Bluff-företag. Beställde örhängen för över 2 veckor sedan. Det stod att det skulle skickas inom 3 dagar. När det gått över en vecka utan info så skickade jag mejl och frågade om leveransen. Fick autom... Se mer
Otroligt dåligt. Jag får inte tillbaka pengarna för mina returnerade varor och det går inte att komma i kontakt med Safira. Jag har mejlat många gånger och även försökt att ringa men det går inte att... Se mer
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Fy vilken dålig kundservice. Knäppet på mitt armband gick sönder bara efter någon månad. Jag lyckades få svar om retur och att jag skulle bli... Se mer
Jag köpte ett halsband med gravyr, tyvärr graverade de smycket på fel sida, d v s på baksidan. Har mailat dem om reklamation för snart 24 h sedan, inväntar svar innan jag vågar skicka tillbaka det, bl... Se mer
Om Safira.com
SAFIRA offers a wide range within the jewellery section; Earrings, necklaces, rings, bracelets and anklets. Everything from minimalistic to more bold and statement pieces. All our jewellery are made of pure silver and gold. We believe that contemporary jewellery made from precious metals should be affordable without compromising on the level of fashion.
We will do our best to get back to you within 48 hours., Sverige
- support@safira.com
- safira.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Dålig kvalité
Mitt armband gick sönder efter en användning, diamanterna föll av och fick den i present så jag blev ledsen
Jag har köpt flera guldpläterade ringar…
Jag har köpt flera guldpläterade ringar från Safira och är tyvärr väldigt besviken. Trots att jag knappt har använt ringarna har de blivit missfärgade inom mycket kort tid. När jag kontaktade kundtjänst för att reklamera produkterna fick jag till svar att missfärgningen beror på “slitage” och att reklamation därför inte godkänns.
Det känns orimligt att smycken som marknadsförs som hållbara ska visa så tydliga tecken på försämring efter minimal användning. Kundtjänsten var dessutom inte hjälpsam eller förstående, vilket gör upplevelsen ännu mer frustrerande.
Jag rekommenderar inte att handla från Safira om du är ute efter smycken som håller kvalitet över tid – särskilt inte guldpläterade produkter.
Otroligt oseriöst företag!!!
Otroligt oseriöst företag!!!!
De tar ut avgift för att de hanterat returen, lurendrejeri företag. Undvik !!
Beställde örhängen och efter lång…
Beställde örhängen och efter lång väntan hörde jag av mig till kundtjänst som informerar om att varan gått till retur. Inget mejl och ingen info kring detta. Kundtjänst är långsam och ohjälpsam. Högst oseriöst företag och rekommenderar ej.
Köpte ett armband från Safira (x-link i…
Köpte ett armband från Safira (x-link i storlek s). Armbandet jag fick hem var repig, reklamerade och fick hem ett nytt armband, det andra paret jag fick hem var också repig. Kommer att skicka tillbaka för reklamation igen. Rekommenderar inte då kvalitén inte alls håller måttet för priset. Känns billigt för priset.
Fel i beställningen och dålig kvalitet
Först fick jag fel vara. Blev då tvungen att skriva ut retursedel och skicka tillbaka. Sen fick jag fel storlek, men de hävdade bestämt att det var rätt, trots att den skiljde sig markant i storlek från en annan ring jag köpt därifrån som var i rätt storlek.
Blev tvungen att skicka tillbaka och beställa en ny, men jag är helt säker på att det var de som skickat fel till mig.
Slutligen köpte jag även ett par örhängen, men bara efter ca 5-6 gångers användning under en månads tid har de blivit extremt missfärgade. Svarta fläckar över hela örhänget. Har mailat idag om reklamation, men efter vad jag läst om andra recensionen så ser hoppet mörkt ut.
Dålig kundservice
En sten lossnade direkt från ringen efter endast tre användningar. Process för reklamation är krånglig och utdaterad då du själv förväntas skriva ut en retursystem att klistra på ett kuvert, ingen registrering på hemsidan eller liknande för att verifiera reklamation. Har nu väntat 2 veckor på att få bekräftat att ringen är mottagen men inte hört något.
Beställde örhängen ”duo hops” och när…
Beställde örhängen ”duo hops” och när jag skulle sätta på mig dom för första gången så lossnade det diamanter??
