Ik bestelde oorringetjes voor mijn dochter 8j (studs met een krab) en deze overtroffen mijn verwachtingen bij levering. Ik was bang dat ze te groot zouden zijn voor een kinderoortje maar ze zijn perfe... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele fijne webshop. Leuk en uitgebreid assortiment. Klantenservice is goed bereikbaar en reageren ook snel. Denken mee met je als er een probleem is. Verzending altijd snel. Producten goede kwaliteit!... Se mer
Ik had een winactie van Rosies gewonnen, ze waren erg vriendelijk, het kwam snel aan en er zaten nog selfcare producten bij. Erg leuk gedaan.
Ik heb een super leuke siradenset samengesteld door een matchende ring, armband, ketting en oorbellen te kopen. Ik had geluk, want er was sale! De bestelling was supersnel verzonden en echt leuk verpa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rosies is een online sieraden webshop waar je de leukste trendy sieraden shopt tegen een betaalbare prijs! Voorheen bekend als lillyrose.
Kontaktuppgifter
Utrecht, Nederländerna
- info@rosies-store.com
- rosies-store.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne service
Hele leuke oorbellen gekocht voor mijn dochter en mezelf. Sluiten mooi, zien eruit zoals op de foto en waren snel thuisgeleverd.Op de site zijn verschillende setjes te vinden ter inspiratie en ook de grote van de ringetjes. Op deze manier weet ik zeker dat mijn dochter niet met hoepels rondloopt.

Svar från Rosies
Hele mooie sieraden voor een goede prijs
De oorbellen die ik heb besteld zijn in het echt nog mooier dan op de foto's! De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. Daarnaast werd mijn bestelling ook nog eens super snel verzonden, en leuk verpakt! Ik ga zeker vaker bestellen bij Rosies!

Svar från Rosies
Ik heb super leuke oorbelletjes…
Ik heb super leuke oorbelletjes besteld, waarvan ik er helaas 1 ben verloren omdat ze niet goed sluiten. Zonder problemen krijg ik meteen nieuwe op gestuurd en nog een extra tip over hoe ik ze beter kan laten sluiten. Er wordt heel snel gereageerd op mijn mailtjes en goed meegedacht over een oplossing. Echt top!! Ik raad iedereen aan om hier leuke oorbelletjes te bestellen.

top bestelling
Ik ben erg tevreden met deze bestelling! Ik heb 1 piercing, 3 paar ringetjes en 1 paar studs besteld. Hierbij kon ik 1 gratis cuff uitkiezen.
Het zou mooi zijn als de cuff in beide oren te dragen zou zijn, dit is helaas niet het geval hij hoort echt in het rechter oor anders hangt het het steentje verkeerd om, maarja voor gratis erbij moet ik niet klagen.
De sluitingen zijn goed, ik vind ze erg mooi en ben absoluut tevreden. Dit is vanaf nu mijn nieuwe sieraden winkel 😆

Shein / Aliexpress sieraden
Alles is terug te vinden in Shein of Aliexpress !!

Svar från Rosies
Leuke en betaalbare sieraden met snelle levering
Erg leuke webshop met sieraden die net even wat anders zijn dan bij andere merken. De prijzen zijn bovendien heel betaalbaar, wat altijd fijn is! Ik heb gekozen voor minimalistische sieraden, maar er is ook genoeg keuze in wat grovere stijlen. Voor ieder wat wils en snelle levering!

Mooie webshop, mooie sieraden
Mooie website met een heel groot divers aanbod, kiezen was moeilijk en dat luxeprobleem heb ik niet snel!
Super snel verzonden, leuk ingepakt en hele mooie oorbellen.

Svar från Rosies
Al twee keer een bestelling geplaatst
Al twee keer een bestelling geplaatst. De oorbellen zijn gewoon te leuk. Ik vind ze prachtig! En zoveel keuze.
Snelle bezorging en een cadeautje om uit te pakken. Kortom echt een aanrader!
Ik heb op 5 juli jl besteld en op 8 juli is het geleverd (weekend ertussen) dus echt een snelle levering.

