scooterrijbewijs.nl Omdömen

1 036
TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas zijn wij een van de velen die nog op ons geld terug ontvangen. Na tig mails, nog steeds geen retour. Wachten al vanaf juni. Vertrouw dit bedrijf niet! Maken hun belofte niet waar. The... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In oktober 2024 had ik via dit bedrijf mijn theorie en praktijk in een pakket gekocht. Ik had mijn theorie niet in 1 keer gehaald en wou destijds een nieuwe datum inplannen met het bedrijf. Ik had t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb hier mijn scooterrijbewijs gehaald. Ik heb zowel klassikaal als digitaal de lessen gevolgd. De leraren waren zeer professioneel, geduldig en verteldenalles erg duidelijk. Dit heeft zeker gehol... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Cursussen voor het scooterrijbewijs in heel Nederland! Theorie & Praktijk.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 036)

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

DOE HET NIET!

DOE HET NIET!!
Je denk aaah zo leuk goedkoper je rijbewijs halen klinkt goed!
alles behalve goed, de theorie is nog te doen er zijn veel online lessen waar je mee kan doen maar de lessen in het echt ho maar die heb je een keer per jaar en anders moet je naar een anderen stad. Theorie wel in een keer gehaald, maar de praktijk wat een ramp de wachttijden zijn maaanden en hier komt het grapje om “ sneller” aan de beurt te zijn kan je gewoon even bijbetalen dus je bespraakt letterlijk niks dat word nergens even netjes vermeld!
na dat je even nog bij hebt betaald kan je ook even overal zelf achter na gaan en 10 jaar wachten op een reactie.
de lessen worden niet gepland op de zelfde dag als het praktijk dus je kan niet 2 keer naar de anderen kant van nederland! verhaal in het kort bespaar je zelf de moeite en ga naar een betrouw bare rijschool.

11 november 2024

Goed geholpen

ik werd geholpen door een hele fijne instructeur voor mijn scooter praktijk-examen. Hij was erg vriendelijk en geduldig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kon snel aan de beurt komen en dankzij zijn duidelijke uitleg leerde ik alles wat ik nodig had in een korte tijd. Ik voelde me zeker en goed voorbereid. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn scooter-examen in een keer wilt halen.

2 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trap niet in de mooie reclame

Wat een vreemde, rare en vreselijk slechte organisatie.
Geen contact mee te krijgen. Beloven van alles komen niks na.
Onprofessioneel. Contact via wel 4 mailadressen, wat ook stof tot nadenken is. Veel rijscholen willen al niet meer zaken doen met ze. Lange wachttijden voor praktijk examens.... kortom, niet intrappen dus!

17 oktober 2024

Beter dan in het echt

Toen ik over deze online cursus hoorde, had ik nog mijn twijfels. Dit was totaal niet nodig, want deze cursus heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn scooter theorie-examen. Dit komt door de goede uitleg en het actief beantwoorden van de vragen die werden gesteld. Een ding wat iets beter kon, was de kwaliteit van de microfoon op sommige momenten. Dit zorgde er niet voor dat ik dit minder goed kon volgen, omdat dit hierna werd herhaald. Een ding wat heel handig is, is dat dit online is, en dus heel toegankelijk is voor iedereen. In het algemeen is dit een goede en snelle manier om al de stof te leren.

top uitleg

op het begin vond ik dat iemand best wel snel zat te praten dus ik volgde niet alles. maar daarna was de uitleg heel erg goed en duidelijk. ik begrijp het ook goed, echt een aanrader!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was erg hulpzaam

Het was er hulpzaam en heeft mijn eerdere vragen beantwoord. Pretige jongens die de les geven en je echt willel laten slagen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik vond de hulp erg fijn en je krijgt…

Ik vond de hulp erg fijn en je krijgt alles wat je nodig hebt.
De uitleg in de cursussen is lekker concreet en al je vragen worden goed beantwoord. Het is ook geen saaie cursus er worden best wat grapjes gemaakt en de vragen worden leuk en boeiend uit gelegd.
De oefen examens zijn goed en je krijgt alles gevraagd.
Ik vond het een erg fijne ervaring.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ik vond de mensen van bromo heel goed

ik vond de mensen van bromo heel behulpzaam. ik ben zelf 2x gezakt en sinds ik in het echt en online heb meegedaan werd alles veel duidelijker voor mij. ook vind ik de prijs goed aangezien ik ook het praktijk deel erbij krijg. ik vind bromo een hele goede cursus en raad het iedereen aan

2 november 2024

Beste lezers,

Beste lezers,
Dit was mijn 1e ervaring bij alfabet online curcus en het heb me enorm goed geholpen. Ik zat nog een beetje te twijfelen of ik goed genoeg was voorbereid tot dat deze mannen mij er enorm doorheen hebben geholpen. Erg dankbaar ervoor dus en hopelijk morgen mijn theorie examen halen en zo snel mogelijk mijn rijbewijs te kunnen halen. Daar zal ik deze mannen dan zeker erg dankbaar voor zijn.
Alfabet is zeker een hele goede aanrader voor de komende leerlingen die hun scooter rijbewijs willen halen!

lynn haar review

ik heb tijdens de cursus veel tips gekregen en de vragen werden goed beantwoord. tussendoor werden er ook leuke opmerkingen gemaakt om het interessant te houden. De cursist vertelde erg leuk en de 4 uur vloog zooooo voorbij.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.