Helaas zijn wij een van de velen die nog op ons geld terug ontvangen. Na tig mails, nog steeds geen retour. Wachten al vanaf juni. Vertrouw dit bedrijf niet! Maken hun belofte niet waar. The... Se mer
Det här tycker kunderna
ik werd geholpen door een hele fijne instructeur voor mijn scooter praktijk-examen. Hij was erg vriendelijk en geduldig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kon snel aan de beurt komen en d... Se mer
Ik heb hier mijn scooterrijbewijs gehaald. Ik heb zowel klassikaal als digitaal de lessen gevolgd. De leraren waren zeer professioneel, geduldig en verteldenalles erg duidelijk. Dit heeft zeker gehol... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Cursussen voor het scooterrijbewijs in heel Nederland! Theorie & Praktijk.
Kontaktuppgifter
Den Haag, 2516AC, Den Haag, Nederländerna
- +31 85 080 54 44
- info@scooterrijbewijs.nl
- scooterrijbewijs.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hoe bedoel je failliet?
In oktober 2024 had ik via dit bedrijf mijn theorie en praktijk in een pakket gekocht. Ik had mijn theorie niet in 1 keer gehaald en wou destijds een nieuwe datum inplannen met het bedrijf. Ik had toen 3 maand moeten wachten op een reactie, waaruit bleek dat dit bedrijf failliet was en ik geen geld terug kreeg? Heel vaag allemaal, maar goed wat kun je eraan doen dan. Vandaag zie ik opeens dat dit bedrijf nog steeds actief. Hoe kan een bedrijf zoals dit met deze slechte werkwijze nog steeds doorgaan na meermaals liegen en bedriegen?
Ik zou heel graag mijn geld terugwillen van dit bedrijf na die 2 jaar.
(De datum van de ervaring klopt niet aangezien het zo lang geleden is, maar ik vind dit wel belangrijk om te delen.)
Oplichters! Helaas zijn wij een van de velen die…
Vertrouw dit bedrijf niet! Maken hun belofte niet waar. Theorie pakket is waardeloos, oud en oncompleet theorie boek, theorie les is alleen iemand die het boek opleest.
Praktijk is ineens een wachttijd van 5 maanden en bieden 3 opties..
Bijbetalen van 199 euro en dan kun je ergens aan de andere kant van Nederland terecht, wachten tot een datum beschikbaar is (5maanden) of deel van het bedrag terug... maar betalen wel pas over 5 maanden terug, zeggen ze. EN MAAR EEN SCHAAMTELIJK BEDRAG VAN 135 EURO VOOR HET GEMISTE PRAKTIJK GEDEELTE... wij hebben een termijn van 14 dagen voorgesteld, maar daar gaan ze niet mee akkoord!
1 woord... oplichters!
Ordernummer 21481
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Slecht bedrijf, ondanks wat positieve reviews, kijk vooral naar de negatieve over doorlooptijd en terugbetaling, niet
In maart 2026 een compleet scooterpakket gekocht (theorie + praktijkexamen + lessen, €325). Twee keer niet nagekomen: eerst konden ze het theorie-examen niet inplannen — na meerdere reminders geld teruggekregen. Daarna bleek het praktijkgedeelte pas vanaf november beschikbaar, ruim 5 maanden na het behalen van het theoriecertificaat.
Bij annulering boden ze eerst €75 terug op een betaald bedrag van €143 — op basis van een kostenopbouw die niet overeenkwam met het besteloverzicht. Na bezwaar erkenden ze het volledige bedrag, maar hanteren ze een terugbetalingstermijn van 5 maanden. Dat is wettelijk niet toegestaan (EU-richtlijn consumentenrechten, art. 13: 14 dagen).
Het complete e-mailverkeer is gedocumenteerd. Klacht ingediend bij ACM en Fraudehelpdesk.
1 ster is eigenlijk nog te veel.
1 ster is eigenlijk nog te veel.
Onze dochter behaalde begin juli 2025 haar theorie-examen. Daarna bleek dat een praktijkexamen pas maanden later mogelijk was, omdat Jouw-Scooterrijbewijs onvoldoende praktijkcapaciteit had. De wachttijd liep op tot november/december, terwijl onze dochter haar scooterrijbewijs na de zomervakantie nodig had voor school. Op de website werd juist de indruk gewekt dat er op veel locaties praktijklessen en examens mogelijk waren. In de praktijk bleek dat niet zo te zijn.
