Rose Korean Beauty Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Trustworthy Only had 1 problem with one of the shippings but it was the delivery company’s fault. The products are much cheaper than other online stores.

Spreading lots of looooove for this little business to grow 🫰🏻 Am Sonntag Bestellung abgegeben und am Mittwoch schon das Paket erhalten! Schön und sicher verpackt, kostenfreie Gifts dabei.... Se mer

verzending komt snel aan, je krijgt echt je geld waard en een hele lieve kaartje erbij. en de mensen die het versturen zijn heel aardig en hebben het sowieso al moeilijk, maar proberen nogsteeds zsm p... Se mer

1. Skönhetsartiklar

Discover all things Korean skincare at Rose Korean Beauty. Shop skincare, makeup, beauty tools & more at great prices!

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

perfect!!

products were well packed, packaging was really cute with the handwritten note and all the free gifts, shipping was very quick
will definitely be ordering again <3

2 januari 2024

Ottima disponibilità del personale

Tempo fa il mio pacco è andato perso e contattando Rose Korean Beauty le responsabili Zhen e Jie Zhou sono state molto cordiali e veloci nel risolvere il problema. hanno fatto in modo che mi arrivasse l'ordine e nel pacco hanno anche lasciato una fascia per capelli come regalo. sono state molto gentili e disponibili. grazie ancora per avermi aiutata e non ignorata. Buon lavoro!! comprerò come sempre da voi ;)

4 december 2023

Site de confiance et bons produits

Je suis très satisfaite de mes achats , les produits sont parfait et j'ai reçus le tout très vite malgré les fêtes de fin d'année. Le paquet était lui très joli et les produits bien protégé! Je n'hésiterai pas à racheter sur le site si je souhaite de nouveau produit coréen!

19 december 2023

Zeker een aanrader!

Ik heb al vaker hier besteld en ik vind de producten altijd top! Ook is het supersnel geleverd en ze doen er altijd een lief kaartje bij. Zeker een aanrader dit!!

10 december 2023

SUPEEER

Altijd snelle levering, mooi verpakt, vriendelijk en vaak zitten er nog gratis staaltjes bij!🤭 De producten zijn natuurlijk ook heel goed en kloppen ook altijd

21 december 2023

Aankopen bij Rose Beauty?

Ondanks dat de prijs wat aan de dure kant kan liggen vind ik dat dit het 100% waard is!
Ten eerste kreeg ik gelijk een bevestiging van mijn bestelling wanneer ik dit besteld had en kreeg ik ook nog een mail van van het postbedrijf over het door hen ontvangen pakket. Dit kan jou als klant al wat geruster stellen, wetend dat de purchase “real” is.
Mijn pakket is dan ook paar dagen later aangekomen zonder enig rumoer.

Qua verpakking was dit erg mooi samengesteld, men kan zien dat dit met liefde is gemaakt. Ook was er geen schade aan mijn producten!! Samen met het gepersonaliseerde kaartje voelde ik me al thuis bij Rose Beauty.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik zeker in de toekomst meer zal aankopen!

Wel moet ik nog zeggen dat ik hoop dat er in de toekomst meer producten te koop zullen staan :)

21 december 2023

Liebevoller Shop mit effektiven Produkten

Liebevoller Shop mit sinnvoll ausgewählten Produkten! Man merkt, dass die Shop-Besitzerin selbst Produkte anwendet. Da es aus ihrer Erfahrung entstammt schlägt sie alle zufälligen Produkten. Außerdem gibt es gute Richtwerte, was zur eigenen Haut passt.
Schnelle und problemlose Lieferung 👌🏻
No1 K-Beauty Shop in Europa 💆🏻

20 december 2023

Skincare

Pakket kwam in zeer goede staat aan, was ook goed ingepakt
Met mooi papier en een zeer mooi bedankingekaartje

Alle producten waren prima in orde, alsook de extra producten

Ik zou het zeker aanraden aan derden
En ik ga ook zeker nog bijbestellen

16 december 2023

Skincare routine

Ik vroeg advies via Instagram en volgende dag kreeg ik een hele skincare routine in mijn mailbox met het advies. Ook wat een must is en wat optioneel is. Ze smeren je dus niet alle producten aan. Lieve dames!

25 november 2023