Echt een topper, allaahoema bareek. Moge Allah jou alles geven waar jouw hart naar verlangt en jouw rizq doen vermeerderen. Echt last minute heeft ze mij geholpen en een snelle service aangeboden. Eno... Se mer
Niet alleen denken ze fantastisch mee en reageren ze razendsnel, maar de service is ook werkelijk top! Mijn schilderijen kwamen licht beschadigd aan. Na mijn melding hebben ze direct gereageerd en z... Se mer
Masha Allah, hamdoelilah ik ben zeer tevreden over het product, is van goede kwaliteit👌🏼 zeer zeker voor herhaling vatbaar in sha Allah.
We started Salaam first to remind ourself with the beautiful Quran verses. We hope that people who has our art in their homes will be reminded daily with our beautiful Quran verses.
Nederländerna
- info@salaamwebshop.com
- salaamwebshop.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
TOP kwaliteit TOP service !! 10/10!!!
Ik raad Salaamwebshop 100% aan iedereen aan. We hebben de beste en snelste service gekregen en wauw wat een top kwaliteit , prachtige producten! Gisteren besteld en vandaag al ontvangen in een proffesioneel pakketje. Vaste klant erbij ! 👌🏼👌🏼
that’s the real art machallah ❤️
Goed cadeau voor een moslim vriend!
Super goede kwaliteit!
Net twee schilderijen binnen gekregen. Super goed kwaliteit en ook nog eens een snelle levering.
Helemaal tevreden!
Very good quality and very responsive…
Very good quality and very responsive customer service
Uniek aanbod in Nederland
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Salaam webshop. Het schilderij is van uitstekende kwaliteit en werd verrassend snel geleverd. Wat deze webshop echt uniek maakt, is hun bijzondere aanbod dat je nergens anders in Nederland vindt. Hun passie voor kunst en service is duidelijk zichtbaar, en ik zal zeker opnieuw bestellen. Een aanrader voor wie op zoek is naar iets speciaals!