Sanisale.com - Leiderdorp Omdömen 117

4,8

Meubelplein 1B, 2353 EX Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn keurig geholpen door Aaron in het filiaal in Leiderdorp. Samen hebben we mooie tegels en accessories uitgezocht voor een nieuw toilet. Erg aan te bevelen!

Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör

Skrivet av företaget

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Skrivet av företaget

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen voor nieuw toilet

17 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ook als je wat meer in detail gaat

Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe badkamer gekocht (nadat ik daarvoor een nieuwe keuken bij KeukenSale had gekocht). Daarbij werd ik geholpen door Aaron. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Aaron met veel detailvragen, die niet iedere koper waarschijnlijk zou stellen. Met veel geduld werden alle vragen in de meer dan 4 uur durende sessie naar tevredenheid beantwoord. Een hele mooi badkamer en toilet inrichting gekocht. Nu is het wachten totdat alles geplaatst kan worden.

1 maj 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Aaron bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat er alle tijd is genomen om alles naar wens samen te stellen. Bedankt voor de mooie woorden en alvast veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Ik heb een hele goede ervaring met Sanisale Leiderdorp en aannemer Tariq

Ik heb een hele goede ervaring met de levering van onze badkamer door Sanisale Leiderdorp en de installatie door aannemer Tariq. Na een goede hulp in de winkel bij onze keuze door Aaron werd alles netjes op tijd geleverd. Een klein probleempje met een verkeerd geleverde plank werd snel opgelost. Tariq heeft alles zeer vakkundig geïnstalleerd en werkt erg nauwkeurig en netjes. Welgemeende complimenten voor de goede service aan beide!

18 april 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service en installatie bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat alles netjes is opgelost. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn bijzonder tevreden met…Gerald

Wij zijn bijzonder tevreden met Sanisale Leiderdorp en in het bijzonder met medewerker Gerald.
Onze aankoop is meer dan uitstekend begeleid van begin tot einde met service en klantcontact van hoge kwaliteit.
Kortom een enorme aanrader om je badkamerinrichting bij dit bedrijf te kopen. Een prijs-kwaliteitsverhouding die absoluut waargemaakt wordt.

7 april 2026

Beste Marjolijn,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Sanisale Leiderdorp en in het bijzonder over Gerald. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Absolute aanrader

Wij zijn erg goed geholpen door Gerald bij Sanisale in Leiderdorp. Hij heeft ons voorzien van duidelijke en eerlijke informatie en heeft ons ook uitstekend ondersteund toen er na de bestelling nog het een en ander geregeld moest worden. Dat gaf veel vertrouwen.

Daarnaast zijn we zeer tevreden over de installatie, die is uitgevoerd door Vergil en zijn team van Eleonora-Service. Het vervangen van een badkamer en sanitair is toch een flinke ingreep, maar alles is soepel en professioneel verlopen.

Al met al een zeer prettige en vlekkeloze ervaring. En het belangrijkste: we zijn nog elke dag ontzettend blij met het eindresultaat.

Absoluut aan te raden!

31 december 2025

Beste Jonathan,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Gerald bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat zowel advies als installatie zo goed zijn verlopen. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gister voor het eerst bij sanisale.com…

Gister voor het eerst bij sanisale.com binnen gestapt. Ontzettend goed en netjes geholpen. Ruime keuze en heel vriendelijk personeel die allemaal goed mee denken en luisteren naar je wensen. Nemen echt alle tijd voor je. Vanmiddag terug gegaan en definitief een nieuw toilet interieur besteld. Erg blij mee

26 mars 2026

Beste Marian,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Sanisale Leiderdorp en inmiddels geslaagd zijn voor een nieuw toiletinterieur. Fijn dat er echt de tijd voor jullie is genomen. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag een complete badkamer…

Vandaag een complete badkamer uitgezocht voor een mooie prijs en we zijn super vriendelijk geholpen door Alessandro.

14 mars 2026

Beste Linda,

Wat fijn om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen door Alessandro bij Sanisale Leiderdorp en dat jullie een mooie badkamer hebben kunnen samenstellen. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superservice bij Sansale Leiderdorp!

