Ik bestelde oorringetjes voor mijn dochter 8j (studs met een krab) en deze overtroffen mijn verwachtingen bij levering. Ik was bang dat ze te groot zouden zijn voor een kinderoortje maar ze zijn perfe... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele fijne webshop. Leuk en uitgebreid assortiment. Klantenservice is goed bereikbaar en reageren ook snel. Denken mee met je als er een probleem is. Verzending altijd snel. Producten goede kwaliteit!... Se mer
Ik had een winactie van Rosies gewonnen, ze waren erg vriendelijk, het kwam snel aan en er zaten nog selfcare producten bij. Erg leuk gedaan.
Ik heb een super leuke siradenset samengesteld door een matchende ring, armband, ketting en oorbellen te kopen. Ik had geluk, want er was sale! De bestelling was supersnel verzonden en echt leuk verpa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rosies is een online sieraden webshop waar je de leukste trendy sieraden shopt tegen een betaalbare prijs! Voorheen bekend als lillyrose.
Kontaktuppgifter
Utrecht, Nederländerna
- info@rosies-store.com
- rosies-store.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne site
Fijne site, verstuurd snel en de kwaliteit van de sieraden is top!

Zo'n leuke webshop
Rosies heeft ontzettend leuke oorbellen. De service is prima. Zaterdagavond besteld, dinsdagochtend in huis. De kwaliteit is heel goed. Ik ben heel met mijn bestelling

Svar från Rosies
Erg leuke mooie juwelen voor een…
Erg leuke mooie juwelen voor een betaalbare prijs. Eerste keer besteld en een erg vlotte service en levering. Ik ben er blij mee!

Svar från Rosies
Heel erg mooie juwelen maar jammer van de kwaliteit
Heel erg mooie juwelen! Je kan ook de oorbellen dragen als je snel allergisch bent!
Alleen jammer dat de kwaliteit soms tegenvalt. Ik ben nog steeds verliefd op de kettinkjes met flowers maar die gaan telkens kapot. De klantenservice is heel correct en gaf mij nieuwe kettinkjes maar ook die gingen kapot. Ook mijn nieuwe oorbellen die ik vorige week kocht kwamen aan met gebogen instekers en bij 1 werkt het slotje niet.
Ik vrees dat ik niet meer zal bestellen, ondanks het erg mooie en betaalbare juwelen zijn. Ze hebben wel een goede klantenservice en met basis instekers nooit problemen gehad.

Sieraden
Super mooie en leuke sieraden, identiek zoals op de foto. Snelle ontvang en positief verrassend van de juwelen !!
I love it

Blij met mijn aankoop!
Mooie oorbellen gekocht. Helemaal zoals omschreven en afgebeeld op de website binnen gehad. Snelle levering en goede kwaliteit!

Svar från Rosies
Hele leuke sieraden en goede service!
Echt mega leuke sieraden, en de meest geweldige oorbellen!
1 paar oorbellen dat ik had besteld had een slap sluitinkje waardoor ik na een paar uurtjes dragen erachter kwam dat het hangertje van 1 van de oorbellen eraf was gevallen. Dit word gelukkig heel netjes opgelost. Contact opnemen was makkelijk en kreeg ook erg snel reactie. Heel klantvriendelijk en hele goede service!

Nieuwe favoriete online shop!!! 🌸
De juweeltjes zijn prachtig, betaalbaar en worden heel leuk verpakt. Mijn levering liet wat op zich wachten maar ik had meteen contact met iemand van de klantendienst via instagram chat. Ik werd heel snel en vriendelijk en geholpen. Rosies heeft mijn vertrouwen gewonnen! I’ll be back ❤️

Vriendelijke communicatie
Een gekocht item bleek kleiner dan gedacht. Er werd heel vlug en vriendelijk gereageerd op mijn verzoek tot retourzending.

Svar från Rosies
Preciosos tal como se ven en la…
Preciosos tal como se ven en la página.Muy buena calidad y elegantes.
Positieve ervaring
Prachtige piercing, zoals omschreven. Bestellen ging makkelijk en levering was snel

Svar från Rosies
Super mooie sieraden en goede service!
Op maandag drie ringen besteld en mocht gratis een earcuff erbij uitzoeken, super leuk initiatief! Binnen no time was de bestelling verzonden en nog geen twee dagen later zat het in de brievenbus. De ringen zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Super blij mee!

Super leuke oorbellen
Het pakketje kwam op tijd aan en hun oorbellen zijn super schattig en goeie kwaliteit. Hun informatie e-mail is ook super handig en ze zijn super behulpzaam.

Svar från Rosies
Brincos Perfeitos para Qualquer Ocasião!
Estou encantada com os brincos que comprei na Rosies! Desde o momento em que os recebi, notei o cuidado com a embalagem e a atenção aos detalhes. As argolas, em particular, superaram as minhas expectativas — têm um design elegante, são leves e tão confortáveis que quase me esqueço de que as estou a usar. Combinam perfeitamente tanto com um look mais casual como com algo mais sofisticado. Nota-se mesmo a qualidade dos materiais e o carinho com que foram feitas. Sem dúvida, uma compra que voltaria a fazer e que recomendo de coração!
Very special Jewelry
Rosies jewelry is very special and beautiful. The workmanship of the jewelry is really great. I am very satisfied and will order again soon.

klantenservice 10/10
Super snelle levering. Klantvriendelijk ook zeker een 10/10. Had een probleem met mijn paar oorbellen zelfde dag nog antwoord op mail + zeer correcte oplossing. Zeer prachtige juwelen ook. Zal zeker en vast nog bestellen.

Leuke sieraden en snel!
Mooie producten kwamen snel aan.
Ik ga hier zeker nog wat bestellen!
Zeker aan te raden
Oorbellen besteld en waren erg snel…
Oorbellen besteld en waren erg snel binnen, super blij ermee heb ze nog niet af gedaan!!
Goede kwaliteit
Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, heb besteld voor me dochter, snelle levering , en ze zien er heel mooi uit
Wunderschöner Schmuck
Wunderschöner Schmuck, schnelle Lieferung. Alles wie beschrieben. Sehr schön.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.