Jeg købte shampoo og balsam. Det lever bestemt op til mine forventninger. Desuden hurtigt levering. Kan varmt anbefales.
Det här tycker kunderna
Absolut ikke sidste gang vi køber en deal hos SaltTouch her i Mariager. Massagen var meditativ og gav kroppen en fantastisk ro, og efter at have nydt roen og det varme salte vand i Det døde hav, kunne... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welness og alternative behandlinger ved Mariager Fjord. Salt Touch - et velfortjent afbræk fra hverdagen
Kontaktuppgifter
Ny Havnevej 6, 9550, Mariager, Danmark
- +45 28 19 41 90
- info@salttouch.dk
- salttouch.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super dejlige produkter
Produkte holder mit psoriasi nede
Fantastisk service og produkter
Fantastisk service og produkter. Berit er supersød. Jeg handler der gerne igen. ☺️
Vi havde booket en parmassage i to…
Vi havde booket en parmassage i to timer. med efterfølgende besøg i det "døde hav" det var i stykker, så temperaturen ikke havde den varme det skulle, så det fik vi et tilgodebevis på. Det rum vi lå og fik massage var lige ved siden af vandbassinet og der var rigtig mange mennesker der larmede højlydt. ikke en stille og rolig fordybende oplevelse. ansigtsmasken skulle vi selv vaske af. og man skal gå igennem gangen hvor alle kommer ind og ud for at komme ind i nogle gamle og slidte omklædningsrum. brusren kom der næsten ikke noget vand ud af. En lidt skuffende oplevelse
Fantastiske produkter, hurtig levering.
Fantastiske produkter, som gør præcis som beskrevet. Har eksem på hænder og fødder, har prøvet utallige produkter samt receptpligtig hormon cremer uden virkning, så hurra for -417 cremer😊det virker. Hurtig levering med en lille gave.😊
En oplevelse som kan virke vanedannende
Vi fik en massage inden vi skulle ind i badet som virkelig kan anbefales. Badet var godt , en dejlig oplevelse men det var slidt og meget lidt plads i omklædningsrummet. Personalet var enormt venlige, svarede på alle spørgsmål vi havde.
Super hyggelig atmosfære
Super hyggelig atmosfære - spændende at se og høre om udvinding af salt.
Fantastisk massage behandling
Har ikke brugt tilbudet endnu.
Har ikke brugt tilbudet endnu.
Men har været hos jer før og glæder mig til at komme tilbage.
Super oplevelse
En fantastisk dejlig oplevelse sammen med min hustru. Dejlig massage, skøn atmosfære med tid til ro og en dejlig vekslen mellem at få massage, kunne slappe af mens min hustru fik massage og til sidst afsluttet med en tur i lækkert varm saltbad. Kan klart anbefales!
Tak for hurtig respons 👍
Tak for hurtig respons 👍
Hjemmesiden er rigtig god, og nemt at finde ud af med reservation 🤗
Hurtig levering
Hurtig levering
Fint pakket
Fin gave med
Følte mig på intet tidspunkt utryk ved at handle ved jer og vil helt sikkert gøre det igen
Gode produkter
Jeg anbefaler -417 cremer, de er bare super gode.
Salttouch leverer hurtigt.
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt. Preis-/Leistung stimmt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.