig…

Trevlig butiksupplevelse,kunnig personal,allt till belåtenhet!!

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Kära Alf, det är en sann fröjd att få läsa dina fina lovord om din upplevelse hos oss på SOFACOMPANY. <3

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka!
Nästa gång hoppas vi kunna överträffa dina förväntningar ytterligare så att du skjuter upp fem starka stjärnor på vår soff-himmel! <3

Kanon bemötandet

Jag har ingen kommentar om soffan eftersom jag köpte den nyligen, men bemötandet och servicen i butiken var 5 av 5.

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Vilken underbar recension Azizeh! <3 Vi bugar och bockar för dina ord och dina 5 stjärnor!

Så roligt att höra att ni är nöjda med servicen ni fått från oss. Precis såhär ska det kännas när man handlar hos oss! <3

Vi är säkra på att ni kommer bli minst lika nöjda med er fina Leonora-soffa!

Varmt välkommen tillbaka önskar hela teamet på SOFACOMPANY! <3

Så trevlig personal i butik och även…

Så trevlig personal i butik och även när jag har ringt. Väldigt hjälpsamma. Så glad att jag köpte soffan hos er.

Hej Britt-Marie! Tack för ditt värmande omdöme i höstrusket! <3

Vi blir så glada över att du fått så fint bemötande av vår personal, både i butik och hos vår kundservice, och att dem gjort dig trygg i din köpupplevelse hos oss. Det är precis så vi vill att det ska kännas -Vi spricker av stolthet! <3

Du vet vart vi finns, när hemmet och din fina soffa Anna ropar efter fler SOFACOMPANY kompisar! ;) <3

En trevlig butik

Jag fick ett trevligt bemötande och hela köpet gick smidigt. Även leveransen av soffan jag köpte fungerade utmärkt.

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Tack Ulf för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme angående din köpupplevelse hos oss! <3

Vi tycket att det är så fantastiskt roligt att få ta del av våra kunders erfarenhet hos oss, och att höra att köpet var en fem-stjärnig upplevelse hela vägen från start till mål är ju bara helt fantastiskt! Det är precis det vi vill att man ska kunna förvänta sig när man handlar av oss!

Du vet vart vi finns, när suget efter mer SOFACOMPANY infinner sig! <3

Fenomenal kundtjänst

Fenomenal kundtjänst. Otroligt serviceminded.

Kära Charlotte! SOFANTASTISKT<3

Vi tackar allra hjärtligaste för ditt finafina omdöme angående vår service, våra soffhjärtan fullkomligt svämmar över rent ut sagt! <3

Det har varit ett sant nöje att få leverera denna femstjärniga upplevelse till just dig! Hela teamet önskar dig varmt välkommen tillbaka! <3

Allt till belåtenhet

Allt till belåtenhet

22 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Hej Jördis! Stort tack för ditt omdöme och vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med köp- och serviceupplevelsen!

Om det finns något mer vi kan göra för att förvandla din upplevelse till en 5-stjärnig sådan, hör gärna av dig till oss. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda med hela köp- och serviceupplevelsen.

Tack igen och för att vi fått leverera dansk design hem till dig! <3

Jättebra service och trevligt…

Jättebra service och trevligt bemötande!
Och bra kvalitet!

Som musik för våra SOFACOMPANY-öron! <3

Detta låter ju som en riktig hejdundrande köpupplevelse och det gör oss så glada att läsa, Göran!

Du är mer än välkommen tillbaka till oss när hemmet och hjärtat skriker efter mer SOFACOMPANY <3

Vi beställde ett bord

Vi beställde ett bord. Fick mycket god hjälp att hitta rätt. Flera kunder i butiken men stämningen var lugn och uppmärksam tack vare superduktig expedit/säljare.

18 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Bästa Mona! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp och att stämningen i butiken kändes lugn och trevlig – precis så vill vi att det ska kännas när man kliver in hos oss.

Vi hoppas att du är minst lika nöjd med ditt nya bord och att det får en självklar plats hemma hos dig! <3

Snabb leverans av tygprover och sedan…

Snabb leverans av tygprover och sedan även den stol jag beställde. Mycket nöjd med kvalitén på produkten. Genuin känsla av Skandinavisk design.

24 oktober 2025

Hej Ingemar,

Mjuka, soffliga tack för dina fina ord till oss! Det gläder oss så att höra att det blev en riktig fullträff med fantastiska Holly hemma hos dig.

Vi hoppas att ni kommer ha många trevliga stunder tillsammans!

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka! <3

Upplevelsen i butiken 10/10

Upplevelsen i butiken 10/10! Alla var supertrevliga och hjälpte oss!

