Beställde nånting för 29 kr, då godkände jag tydligen något medlemsskap och dd började dra ca 300SEK i månaden, när jag märker detta mailar jag in att jag vill säga upp mitt VIP medlemsskap. Får till... Se mer
Romda
Varning! Du startar en prenumeration när du handlar på denna sida. Jag missade tyvärr detta och blev blåst på över 200kr då banken inte reklamerar köpet pga att jag själv ”startat och godkänt prenum... Se mer
Det är helt oacceptabel scam. Beställde en vara för ett par månader sedan och då började det direkt dras pengar för en prenumeration. Det var mitt fel att prenumerationen uppstod men problemet är att... Se mer
Andra tittade också på
För bra för att vara sant - var uppmärksam
Samma upplevelse som nedan. Vid betalning kommer ett helt annat belopp i dollar än ursprungligt köp. Avsevärt högre. Ingen orderbekräftelse men reserverat belopp på kortet. Automatisk anslutning till medlemsskap som inte syns vid köpet. Jag har omgående spärrat mitt kort, mailat företaget om att häva köp och medlemsskap som jag ej har godkänt.
Efter mailkorrespondens med företaget via kontaktformuläret har jag fått en bekräftelse att köpet är hävt och medlemskapet avslutat. Detta har hanterats snabbt av företaget. Hoppas allt kommer att fungera.
Som all andra 300 kr drar utan…
Som all andra 300 kr drar utan anledning från min konto ju kan jag stoppa det
Varning!
Varning!
Du startar en prenumeration när du handlar på denna sida. Jag missade tyvärr detta och blev blåst på över 200kr då banken inte reklamerar köpet pga att jag själv ”startat och godkänt prenumerationen”. Spärrade kortet så fort jag sett reservationen. Företaget hade även försökt göra flera dragningar på belopp upp mot 500kr som inte gått igenom.
Handla absolut INTE här.
Prenumeration
Till alla som den här hemsidan dragit pengar ifrån, skriv till ”support @ Romda .no” (sammansatt, man får inte skriva e-postadresser här) och be dom avsluta eran prenumeration. Tydligen får man automatiskt en prenumeration som man inte vet om när man köper någonting och dom drar en specifik summa i månaden från ert konto, jag fick en prenumeration och dom har dragit över 300 kr från mig trots att jag aldrig ens har handlat på den hemsidan
Obs obs obs
Obs obs obs
Köp absolut inget från dom
Köpte tofflor till grabben å betala 43kr
Nu drog dom 587kr
Detta är reklamerat hos banken och polisanmält.
Köp absolut ingenting från dom
BESTÄLL INTE
Jag ångrar att ja beställde från detta, såg på tiktok o där stog de 29kr efter ett tag så kolla jag på mitt bankkonto och det stog att de dragit 295kr
VARNING! Handla aldrig hos Romda!
Bluffföretag! Varning!
Beställt shark slippers från tiktok, de kom aldrig. Ingen orderbekräftelse men en faktura !
Företaget tecknar dig för en vipkundklubb utan att informera och drar sedan pengar varje månad från ditt konto.
Scamföretag. Anmält till ARN och polis.
VARNING
VARNING! Var MYCKET försiktig när du handlar här. I samband med köp säger du ja till en prenumeration utan att bli informerad om det och ditt konto belastas med drygt 1000 DKK per månad som du aldrig får tillbaka om du inte säger upp prenumerationen som du inte vet om att du har. Omöjligt alltså!!! Jag beställde LEDlights och fick en skitprodukt skickad från Kina som inte motsvarar vad som utlovas på hemsidan.
Köp inget från de !!!!!!!!!
Köpte en vara för 29kr drog 84 kr. Efter 3 veckor tog de 294 för ingen anledning.
De skamar och lura folk.
värsta ja varit med om
värsta ja varit med om. Köpte led light för 29,99kr drogs 43kr & sedan 294kr för inget…..
Romda kommer dra 300:-/månad efter 1a…
Romda kommer dra 300:-/månad efter 1a beställning i en kundklubbsavgift, trots att de knappt har något sortiment att erbjuda. Det är ett riktigt bluff-företag som utnyttjar en lucka i lagen där man kan dra vilket belopp som helst bara det står i de finstilta villkoren. Köp aldrig något from Romda i Danmark/Norge. Ren bluff. Har rapporterat detta bolag till ARN!
SPÄRRA KORTET DIREKT
Det som alla skriver här är sant. Man blir automatiskt medlem hos dem om man köper något, vilket man som kund inte har någon aning om. Jag köpte en produkt för ca 80 kr och en månad senare så drog de ca 600 kr från mitt konto pga "medlemskapet". Deras "medlemskap" (som inte ger några förmåner) kostar ca 300 kr för varje produkt du köper. Jag beställde 2 produkter (men fick bara 1 produkt) och fick därför betala för 2 medlemskap. Vilket är helt absurt, vad ska man i vanliga fall ens med TVÅ medlemskap till?
Hör man av sig till dem så vägrar de ge pengarna tillbaka. Jag bad dem avsluta mitt så kallade "medlemskap", vilket de gjorde.
4 månader senare drar de 300 kr IGEN från ingenstans. Så jag uppmanar ALLA som har gjort ett köp från dessa svin att spärra era kort DIREKT, för de kan när som helst bara bestämma sig för att stjäla dina pengar.
Köpte en airfreshner för 29 kr
Köpte en airfreshner för 29 kr, 43 kr drogs från mitt konto. Sedan drogs det 296 kr från mitt konto månaden efter. Gick in och tittade på hemsidan och läser mig till att jag är VIP-medlem utan min vetskap eller mitt godkännande, kan inte heller komma in på VIP-sidan då jag ej står som medlem där. Har inte fått någon information om detta på varken mail eller sms. Försöker nu bli av med mitt påstådda medlemskap får se hur det går....
Danskjävlar
Drog pengar från mitt kort både utan min tillåtelse och att jag inte köpt något
Hade inte hört talats om sidan tills jag var tvungen att skicka in en polisanmälan
Bluff!
Bluff!!
Bluff! Jag skulle köpa tofflor för 29kr sen stog det att det va danska kronor och då drog det 42kr från mig! Sen när jag hade köpt och betalat så stog det att det kostade 76 dollar istället och sen drog typ 765 kr från mig!! Vilket bluff företag.
Detta är ett bluff företag
Detta är ett bluff företag. Köp ingenting!!
Dom har tagit pengar från mitt konto utan att jag har godkänt.
Bluff
Bluff! Skulle köpa en airfreshner för 29 kr, sen står det att de ska dra 76 dollar från mitt konto.