Svar från Rosies
De kwaliteit is helaas niet best
De kwaliteit is helaas niet best! 1e armbandje is kapot, 2e armbandje ging ook stuk en ben ik verloren.
Ik dacht ik maak een screenshot van een armbandje of de armbandjes ook in china te koop zijn(aliexpres.. inkoop een paar euro). En ja hoor! Normaal doe ik de moeite niet om een review te schrijven, maar ik schrok hier echt van!

Svar från Rosies
Ik ben lang op zoek geweest naar leuke…
Ik was al geruime tijd op zoek naar leuke oorbellen die mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de website van Rosies, en ik was direct enthousiast. De ruime keuze maakte het zelfs lastig om een beslissing te nemen!
Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik eerst wat onderzoek gedaan naar het bedrijf en de bijbehorende recensies. Deze waren positief en gaven mij voldoende vertrouwen om tot aankoop over te gaan.
De bestelling werd snel verzonden en binnen de kortste keren had ik mijn pakketje in huis. Alleen al het uitpakken voelde als een cadeautje: sommige oorbellen zaten verpakt in een doosje. De oorbellen zelf zagen er precies zo uit als verwacht, en ik kon dan ook niet wachten om ze te dragen.
Inmiddels draag ik de oorbellen een week en heb ik al meerdere complimenten ontvangen. Ik ben erg benieuwd hoe lang ik van deze sieraden mag genieten en hoe ze zich op de lange termijn houden. Mijn ervaringen hierover zal ik zeker delen.

Very fast shipping, nice
Very fast shipping, earrings are very pretty and shine nice. I do not know for sure if they are tarnish free and I worry for this as the rings part of the earrings feels as light as plastic. The biggest downside is that the part that goes into your ear, is much bigger than other earrings, so I am stretching my earlobes sadly each time I wear them.

Os brincos e aneis
Os brincos, os anéis, tudo incrível lindos! Adorei tudo!
Correu tudo bem!

Prachtig sieraden
Een hele fijne site om te bestellen, prachtige sieraden. Ik had oorbellen en een ketting en het was binnen een paar dagen geleverd.
Mooie sieraden en van goede kwaliteit
Ik ben helemaal verliefd op mijn sieraden van Rosies! Ze zijn subtiel, vrouwelijk en perfect te combineren met elke outfit. De kwaliteit is zó mooi — verkleuren niet, blijven schitteren en voelen luxe aan. Ook de verpakking was een cadeautje op zich. Ik krijg elke keer complimenten als ik ze draag. Aanrader!
Snelle levering en een goede kwaliteit.
Snelle levering en een goede kwaliteit.
Zeer tevreden.
Matige kwaliteit, al kapot bij ontvangen
Ik dacht he leuke oorbellen gezien via instagram.
Vandaag binnen gekregen 1 van de ring oorbellen klikt al niet met sluiten. Hij valt zo open, kortom slechte kwaliteit en m'n geld weggooit. Die oorstekers zijn wel leuk, enkel heel erg lang pinnetje, dus ga hem inkorten.

Svar från Rosies
Pakketje gestolen klanten service reageerde uitermate goed!
Mijn ervaring is dat mijn pakketje netjes binnen en paar dagen is geleverd alleen was het overduidelijk dat iemand van post nl de tape had door gesneden en de inhoud miste. Ik berichtte post nl want overduidelijk was dit hun schuld het was niet elders geleverd maar door hun aan mijn adres. Door hun werd ik niet geloofd maar Rosies nam het voor me op regelde alles en nam ontzettend veel stres bij me weg. Ik heb gelijk nieuwe oorbellen besteld want eerlijk dames ze zijn echt prachtig en ik wacht met smart af op m’n nieuwe bestelling!
De klantenservice reageerde netjes duidelijk en vriendelijk ik ben daar echt tevreden over! Dank jullie wel
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.