22 oktober 2025

10/10! Vi ramlar av stolarna! Wow!<3

Vi vill verkligen tacka dig Joseph för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och berätta om din köpupplevelse hos oss, vi blir så fantastiskt glada att få höra om er vistelse i butiken. <3

Vi hoppas att ni ska kura upp ordentligt i er fina Daphne nu när mys-säsongen är i full gång!!

10/10

Sökte upp ert butik i Sthlm!
Hade varit där tidigare en gång och testa sitta på lite olika soffor som jag hade redan titta på eran hemsida.
Fick lite tyg samplers med mig hem.

Tycker personal är väldigt trevliga och kunniga.
Jag köpte och beställde soffan hos er.
Allt gick smidigt + transporten
Det blev Vera tillslut :)

15 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Vilken solskens soffhistoria i detta mörker, vad härligt att höra att du är nöjd. Det gör oss SÅ glada att höra att allt varit till belåtenhet. Då vet vi att du har en mysig och trygg plats även när kylan tränger på! <3

Vi är säkra på att Vera håller dig varm om ryggen hela hösten lång och många år framöver! <33

Nöjd! Väldigt trevlig fåtölj

Väldigt trevlig fåtölj! Bra bemötande i butik och en hygglig chaufför vid leverans

15 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Underbart att höra Margareta! Vi blir så glada över att läsa att du är nöjd med vår hjälp och er nya Otis-fåtölj från oss <3

Tack Tack Tack för dina 5 stjärnor, detta gjorde oss riktigt riktigt glada! <3

Du vet vart vi finns när hemmet suktar efter mer SOFACOMPANY!

Bra bemötande i butik

Bra bemötande i butik. Snabb leverans av vara. God kvalitet.

21 oktober 2025

Daniel! Detta är ljuuv musik för våra soff-öron! <3

Vi tackar allra hjärtligast för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så otroligt - upp över öronen - glada att få höra att din upplevelse hos oss är precis så som vi vill att det ska vara!
5 av 5 stjärnor helt enkelt!

Vi hoppas du ska njuta många långa år av din fina Vera! <3
Soffliga hälsningar från hela teamet på SOFACOMPANY!

Mycke bra hantering av logistikproblem…

Mycke bra hantering av logistikproblem med min order.

20 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Detta är ju verkligen SOFANTASTISKT!
Du anar inte hur vi stolt sträcker på oss efter att ha fått läsa ditt omdöme! <33

Det är precis det här vi vill höra! Att vi kan leverera en 5-stjärnig upplevelse trots små gupp på vägen - det är vårt måtto!

Vi är så glada över att få höra att du är så nöjd med din vistelse hos oss, hela teamet på SOFACOMPANY önskar er varmt välkomna tillbaka! <3

Mycket bra service

16 oktober 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Stort tack för dina starkt lysande stjärnor och att vi fått leverera hem dansk design till just dig, Susanne! <33

Leveransen var under all kritik

Hade en del oklarheter vid leveransen. Fick dock hjälp från kundservice. Det tog tre samtal men bemötandet var bra och leveransen som sedan kom var till belåtenhet.

14 oktober 2025

Kära Ann-Marie, tack för ditt omdöme och din feedback angående leveransen. <3

Vi kan se att du försökt kontakta oss under helgen och därför inte nått fram via telefon dem första två gångerna.
Våra öppettider är vardagar mellan kl. 10:00 till 16:00. <3

Vi blir så ledsna över att höra att du känner dig missnöjd över din helhetsupplevelse hos oss på grund av leveransen. Vi vill att allt ska fungera och självklart göra vårt yttersta så att våra kunder känner sig fem-stjärnigt nöjda som vi vet att vi kan!

Vi kommer att kontakta dig personligen via mail.
Vi vill gärna förstå din situation bättre och hoppas vi kan få en chans att kompensera eller åtgärda dig i efterhand! <3

På jakt efter en soffa !

Jättetrevlig personal 😊
Snygg möbeldesign. Fräscha möbler.
Luftig öppen butikslokal 💙

21 oktober 2025

Fem stjärnor, Lisbeth – TACK! <33

Vi blir verkligen så glada att höra att du är nöjd med servicen och att du tycker om våra produkter, även om det inte blev någon order den här gången. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva och att du dessutom uppskattar vår personal i Stockholmsbutiken – det värmer verkligen <33

Vi vill gärna fortsätta ge dig en lika härlig upplevelse nästa gång du letar efter något till hemmet, och vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen tillbaka. Tack igen för dina fina ord!