Olen tilannut 4 viikkoa sitten
Edit. Tuote saapui 2 kuukautta tilaamisesta ja 3,5 kuukautta myöhemmin näin myös rahojen palautuneen tilille.
Olen tilannut 4 viikkoa sitten. Ei näy eikä kuulu. Verkkosivuilta puuttuu yhteystiedot.
Totally shit product. I do not recommed it to anyone. With led light nail vanes you can not see. Grinder itself is good, but battery died after 2 usage. Very, very bad and shit product.
Erittäin harhaanjohtavaa mainontaa ja tuote ihan jotain muuta kuin mitä on annettu ymmärtää. Tuote tulee Kiinasta ei Suomesta ja se tärkeä huomioida. Leikkuri itsessään erittäin huono. Valo ei todellakaan näytä pulpaa vaan häikäisee leikkaajaa silmään. Terät tylsät ja leikkaa huonosti kynttä. Vältä tätä ja osta suoraan eläinlääkäriltä tai lemmikkiliikkeestä kunnolliset. Tää on humpuukia
Ostaessani tuotteen myyjä lupasi vielä kotisivuillaan 30 päivän tyytyväisyystakuun ja leikkurin palautusmahdollisuuden. Tämä teksi on nyt muutettu kotisivuilla.
Kun osoittautui, ettei leikkurin valo toimi luvatusti mustissa kynsissä eivät suostuneet palautukseen. Vetosivat siihen, että pakkaus on avattu ja tuote ei ole enää hygieeninen. En leikannut yhtään kynttä leikkureilla. Testasin vain valon.
Tuote oli avatussa pussissa minulle saapuessaan, joten HE eivät itse toteuttaneet tätä hygienia säädöstä mihin vetoavat. Huivaavat myös ihmiset ottamaan videon ja sen jälkeen kieltäytyvät ottamassa tuotetta takaisin.
Olen saanut tietooni muitakin, joille leikkurit on saapuneet avatussa pussissa.
Täyttä huijausta. Jossain mainosvideossa somessa ei ollut edes aitoa koiran tassua & kynsiä.
He mainostavat verkkosivuillaan 30 päivän tyytyväisyystakuuta. Mutta ostajan tulisi itse selvittää, että takuu raukeaa, jos tuotetta kokeilee. Joten ei ole mitään keinoa tietää, miten sakset toimivat ja ovatko hyvät.
Tuotteen mukana ei tullut mitään ohjeita palautuskäytännöstä tai mitään muutakaan tuotteeseen liittyvää. Ei ole edes suomenkielisiä ohjeita, joka Suomessa myytävissä tuotteissa tulisi olla.
He lupaavat myös, että verisuoni on selvästi näkyvissä (suora lainaus) joka kerta. No ei ole.
Tuote ei vaikuta laadukkaalta, vaan pikemminkin halvalta muovikotelolta. En suosittele!
Täysi huijariyritys. Elänten kynsisakset täysin toimimattomat. Tuotetta ei saa palauttaa.
"Koska tuote on otettu käyttöön, se luokitellaan hygieniatuotteeksi. Hygienia- ja terveysturvallisuussyistä käytettyjä hygieniatuotteita ei voida palauttaa eikä hyvittää. Tämän vuoksi emme valitettavasti voi hyväksyä palautusta tässä tapauksessa."
Saksien toimintaa ei voi tietää kokeilematta.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.