Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... Se mer
Företaget har svarat
Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... Se mer
Altijd voorgenomen na 3 weken Thailand om zo'n bidet aan te schaffen. Liefst eentje die ingebouwd was, maar zowel onze wc als badkamer was daar teveel sloopwerk voor nodig. Tot ik op deze handige oplo... Se mer
Företaget har svarat
Finally a proper solution to cleaning yourself on the toilet without any installs required. Before the Royal Bidet, we used a watering can with the same volume, it is really impressive how much wa... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeker een aanrader! Ik ben er oprecht super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik, het ziet er mooi uit en bovendien is het heel erg effectief! Je voelt je serieus zo schoon na elk gebruik ervan! Ik kan er niet meer zonder mee. Veel makkelijker en fijner dan een gieter om jezelf helemaal schoon te maken.

Svar från Royal Bidet
Snelle levering, de slang was al helemaal opgeladen en gaat lang mee. Er zitten 2 standen op. Ik ben er heel blij mee.

Svar från Royal Bidet
Prima product, vooral voor mensen die geen wateraansluiting of elektra op de wc hebben.

Svar från Royal Bidet
Het royal bidet wordt vlot en keurig geleverd. Ondanks dat de handelingen voor het gebruik eigenlijk zonder gebruiksaanwijzing begrijpelijk zijn, zit er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij. De straal die de douche geeft is hard genoeg om na een grote boodschap alles schoon te krijgen. Dat het koud water is vind ik helemaal niet storend. Ik ben heel tevreden met dit artikel.

Svar från Royal Bidet
De bestelling was snel binnen. Duidelijk hoe te gebruiken. En de douche was bijna helemaal volgeladen. Heerlijk in gebruik, geeft me een schoon en fris gevoel.

Svar från Royal Bidet
De Royal Bidet is 'n échte topper.
Vriendelijk geprijsd en een vlotte levering.
Installeren is écht 'n fluitje van 'n cent en
het is erg eenvoudig te bedienen.
Na elk bezoekje heb je een fris onderlichaam.
Je hebt vaak geen toiletpapier meer nodig.
Het doekje dat ik gebruik om mijn onderlichaam weer droog te deppen, gaat meteen in de wasmand.
Hopelijk komt er een product waarmee je het onderlichaam weer kunt droog blazen…
Ik laat de Royal Bidet aan iedereen zien.
Eerst lacht men wat, maar dan wordt men nieuwsgierig.
Dat ze het dan thuis maar ervaren met hun eigen Royal Bidet…

Svar från Royal Bidet
Fantastische service en snelle levering

Svar från Royal Bidet
Snelle verzending, en de bidet is super fijn en handig! Niet meer knoeien met een fles water.
Ook gewoon handig om nee te nemen.

Svar från Royal Bidet
Heel goede product en heel snel geleverd

Svar från Royal Bidet
Enorm tevreden hiermee. Wilde al langere tijd een bidet, maar hiermee is het wel heel makkelijk geregeld. Goeie waterstraal ook.

Svar från Royal Bidet
bezorging was snel en het apparaat is super fantastisch en heel simpel in gebruik.

Svar från Royal Bidet
Fantastisch alternatief voor je toiletbezoek. In plaats van een duur toilet is dit ook prima te gebruiken. Het voelt allemaal net wat frisser.

Svar från Royal Bidet
Goede communicatie, snelle levering en een prima product.

Svar från Royal Bidet
Great product work easily and is installation free. I wish I had these years ago.

Svar från Royal Bidet
Heel fijn product en super alternatief voor als je in een huurwoning zit

Svar från Royal Bidet
De Royal Bidet bevalt mij erg goed.Het sproeien met koud of lauw water is een prettige ervaring. Het geeft een schoon en prettig gevoel.

Svar från Royal Bidet
Te duur voor weinig produkt, niet alle onderdelen om op te hangen werken.
Mag meer druk. Verder was snel ingeleverd.

Goede service.
Het werkt echt zoals het moet.
Ervaring was hetzelfde als op fillipijnen

Svar från Royal Bidet
Ik ben heel blij met deze aankoop. Ik gebruikte flesje. Hiermee heb ik steeds een fris gevoel. Top bottel cebok.

Svar från Royal Bidet
De Royal bidet doet wat hij moet doen. Je houdt er een schoon gevoel aan over. Het werkt prima! Echt een aanrader.

Svar från Royal Bidet
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.