Blev besviken då kvaliten verkar inte vara så bra …
Köp ej
Besviken, köpte endast piercing smycken vilket var komiskt små. Bilderna på smyckena är extremt missvisande då många av smyckena ser dubbelt så stora ut än vad faktiskt är. Missvisande marknadsföring, dubbelkolla de faktiska måtten. Snabb leverans dock men dålig kundservice.
Jag avråder starkt från att handla från…
Jag avråder starkt från att handla från detta företag. Det framstår som ett oseriöst och ansvarslöst företag som inte tar någon hänsyn till konsumenträttigheter. Trots att jag aldrig mottagit mitt paket blev jag ändå debiterad pengar.
Kundtjänsten valde att avsluta ärendet utan lösning, trots att jag hänvisade till konsumentköplagen och hade lagen på min sida. Ingen vilja att ta ansvar, inget intresse av att göra rätt för sig.
Det känns nästan som ett organiserat sätt att undvika ansvar – ett “opolitiskt scamföretag” som gärna tar betalt, men inte levererar varor eller service. Lita inte på Safira.
Fick fel armband
Fick fel armband, va tvungen att lägga en ny beställning fick igen rabatt för besväret eller behålla de gamla. Dryg personal i kundtjänst
Var intgod service vid reture nöjd m varan men möttes av…
Var inte nöjd m varan men möttes av service o ett trevligt bemötande Fick god hjälp hur skicka tillbaks varan och fick pengar åter Inga konstigheter Snabbt åtgärdat och inga tveksamheter
Undvik Safira
Undvik Safira! Dålig kvalitet på smyckena samt dålig kundservice som vägrar acceptera en reklamation av ett armband som inte ens höll i tre år. Kommer inte handla här igen och avråder andra från att göra det.
VARNAR andra för att handla på SAFIRA
VARNAR andra för att handla på SAFIRA. Skriver aldrig recensioner men måste verkligen varna andra att absolut inte handla här. Har sedan i december månad reklamerat ett halsband och ett armband men får nonchalanta svar och vägrar att hjälpa mig vidare. Får nu varken pengar tillbaka när produkterna har kommit till dom eller svar. Det har gått 4 månader och det är fortfarande inte återbetalat!
HANDLA INTE HÄR!!!!!!
Jag vill verkligen varna andra för att…
Jag vill verkligen varna andra för att handla här. Det är sällan jag tar mig tid att skriva recensioner, men servicen jag fått har varit så extremt dålig att jag känner ett ansvar att göra det.
Företaget verkar helt ointresserat av sina kunder – så länge de fått betalt, bryr de sig inte längre. När jag behövde hjälp med en produkt fick jag bemötande som var respektlöst, nonchalant och gränslöst oproffsigt. Det fanns noll vilja att hjälpa till, noll ansvarstagande och en allmän känsla av att man var en besvärlig kund bara för att man förväntade sig grundläggande service.
Jag kan inte förstå hur ett företag som säljer produkter av den här typen tycker det är acceptabelt att behandla sina kunder såhär. Att höra av sig till deras support är som en kamp där man måste be om rimliga rättigheter.
Efter den här upplevelsen skulle jag aldrig rekommendera någon att handla här. Om du bryr dig om kvalitet, kundservice och att bli bemött med respekt – gå någon annanstans.
Fina smycken MEN dålig kvalitet
Fina smycken MEN majoriteten av dem håller inte kvaliteten. Ett gick sönder jag bra skulle ta på mig de, en ring vars pärla släppte efter en gång och märkbart snabbt slitage på produkterna.
MEN det värsta var att när jag skulle reklamera, be om ersättning för den dåliga kvalitet på produkten men fick då som svar att kunde de inte erbjuda mer "rabatt/ersättning" då jag köpte ringen under Black Friday. Skitsnack, det borde ju inte påverka kvaliteten på deras produkter om jag som konsument köpte det med rabatt eller ej! Väldigt tråkigt att bli bemött på de viset och samt att det tog väldigt lång tid att få återkoppling, fick svar efter att jag skickat flertal påminnelse mail.
Sämsta kundservice nånsin
Det absolut största skämtet till…
Det absolut största skämtet till företag, rekommenderar ingen att beställa något här.
Beställde ett pläterat bismarck armband…
Beställde ett pläterat bismarck armband för ca 2 månader sen, tappat färg plus att de gick av igår.
Även en pläterad bismarck ring..väldigt missfärgad.. mycket missnöjd.