Snelle levering. Flexibele houding en hoge alertheid m.b.t. mijn nagezonden e-mail.bericht. Ik had zelf het verkeerde product besteld en kon het zeer eenvoudig omzetten. Opnieuw ervaren dat klantvrien... Se mer
Det här tycker kunderna
Heerlijke Sambal! Wij raden de paprika sambal ten zeerste aan! Niet pittig, ook niet zoet, maar mega veel kruidige smaak! We kregen deze keer een potje gratis bij onze bestelling zonder iets voor... Se mer
Voor het eerst hier besteld omdat ze deze sambal in de grote potten (750gr) op een andere site niet hadden. Goedkoper als op andere sites, zonder leveringskosten en de potten zijn heel stevig en veili... Se mer
Mijn bestelling was zoek geraakt bij Post NL, Ik belde het bedrijf op, en ze hebben gelijk een nieuwe bestelling opgestuurd. Sterker nog, ze hebben 3 EXTRA! potjes voor het ongemak toegevoegd aan mijn... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Via onze webshop verkopen wij sambal in verschillende soorten en maten
Kontaktuppgifter
Laan van Wateringse Veld 890, 2548 CR, Den Haag, Nederländerna
- 0652077712
- info@sambalbij.eu
- sambalbij.eu
Goede website en snelle verzending
Alles was goed en degelijk ingepakt en…
Alles was goed en degelijk ingepakt en snel verzonden
Top producten en goede service
De bestelling had ik snel in huis en was keurig verpakt en ook goed aangekomen .prijzen zijn ook prima.
Aanrader
Perfecte service om potten sambal om te…
Perfecte service om potten sambal om te ruilen
snelle en correcte levering
Heerlijke sambal goed pittig en goed…
Heerlijke sambal goed pittig en goed van smaak bij t eerste hapje werdt ik al helemaal blij!
Goede producten voor een goede prijs
Goede producten voor een goede prijs en alles netjes geleverd.
Op enige vertraging door vakantie van…
Op enige vertraging door vakantie van SambalBij na, alles goed.
Bestel 1 pot sambal.
Bestel 1 pot sambal.. kreeg er 2.. super lekker. Hartelijk dank!! Als ik 10 sterren kon geven waren het er 11 klasse
Perfect en heeeeerlijk uitgevoerd
Eigenlijk verdient dit bedrijf 10 sterren maar dat kon ik niet invullen. Ik vroeg om een product wat er eigenlijk niet meer was maar toch speciaal voor mij is gemaakt en perfect uitgevoerd. Dank hiervoor.
Ik bestel zeker nog eens
Heel leuke site, met veel verschillende soorten sambal. Goede prijs ook en keurig geleverd.
Snel bezorgd zowel thuis als…
Snel bezorgd zowel thuis als buitenlands adres. Geweldig hoor.
Het is een grote sambal wat ik had…
Het is een grote sambal wat ik had besteld. En ik kreeg een kleine er bij. Gratis. Vind ik geweldig.
Vriend is helemaal enthousiast dat hij nu een enmer sambal heeft
Carolina reaper.........
Wilde wat meer info over de 'carolina reaper badjak' sambal. Werd uitgebreid voorgelicht. Ook over de oogsttijd van de pepers. Geweldig. Mensen die weten wat ze doen. Top!
Wat een fijne ervaring, zo'n meedenkende man. Vaak heel anders tegenwoordig!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.