Romda
Varning! Du startar en prenumeration när du handlar på denna sida. Jag missade tyvärr detta och blev blåst på över 200kr då banken inte reklamerar köpet pga att jag själv ”startat och godkänt prenum... Se mer
Romda kommer dra 300:-/månad efter 1a beställning i en kundklubbsavgift, trots att de knappt har något sortiment att erbjuda. Det är ett riktigt bluff-företag som utnyttjar en lucka i lagen där man ka... Se mer
Andra tittade också på
Köpte ett par tofflor för 29kr
Köpte ett par tofflor för 29kr efter 1 månad så drogs det 300kr. Skickade e-poster till de men de förstod inte 😫
Beställde nånting för 29 kr
Beställde nånting för 29 kr, då godkände jag tydligen något medlemsskap och dd började dra ca 300SEK i månaden, när jag märker detta mailar jag in att jag vill säga upp mitt VIP medlemsskap. Får till svar att de kommer säga upp det osv. Nu ser jag månader senare att de fortfarande drar pengar iallafall.. Vet inte hur man blir av med dom…
Jag undrar varför det dras från mitt…
Jag undrar varför det dras från mitt konto när jag inte har beställt nått,det var några månader jag bästälte därifrån,men fortfarande dras det och olika summer,jag har skrevet til dom men inte fått nått svar,jag vil ha igjen mina pengar och svar på det jag frågar om
I våras beställde jag en ljusslinga av…
I våras beställde jag en ljusslinga av företaget. Sen började det dras hutlösa summor från mitt konto. Varken jag eller min sambo kunde se någonstans på deras sida att man godkände någon prenumeration!
Anyway, efter många om och men avslutades min prenumeration i juli och jag fick tillbaka en liten symbolisk summa.
Men! Nu i oktober började de dra pengar igen! Inom loppet av några dagar hade de vid 2 tillfällen tagit 451kr till! Utan nåt köp alls ska sägas.
Mailkontakt igen… Denna gången säger de att jag hade tur, nu hade de avslutat min prenumeration…? Men än så länge inga pengar i sikte. De skyller på tekniska svårigheter.
Väntar bara på mina pengar så jag kan spärra kortet.
Det är helt oacceptabel scam
Det är helt oacceptabel scam. Beställde en vara för ett par månader sedan och då började det direkt dras pengar för en prenumeration. Det var mitt fel att prenumerationen uppstod men problemet är att jag nu fått kontakta dom 2 gånger för att avsluta pernumerationen men det fortfarande dras.... beställ inget från denna scam.
Lurendrejeri
Drar flera hundra varje månad utan att man gör något. Tydligen finns det någon VIP man binder sig vid, när man betalar. Det står inget om detta på betalsidan. Lurendrejeri
Romda är ett medlemsföretag - köp inte från dem!!!!!!!
Romda är ett medlemsföretag, om du köper en VIP produkt blir du automatiskt medlem och de drar ca 300kr/månad. Romda ger inte någon information vid köpet att du blir medlem vilket man måste göra!
Vår dotter som är minderårig beställde ett par tofflor för 43 kr och de har dragit 1500kr innan vi upptäckte att de drog pengar varje månad.....det är ett scam företag som vägrar betala tillbaka pengarna. Vår dotter som är minderårig får enligt lag inte ingå avtal utan målsmans medgivande men det bryr Romda sig inte om. Köp ingenting från detta företag!!!!!!!!
Eftersom summan av alla dragningar Romda har gjort är över 500kr har vi anmält dem till ARN och gjort en polisanmälan för bedrägeri.
PUNDIG SKuT BUTIK
den här skut hemsidan drog 1500 kr från min mammas konto så för i hälvete ge tillbaka hennes javla pengar annars skickar jag robot attacket på eran sunkiga skut affär som ligger i era javla skut förorter så för i hälvet GE HIT PENGARNA FÖR FäN
Äcklig Bluff!!
Äcklig Bluff!!!
Beställde en skalare som kostade 59 DKK tog en månad tills den kom, riktig China skräp som gick sönder efter första användning. Sen upptäckte jag att de dragit 300 kr i två månader, skrev till de och var j"vligt förbannad. Han gick med att lämna tillbaka för en månad men behöll en månad eftersom, jag, enligt honom ingått nån j"vla prenumeration!! Fick aldrig nån information om att jag ingått medlemskap i samband med köpet vilket de är skyldiga att meddela enligt lag! Så denna luriska äckliga dansken vet att ARN inte tar upp tvister under 500 kr därför skickade han till baka 300 kr och behöll 300 kr. Han vet precis hur han ska scamma dig så akta för denna vidriga bedragaren! Aldrig varit med om nåt liknande, att ingå medlemskap utan information är ju helt galet. Hoppas han får tillbaka för att han lurar andra människor..
