Toscana är ett underbart område, men vid denna resa vandring 7 dagar, kanske ska man lägga in mera information att det även är mycket kultur under varje dag ,. Kanske mera än själva vandringstiden... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Rolfs Flyg & Bussresor - Sveriges största gruppresearrangör. Över 450 resmål till hela världen på 3 500 avgångar.
Hjalmar Brantingsgatan 1, 417 06, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
- Förr mycket bussåkande. 2 hotellnätter på 2 olika hotell närmare dagsutflykterna borde minska ner tid i bussen.
- Platsrotation i bussen var bra, men måste styras upp.
- Troligen större behållning av den utmärkta, lokala guiden i Edinburgh om den gjorts på svenska.
- Önskvärt om mer egen tid.
- Kanske någon enkel presentation av resedeltagarna.
- Ambitiös reseledare med mycket information under resan. Proffsig busschaufför.
- Maten överlag bra. Men lunchstoppen borde göras på gemensamt och förutbestämt matställe.
Det glada gänget.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Trots några regndagar mycket trevlig resa med vår fantastiska guide Isabella, som lotsade oss genom alla moment med gedigen kunskap och humor. Mycket bra mat på Bonotto hotel Palladio. Trevliga utflykter och vinprovningar.
Gerd

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Jag är grymt tacksam för resan och alla inverkan även chaufförerna. ❤️🔥

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Reser man med Rolfs flyg och buss så får man valuta för pengarna. Alltid trevlig personal och de bästa busschaufförerna se om tar dig fram tryggt och säkert på vägarna.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Var på bussresa till Toscana 30/8 -8/9. Helt suverän resa. Bra hotell i Montecatini Terme. Även bra övernattningshotell på vägen ner och hem. Fina utflykter till Pisa och Florens. Och toppenguiden Marie. Mycket kunnig. Och chauffören Johan som skickligt rattade bussen. Har rest väldigt mycket med Rolfs flyg och buss. Har alltid haft bra upplevelser av resorna. Finns absolut inget att klaga på.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Resans upplägg Vinprovning i Österrike var jättebra, reseguiden jättebra, chauffören suverän men… sitta i elva till tretton timmar på en buss som var så trång så man inte kunde sträcka på benen var inte bra! Jag förstår att man vill ha in så många som möjligt men detta var inte bra!

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Jag hade skrivit en omdöme om Rolfs Flyg & Buss för cirka 10-14 dagar sedan och ställt en tydlig fråga: Av vilken anledning påstår Rolfs Flyg & Buss på sin webbsida att de "har Sveriges nöjdaste resenärer" när de samtidig har samlat över 300 klagomål hos en granskande nämnd i Sverige. Redan under september 2024 har bolaget samlat ännu mera anmälningar hos samma nämnd. Detta är ett dokumenterat faktum. Nu önskar jag att Rolfs Flyg & Buss gärna motivera av vilken anledning de har tagit bort den min omdöme inte en utan två gånger efter jag hade återpublicerad omdömen?

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Upptäckte fel i resehandlingarna och påtalade det innan avresa. Rolfs åtgärdade inte felet utan sa att det skulle lösa sig på flygplatsen. Där fick jag betala dubbelt för bagage som redan var betalt. Nu, 3 veckor efter resan, har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. För de har swishat fel person. Journumret bemannas av personer som saknar känsla för service. Låter bra, men när det gäller så står man där.

Varför visar inte Rolfs resor
recentioner från Bodensjön
Resan 7september

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Reste till Alsace, Bourgogne och Champagne, en fantastisk resa! Pittoreska byar, god mat och dryck, vinskörden var höjdpunkten och Gunilla som var vår fantastiska guide. Chauffören Johan var också mycket trevlig och proffsig. Något hotell kunde varit bättre, men som helhet en underbar resa!

Genuinitet!
Prisvärt, äkta och genuint med kompetenta och seriösa guider som ger ett trovärdigt och avslappnat intryck.
Jag rekommenderar Rolfs Flyg & Buss!
Min första resa med företaget men absolut inte min sista.
Top notch - om man önskar äkta vara.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Pittoreska små städer med väldigt vackra korsvirkeshus. Storslagna alpvyer på Berniner Express. Blomsterprakten på Mainau var över vår förväntan.
Vi blev väl omhändertagna av vår glada guide Amie. Den här resan har lite av varje att bjuda på och det passar oss.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
8 dagars bussresa till Alsace o Champagne med avresa 6/9 2024, vi hade Gunilla som guide o Kent som chaufför de är vana i sina yrken med stor kunskap som gjorde resan lyckad. Smolk i bägaren är att vi beställde resan utifrån katalogen med antal måltider, tyvärr stämde det inte vi fick fyra middagar i stället för sex och i bussen fanns katalogen med de gamla uppgifterna-skärpning Rolf.
Samma hände under Moselresan för två år sedan men den gången fick Rolf ge med sig o erbjuda middag

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Trevlig reseledare som gav flera upplevelser än vad han behövde. Bra organiserat.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Så nöjd med min cykelresa med Rolfs flyg och buss. Bra arrangerade turer med härliga lunchstopp i fantastiskt vackra omgivningar vid Gardasjön. så trevligt, åker med denna arrangör gör jag gärna igen 🤗

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Väldigt bra planerad resa och Helen är en fantastisk reseledare. Genomgående väldigt god mat och viner.
Kan rekommenderas.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Det bästa var att ha en svenskt talande guide, vi som är äldre kände oss mycket trygga i Istambul

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Den här resan på 6 dag var otroligt härlig och avkopplande. Fin frukost och middag varje dag.Bra rum och fantastiska behandlingar som ingick i priset.Och fri tillgång till bastu o bad.
Reseledare Malle var fantastisk fin.Omtänksam,hjälpsam o trevlig.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Åkte en 9 dagars busstur till Lofoten.HaHa. Det blev 1 dag där. Resterande tillbringade vi i bussen från morgon till kväll.
Även på Lofoten var det buss från morgon till kväll och en lunch på Cirkel K på Reine.
På vägen ner genom Norge åt vi lunch 2ggr på Biltema.
Ingen resa jag rekomenderar.

Svar från Rolfs Flyg & Buss
Välorganiserad resa trots många medresenärer på kryssningsfartyget. Minnesvärd utflykt med kunnig guide.