Omdat een passende oplossing uitbleef, hebben wij de praktijkopleiding geannuleerd. Jouw-Scooterrijbewijs heeft vervolgens zelf toegezegd een deel van de kosten aan ons terug te betalen. Volgens hun eigen e-mail zou dit binnen 30 werkdagen gebeuren.
Inmiddels zijn we vele maanden, meerdere herinneringen, een ingebrekestelling en diverse toezeggingen verder. Steeds wordt beloofd dat de terugbetaling in gang is gezet, maar het geld is nog altijd niet ontvangen.
Het gaat ons inmiddels niet eens meer om het bedrag, maar om de manier waarop wij als klant zijn behandeld. Afspraken worden niet nagekomen, communicatie blijft uit en wij moeten telkens zelf achter onze eigen geld aan.
Onze ervaring is dat mooie beloftes vooraf helaas niet worden waargemaakt zodra er problemen ontstaan. Op basis van onze ervaring kunnen wij dit bedrijf daarom niet aanbevelen.
1 ster is eigenlijk nog te veel!!
1 ster is eigenlijk nog te veel!!
Zeer teleurstellende ervaring. Wij zijn inmiddels bijna een jaar bezig met dit bedrijf.
Nadat mijn dochter haar theorie-examen had gehaald, moesten we maanden wachten op een praktijkexamen. Uiteindelijk kon er pas na ongeveer zes maanden een examen ingepland worden, op ruim 130 km van onze woonplaats. Vervolgens bleek de (enige?) rijinstructeur langdurig ziek te zijn.
Daarom hebben we besloten het resterende geld terug te vragen. Ook daarop wachten we inmiddels al meer dan zes maanden. Ondanks meerdere e-mails, telefoongesprekken en diverse toezeggingen hebben wij tot op heden geen terugbetaling ontvangen.
In de laatste e-mail van 7 mei kregen wij opnieuw een excuus: door een technische fout in hun vernieuwde CRM-/administratiesysteem zou de terugbetaling vertraagd zijn. Daarbij werd beloofd dat het bedrag binnen maximaal 40 werkdagen zou worden terugbetaald. Ook die termijn is inmiddels verstreken, zonder betaling of verdere uitleg.
Veel loze beloftes, slechte communicatie en nog steeds geen terugbetaling. Helaas kan ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen!
terugbetaling, niet aan de orde
en nog steeds onbetrouwbaar. De volledige terugbetaling is nog steeds niet gedaan. mijn zoon van 16 jaar wacht al weken en weken nog steeds op teruggave van 146 euro van dit bedrijf. Het enige dat de klantenservice doet is doorzetten en half reageren op je vraag. Waarom doet niemand binnen dit bedrijf aan verwachtingenmanagement? Een escalatielijn is er niet? zeer onbetrouwbare partij die klantvriendelijkheid niet in het snotje heeft. De periode van de kleine lettertjes is allang voorbij en nog is het niet terug betaald. Schande
Pas op
Pas op, zijn onbetrouwbaar, niet mee in zee gaan!
Zie uitzending radar. Of NOS stories. Deze partij gaat steeds verder onder een andere naam…
Hebben ook “I drive to go” op hun naam staan.
Mooie praatjes, jagen je op extra kosten.
Bij annuleren binnen 14 dagen brengen ze €80 in rekening aan administratiekosten
Geen zaken mee doen
Geen zaken mee doen! Misleidende informatie op website. Komen afspraken niet na. Na behalen theorie krijg je door dat wachttijd voor praktijk minimaal 6 maanden is. En ook nog eens op ruim een uur rijden. Heb recht op restitutiebedrag, maar dat is na 1,5 maanden nog steeds niet overgemaakt. Na vele telefoontjes, appjes en mailtjes nog steeds niet geregeld. Geven als excuus dat ze het erg druk hebben… als je belt krijg je een callcenter. Die kunnen alleen maar boodschap doorgeven.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Lezen 1x per week de mail, telefonisch niet bereikbaar. Afrijden in regio, totaal niet haalbaar. Eerste beste plek was na 5 maanden in Amsterdam (dat is meer dan een uur met de auto bij ons vandaan). Rekeningen die niet kloppen, krijg een gratis leerpakket, bij het verrekenen van kosten, moet ik ineens deze kosten gaan betalen. Zit al lang te wachten op het terugbetalen van het geld, “ooh foutje in de administratie” enzo enzo…. Alles wat je niet wil, biedt dit bedrijf je aan! Stress, slechte communicatie, afspraken niet na komen gewoon waardeloos!