Een hele goede ervaring bij Sanisale Leiderdorp!
De badkamertegels die ik binnen kreeg waren de verkeerde tegels.
De badkamer was al gesloopt. De bedoelde tegels konden niet op tijd geleverd worden.
De medewerkers van Sanisale Leiderdorp hebben, zelfs tot na sluitingstijd, geholpen een alternatieve tegel te zoeken die dezelfde week nog geleverd kon worden.
Dat is gelukt! De prijs was iets hoger maar ik hoefde niet bij te betalen.
Super personeel en een Super service!

31 januari 2026

Beste klant,

Dank voor deze mooie review! Goed om te horen dat we snel konden meedenken en alles hebben kunnen oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Droom badkamer dankzij topadvies!

Wij hebben bij Sanisale Leiderdorp een droom badkamer gekocht en zijn ontzettend tevreden over het hele proces. Verkoopmedewerker Nick heeft ons fantastisch geholpen en echt met ons meegedacht over het ontwerp en de indeling van de ruimte.

Hij nam de tijd, gaf eerlijk advies en kwam met slimme ideeën om onze badkamer optimaal te benutten. Dankzij zijn betrokkenheid en expertise is het eindresultaat precies geworden zoals we hadden gehoopt.

Absolute aanrader!

10 december 2025

Beste klant,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Fijn dat het meedenken en het ontwerp zo goed zijn bevallen. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Badkamer kopen Leiderdorp

We werden tijdens ons 1e bezoek al professioneel en ontspannen welkom geheten in de vestiging in Leiderdorp. Een paar weken later kwamen we terug voor het maken van een 3D-tekening. Ook toen hetzelfde ontspannen gevoel, iets wat wij belangrijk vinden. We werden goed geholpen en totaal geen gevoel van 'haast'. Er werd rustig uitgelegd, eea laten zien, dus de juiste behandeling. Al met al zijn we op voorhand al blij met de badkamer, we kunnen niet wachten tot hij klaar is. Dank Nick!

28 december 2025

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen, dank jullie wel! Mooi dat jullie het hele traject als ontspannen en prettig hebben ervaren. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de badkamer en het eindresultaat.

Erg tevreden met sanisale

Zeer goede ervaring met Sanisale in Leiderdorp. Snelle en stipte levering van alle produkten. Prijs ook zeer concurrerend en deskundig en vriendelijk geadviseerd en geholpen door Aaron en Alessandro. Volgende keer weer Sanisale!

18 december 2025

Beste Sander,

Dank voor deze positieve review! Goed om te horen dat levering, prijs en advies naar wens waren. Graag tot een volgende keer bij Sanisale.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

10 jaar geleden mijn badkamer bij…

10 jaar geleden mijn badkamer bij Sansisale in Leiderdorp gekocht. Nu functioneerde een ladegeleider van mijn badkamermeubel niet meer. De geleider bleek niet meer gangbaar, toch wisten medewerkers Gerald en Alessandro bij een andere leverancier een geleider te regelen waardoor ik mijn gehele meubel niet heb hoeven vervangen. Top after sale service , zelfs na 10jaar!

9 december 2025

Beste Marnix,

Wat mooi dat we ook na 10 jaar nog konden helpen. Dank voor het vertrouwen en de complimenten voor Gerald en Alessandro!

In 2015 hebben wij bij Sanisale in ingekocht

In 2015 hebben wij bij Sanisale in Leiderdorp onze toegevoegde waarde gekocht voor de verbouwing van badkamer. en toilet. Zoals kranen afvoeren toiletten etc.
Nu in 2025 was de afvoer in onze waskom aan vervanging toe. Niet omdat hij niet functioneerde maar niet meer zo mooi was.
Wederom naar Leiderdorp en werd echt goed geholpen.
Best fijn om deze ervaring mee te maken na 10 jaar.
Ze zijn zeker een bezoek waard.

2 december 2025

Beste Cees,

Wat geweldig om te lezen dat jullie na 10 jaar opnieuw zo’n fijne ervaring hadden. Mooi dat we jullie weer hebben kunnen helpen en bedankt voor het vertrouwen. Jullie zijn altijd welkom!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zelfs na 3 jaar is de klant nog koning!

Drie jaar geleden uitermate prettig en goed geholpen bij het samenstellen van een badkamer en aparte toiletruimte bij Sanisale Leiderdorp. Een en ander is bijzonder vakkundig geïnstalleerd. Echter na nog geen 2.5 jaar kwamen er scheuren in een A-merk WC bril en die is onlangs zelfs afgebroken. We hebben contact gezocht met Sanisale en die heeft de leverancier gecontacteerd. Die gaf aan dat de garantie verlopen is. Daar waren zij het niet mee eens en zij hebben ons aangeboden om deze twee wc zittingen voor ons te gaan regelen. Echt top. Zelfs na jaren zijn ze je hier niet vergeten. De klant is koning dankzij jullie. Dank!

