Rokkjær Specialoptik Omdömen 10

4,4

Företagsinformation

1. Legitimerad optiker

Skrivet av företaget

Vi brænder for at lave de bedste løsninger til dine øjne.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christine som er leder af Rokkjær er…

Christine som er leder af Rokkjær er simpelhen sådan et sødt menneske, hvor der altid er god tid til kunden Jeg er en person der har meget tøre øjne pga kemo. Jeg kontaktede Rokkjær for hjælp, de hjalp mig til en hård linse til øjnene med væske. Fra at gå med svejseøjne til
Et nyt liv 🤲 ved at få hjælp af speciel optikker Christine Rokkjær vil jeg kun anbefale Rokkjær 👓🕶️🥽🤓

10 december 2025

Kære Heidi
Tusind tak for dine flotte ord. Det er altid en fornøjelse, at have besøg af dig, og jeg er så glad for at kunne hjælpe dig.
De bedste hilsner
Krestine
Rokkjær Specialoptik

Virkelig god oplevelse

Jeg kontaktede Rokkjær, da jeg efter en ulykke har problemer med meget tørre øjne og derfor ønskede scleral linser.

Jeg fik efterfølgende kontakt med Krestine i deres afdeling i Bagsværd, og allerede fra starten fik jeg et rigtig godt indtryk. Hun var imødekommende, fagligt stærk og lytter virkelig til sine kunder. Hun var også meget proaktiv, og efter min forundersøgelse hjalp hun mig med at få godkendt brugen af scleral-linser – som jo er en relativt dyr løsning.

Selvom jeg tidligere har brugt almindelige kontaktlinser, er scleral-linser lidt anderledes, og især det at tage dem i og ud kan være en udfordring. Men jeg følte mig guidet hele vejen af Krestine, og efter få tilretninger og træning i brugen af linserne har de markant forbedret min livskvalitet – især når jeg arbejder foran computeren.

De varmeste anbefalinger herfra, hvis du leder efter en dygtig optiker, der tager sig tid til sine kunder og deres velvære :-)

18 november 2025

Hej Jeppe

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den.
Det betyder virkelig meget, og vi er glade for at kunne hjælpe dig.

De bedste hilsner
Krestine
Rokkjær Specialoptik

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God tid og ro til grundig synsprøve.

God tid og ro til grundig synsprøve.
Dygtige til at tilrette brillestel.
I det hele taget god service og ordentlighed.

4 november 2025

Svar från Rokkjær Specialoptik

Tak for den meget fine anmeldelse

Imødekommende og professionel

Imødekommende og professionel. Tæt på stationen. Jeg er altid sikker på jeg får den bedst mulige vejledning omkring mine kontaktlinser og øjne.

6 november 2025

Svar från Rokkjær Specialoptik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I had a great experience with Rokkjaer…

I had a great experience with Rokkjær special Optics.
The service was great. The delivery of the lenses and glass were very fast and the whole process was very easy.
The staff were super helpful, patient and explained everything clear and easy.
They are very available and the products are very high quality.
I super recommend going to Rokkjær when you need glasses and lenses.
I already used other very optic stores, but never as good as the service and quality I found in Rokkjær, Bagsværd.

8 augusti 2025

Svar från Rokkjær Specialoptik

Thank you so much. It means a lot to us.
You are always welcome.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været kunde i forretningen …

Jeg har været kunde i forretningen siden 1968. Selv om der er skiftet indehaver er det stadig den bedste optikforretning , hvor kundens behov og problem vægtes meget højt. Det handler først og fremmest om dygtighed og venlig omsorg. Anne og forretningen skal have 5 stjerner.

26 augusti 2025

Svar från Rokkjær Specialoptik

Mange tak. Det er dejligt at høre, og betyder meget.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anne gav ikke op - hun blev ved, til jeg, kunden, var tilfreds🇩🇰

En lidt langvarig omgang - som endte med rigtig godt resultat - nye briller med glidende overgang og nye læsebriller.
Jeg har problemer med dobbeltsyn og har derfor prisme i mine brilleglas. Det har før været lidt problematisk for flere optikere at udmåle godt nok, så jeg skiftede optiker igen - nu til min lokale ROKKJÆR SPECIALOPTIK, og endelig er jeg tilfreds 👍😄 med resultatet. Men det krævede flere og væsentlig mere grundige synsprøver end jeg tidligere har været igennem, før resultatet var tilfredsstillende for mine øjne og mig👍😄. Anne kæmpede for at levere et godt resultat med begge typer brilleglas, og hun lykkedes 👍 😄 til sidst. Nu er jeg tilfreds og føler mig godt hjulpet af ROKKJÆR SPECIALOPTIK I Bagsværd 🤓👍.

4 april 2025

Svar från Rokkjær Specialoptik

Mange tak. Det var en dejlig udfordring. Hvor er vi glade for at vi kunne hjælpe dig.

Børnebriller

Min søn skulle have briller som 8 årig. Anne var simpelthen så sød og havde en virkelig god kontakt med ham og de blev sammen enige om hvilke briller der passede ham. Jeg vil anbefale Rokkjær til alle :)

7 september 2023

Svar från Rokkjær Specialoptik

Mange tak. Det er jeg glad for. Det er altid dejligt med børn i butikken.

Dygtige og sympatiske!

Jeg oplever personalet som utrolig sympatisk og forstående samt utrolig dygtige og professionelle! Jeg er glad for at have købt samsynstræning hos Rokkjær.

3 januari 2023

Svar från Rokkjær Specialoptik

Tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.