Opgelicht
Opgelicht! Onze zoon is zijn spaarcenten kwijt, walgelijk
Na maanden wachten heb ik mijn…
Na maanden wachten heb ik mijn terugbetaling nog steeds niet ontvangen, terwijl dit wel was toegezegd. Ik heb meerdere keren gemaild maar krijg geen duidelijke reactie. niet meer vertrouwen in deze rijschool.
Oplichting!
Oplichting!
Mijn dochter wacht nog steeds op haar geld terug nadat de cursus niet doorging.
Ze beloven terugbetaling maar we wachten inmiddels al 1 jaar!
Deze mensen zijn oplichters
Deze mensen zijn oplichters, kind kon in Groningen niet rijden daar hadden ze niemand kreeg geld niet terug , op moment dat ik er op stond zei die ging slecht met de zaak zou curator op komen maar zie dat ze weer online zijn en mensen oplichten geen geld storten want je bent t kwijt .
NIET MET HUN GAAN SAMENWERKEN! JE VERLIEST ALLEEN MAAR!
Na het behalen van de theorie wilde ik me aanmelden voor de praktijkles en examen maar kreeg geen gehaloor meer. €400 weggegooid! Ik zit nog steeds te wachten (sinds september 2024) op terugbetaling maar denk dat ik het niet meer ga krijgen!
Echt heel slecht
Echt heel slecht! Ze doen t voorkomen of alle kosten gedekt zijn als je zakt, want slagingsgarantie. Maar als je voor theorie zakt dan komen er ineens meer kosten bij dan wanneer je gewoon bij cbr nieuw examen zou boeken. En bij inplannen voor praktijkexamen bleken ze geen leraren/rijschool beschikbaar te hebben. Het zou 6!!!!! Maanden duren voordat ik (hopelijk) de beurt zou zijn. En vervolgens geen geld terug!
Bij afspraak die mijn zoon heeft voor…
Bij afspraak die mijn zoon heeft voor de cursus is niemand aanwezig. Nu pas zie ik de review van 2 dagen geleden dat iemand zegt dat de eigenaar met de noorderzon is vertrokken. Wij hebben het al enige tijd geleden betaald maar we krijgen nu het idee dat het niet pluis is.
Niet goed bereikbaar
Niet goed bereikbaar. Fouten in de oefenexamens waardoor ik bij het oefenen altijd zakte. Examenstof is meer dan ze aangeven. Heb meerdere keren gebeld, geen gehoor
Dit is hetzelfde bedrijf als Bromo, dus oplichters
Dit is hetzelfde bedrijf als Bromo, stelletje oplichters lijken het te zijn!
Vaag contact
Contact alleen per mail als ze al reageren.
Scooters Naaldwijk kon om een vage reden niet, moest helemaal naar Barendrecht.
Theorie klassikaal kon ook ineens niet, terwijl dit wel in het pakket aangegeven zit.
Contact vaag per whatsapp.
Zodra je je geld terug wilt, zeggen ze 2 a 3 werkdagen.
Dit is vandaag. Ik hoop het voor ze, ineens echter geen whatsapp Contactmeer mogelijk...
Ik heb in oktober vorige jaar mijn zoon…
Ik heb in oktober vorige jaar mijn zoon opgegeven voor zijn scooter rijbewijs door een totaalpakket af te nemen. De eerste keer examen was geregeld via hen, omdat hij gezakt was hebben we uit eigen portemonnee opnieuw theorie examens betaald. Dit was vooraf ook bekend dat er 1 keer een theorie examen inbegrepen was. Nu hij zijn theorie examen heeft gehaald geprobeerd om contact op te nemen met dit bedrijf om het vervolg te bespreken. Alleen is er op geen enkele manier contact te krijgen. Niet via telefoon, niet via mail, via hun website, ook niet via Whatsapp (terwijl hier bij aanmelding de informatie is gedeeld over de theorie lessen en andere documentatie) tot op de dag van vandaag krijg ik nergens antwoord of reactie van hun. Wel 500 euro betaalt voor blijkbaar een online theorie lesje en 1 theorie examen… OPLICHTING!!!!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.