26 november 2025

Beste Ron,

Dankjewel voor deze uitgebreide en fijne review! Wat mooi om te horen dat jullie al vanaf het begin zo tevreden zijn over zowel het advies als de installatie.

Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden!

Super fijne zaak.

Nick heeft ons super goed geholpen. Geluisterd naar onze wensen voor de badkamer en adviezen gegeven. Het was een fijn gesprek en het vertrouwen was er direct. Totaal niet opdringerig,wat wij heel fijn vonden. Zeer zeker aan te raden. Alle lof voor verkoper Nick.

18 november 2025

Beste Conny,

Wat fijn om te horen! Mooi dat er zo goed is geluisterd naar jullie wensen en dat het gesprek meteen vertrouwen gaf. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben 3 jaar geleden onze badkamer vernieuwd en daarvoor de benodigdheden bij Sanisale Leiderdorp aangeschaft. Echter ging vorige week onze toiletbril los en bleek dat de pin was afgebroken. Na contact met Valon van Sanisale, Leiderdorp was dit echter zeer snel verholpen. Binnen 2 dagen konden we een nieuwe bril ophalen (onder garantie)welke een beter bevestigingssysteem heeft! Erg blij hiermee, aangezien we gasten zouden ontvangen en dan heb je graag dit soort zaken op orde! Bedankt voor deze uitmuntende service @sanisale Leiderdorp!!

5 november 2025

Beste John en Janine,

Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring! Geweldig om te horen dat het snel en netjes is opgelost en dat jullie zo tevreden zijn met de service. Daar doen we het voor!

Fijne ervaring bij Sanisale Leiderdorp

Wij waren in mei bij Sanisale in Leiderdorp voor onze nieuwe badkamer. Daar zijn wij uitstekend geholpen door Gerald, die goed meedenkt over de inrichting van je badkamer.
Drie weken later is de aannemer van Sanisale begonnen en binnen twaalf dagen heeft hij in zijn eentje de badkamer keurig opgeleverd.

Het tegelwerk, kitwerk en de montage zijn allemaal prima gedaan — de hele badkamer is perfect afgewerkt door deze aannemer. Zelfs andere aannemers die later bij ons in huis kwamen klussen, waren onder de indruk van zijn werk.

Kortom: wil je goede service en een mooie badkamer? Zoek dan niet verder en ga naar Sanisale in Leiderdorp.

14 november 2025

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen — van advies tot oplevering. We geven jullie complimenten zeker door aan het team. Heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe badkamer!

Top ervaring

Heel erg goed en fijn geholpen in de winkel. Denken goed met je mee met keuzes en oplossingen. Zoals bij mij welke deur het beste is om te sluiten en daar muur in te plaatsen. Ook qua welke modellen bij elkaar passen en welke kleuren, stijlen alles. Nemen ook echt de tijd voor jou als klant. Ook de samenwerking met de aannemer die de badkamer heeft geplaats. Op en top klasse geleverd en gemonteerd.

13 september 2025

Beste Kyra,

Dankjewel voor je vertrouwen! Super dat je onze advisering en het meedenken zo hebt ervaren. Heel veel plezier van je mooie badkamer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring met Sanisale is zeer positief.

Mijn ervaring met Sanisale is zeer positief.
Gerald heeft heel goed geholpen met het samenstellen van een nieuwe badkamer.
Afgelopen 2 weken is er hard gewerkt door de aannemer en het resultaat is heel mooi.
Sanisale en de aannemer waren alle2 aanbevolen door vrienden van ons, die in 2024 een badkamer bij Sanisale hadden gekocht.
Gerald van Sanisale krijgt van mij een 10 voor zijn vriendelijkheid, de service en hulp bij het samenstellen van mijn nieuwe badkamer.
Marian van Delft.

8 oktober 2025

Beste Marian,

Wat een prachtige review! Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Gerald zal blij zijn met dit mooie compliment. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe badkamer!

Fantastisch geholpen door Nick

Fantastisch geholpen door Nick
Bedankt!!

11 oktober 2025

Beste Tim,

Wat leuk om te lezen, dat geven we zeker door aan Nick!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.