Bluff-företag. Beställde örhängen för över 2 veckor sedan. Det stod att det skulle skickas inom 3 dagar. När det gått över en vecka utan info så skickade jag mejl och frågade om leveransen. Fick autom... Se mer
Otroligt dåligt. Jag får inte tillbaka pengarna för mina returnerade varor och det går inte att komma i kontakt med Safira. Jag har mejlat många gånger och även försökt att ringa men det går inte att... Se mer
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Fy vilken dålig kundservice. Knäppet på mitt armband gick sönder bara efter någon månad. Jag lyckades få svar om retur och att jag skulle bli... Se mer
Jag köpte ett halsband med gravyr, tyvärr graverade de smycket på fel sida, d v s på baksidan. Har mailat dem om reklamation för snart 24 h sedan, inväntar svar innan jag vågar skicka tillbaka det, bl... Se mer
Om Safira.com
SAFIRA offers a wide range within the jewellery section; Earrings, necklaces, rings, bracelets and anklets. Everything from minimalistic to more bold and statement pieces. All our jewellery are made of pure silver and gold. We believe that contemporary jewellery made from precious metals should be affordable without compromising on the level of fashion.
We will do our best to get back to you within 48 hours., Sverige
- support@safira.com
- safira.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag fick bara en del av beställning…
Jag fick bara en del av beställning jätte besviken. Men den som fick ringen blev glad och gillade produkten

Svar från Safira.com
Halsbandet ser betydligt större/bredare…
Halsbandet ser betydligt större/bredare ut på hemsidan än vad det är i verkligheten!
Snabb leverans.
Men ringen i sig var tyvärr inte som förväntat, så det blev en retur.
Mycket nöjd med örhänget
Alltid snabb leverans
Oseriöst företag
Dem håller inte vad dem lovar med leveransen. Beställde mitt paket för en vecka sedan och har fortfarande inte fått den. Ett jäkla skämt. Så om ni ska beställa något så gör det 1 månad innan… :)

Svar från Safira.com
Snabb leverans. Bra pris. Rabatt vid första köptillfället.
Vackert halsband som är en studentpresent till mitt barnbarn. Hon har önskat dig detta och ska få armbandet av sin kusin.
Ni har skickat till fel adress
Ni har skickat till fel adress, inte första gången. Kolla adressen så rätt person får meddelandet

Svar från Safira.com
Jag köpte och beställde ett silver…
Jag köpte och beställde ett silver armband från Safira till en vän som fyllde 25 år. Hon är en nära vän och jag ville att det jag gav henne skulle ha det där lilla extra, så jag såg till att ingravera ett ord på armbandet när jag beställde det. När det sedan kom fram till henne och hon öppnade det insåg jag att de inte alls fanns någon ingravering. Jag var nöjd med själva armbandet men tyvärr ganska besviken på att det inte fanns någon ingravering
Fina smycken och snabb leverans
Fina smycken och snabb leverans. Har nu handlat här mer en en gång.
Jättefina huggers
Jättefina huggers. Får så mycket komplimanger för dem. Köpte två men köpte sen en till ... Helixsmycket är också vackert.
Min ring gick sönder efter 3 veckor
Min ring gick sönder efter 3 veckor, diamanten lossande. Ingen ersättning eller hjälp över huvudtaget. Besviken!

Snabb leverans.
Bra hemsida och snabb leverans
Bra hemsida och snabb leverans! Mitt halsband var fint förpackat i en kartong!
Enda anledningen till att jag inte ger full pott är för att jag stör mig på den lilla haken på halsbandet, den är liten och svår att använda och öppnar sig inte tillräckligt så man får stå en stund innan den hakar fast i kedjan.