KÖP ALDRIG HÄRIFRÅN
KÖP ALDRIG HÄRIFRÅN
Blev lurad på nästan 800kr av detta företaget efter jag köpte två produkter. Den ena produkten var helt värdelös och den andra dök aldrig upp. Kom i ett oproffsigt paket och funkar knappt. Jag släppte det, tänkte det va bara 80 spänn men nu så har de dragit nästan 800kr genom något medlemskap. De tog pengar i olika summor vid random tillfällen så att jag inte skulle märka. Men när det inte gick att swisha min kompis så kollar jag och ser att de har tagit alla dessa pengarna. Äcklig scam och kommer polisanmäla om pengarna inte kommer tillbaka.
Om du har köpt redan, kontakta support @romda.no och säg upp ditt medlemskap, spärra ditt kort och köp aldrig igen. Sämsta kvalitet, dålig kundservice och rent av en äcklig lurig SCAM.
Varning!
Företaget har lurat min son på pengar. Han köpte en lampa för 43kr och har därefter debiterats för ett medlemskap, olika summer, sammanlagt 840kr. För att avsluta medlemskapet mejla: support @Romda.no
Sonen såg reklam för en produkt och…
Sonen såg reklam för en produkt och beställde från deras sida. Då aktiverades samtidigt en prenumeration på 300:-/månad. Detta företag skulle få minusbetyg om det gick! Scamföretag! Undvik!
Uruselt!!! Scam!
Så illa att det inte ens förtjänar EN stjärna. Beställde en produkt för 29kr med gratis frakt, upptäckte sedan efter 10 veckor att de dragit pengar inte mindre än 6 gånger, olika summor varje gång, totalt 1285kr. Vid kontakt hävdar de att jag accepterat en prenumeration, som isf stod i nån väldigt finstilt text. Riktig scam!
Riktigt äcklig scam
Riktigt äcklig scam
Direkt när du köper något därifrån blir du indragen i en månads betalning av 299kr i månaden utan att du vet om det….
köp ALDRIG något därifrån
Riktig dålig bluff j*vel företag som…
Riktig dålig bluff j*vel företag som drog min pengar över 1300kr jag viste inte dörren idag att den har dragit min pengar sen april idiot
OBS OBS
OBS OBS, du förbinder dig till ett medlemskap där de drar ca 290-300 kr varje månad, om du inte aktivt säger upp det..
Det står i de flera sidor långa "finstilta" villkoren.
Sonen missade detta! Han köpte en liten högtalare för ca 70 kr, som dessutom var precis värdelös! Han har nu sammanlagt betalat 970kr för detta skräp.
Lurendrejeri!!
Skam!!’Jag blev lurad att köpa tofflor för 30…
Jag blev lurad att köpa tofflor för 30 kronor från detta företag och de drog sedan 290:- från kontot. Därefter drogs det månadsvis 290:- från mitt konto - i 4 månader utan att visste om det. Nu vet jag inte hur jag får stopp på detta.
Beställ inget från detta företag. Det är lurendrejeri!!!! De tankar ditt konto för pengar.
Scam företag
Scam företag. Som flera andra recensenter så har det dragits pengar från mitt konto utan att jag gott med på det. Beställ inget från denna sida!!! Vet inte heller hur jag får stopp på det så om nån vill berätta skulle det betyda asmycket!!!
Fick hem leveransen men de va såklart chinaskit.
Fick hem leveransen men de va såklart china skräp och de gnissslar när jag öppnar och stänger mina nya glasögon. och dom e helt kopierade inte rätt storlek eller rätt toning eller färg eller nåt rena lureriet!!
VARNING
VARNING! bolag som drar pengar från kontot, en beställning som inte gick igenom, varpå det inte heller blev något levererat. Ingen orderbekräftelse. Sedan drar de ett fast belopp, 204,63 DKK i vårt fall, varje månad. Vi har spärrat kontokortet men måste även kontakta detta bolag för att inte hamna i en inkassohärva osv.
Vi har inga mail eller något annat från bolaget om medlemskap, köp eller leverans. Detta är ett bluff företag.