Toppen service , dottern beställde 4 piercingar , tyvärr så hade vi lite otur och på två av de så lossnade själva smycket från staven Men tog några bilder och skicka de ett mejl .Dagen efter så var... Se mer
Beställde ett par piercingar för två dagar sedan och de har redan kommit! Underbart fina är de också :) Hade problem med att genomföra beställningen i kassan men då fick jag hjälp direkt från någon på... Se mer
Förstår inte varför detta företag har fått så fruktansvärt dåliga omdömen, har beställt från Rockflame i flera flera år & alltid fått vad jag beställt med snabb leverans & ifall någon vara har blivit... Se mer
Har inte fått nån mejl om att mina varor är skickade. Beställde förra veckan och leveransen skulle ta 1-3 dagar men har ej fått något…
Informationen kommer från olika externa källor
Rockflame a är ett företag som säljer piercing smycke, kläder och mycket mer. Alltid minst 8000 unika produkter i lager.
Söderleden 73, 35259, Växjö, Sverige
- 0733909391
- henrik@rockflame.com
- rockflame.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
ALLTID lika nöjd
ALLTID lika nöjd, både med produkter och snabb leverans.
Har beställt väldigt mycket och är endast vid ETT tillfälle jag inte fick det jag beställde, fick återbetalning omgående.
Kommer definitivt att beställa mer och är väldigt säker på att det kommer att bli lika bra!
Produkterna kommer aldrig
Produkterna kommer aldrig, Varit i kontakt med dem och lova att skicka ut det igen men fortfarande inte fått något, Handla inte här
Fake
Beställde ett piercingsmycke, fick hem helt fel produkt (som inte ens är ett smycke utan en svart nit till kläder), kontaktat butiken utan att få svar. Fake och bluff.
Edit: letade upp företagets vd på allabolag.se och smsade denne om att polisanmälan skulle ske nästkommande vardag. Då helt plötsligt fick jag en swish p100:- OCH ett smycke hemskickat. Men så ska det inte behöva gå till.
FEL PAKET, INGET SVAR
Beställde ett paket från rockflame och när jag väl fick hem det var det helt fel paket, alltså inte mitt. Har mailat flera gånger utan svar. Tog kontakt med personen vars paket jag fått som svarade med att hon också fått fel paket. Har nu betalat för ett paket jag inte fått på flera veckor samt inte fått något svar från rockflame trots flera försök till kontakt. Otroligt dåligt och oseriöst.

Arg kund
För det första skickades min beställning fel! För det andra har jag ännu inte fått någon hjälp skrivit till er flera ggr så man börjar undra om ni undviker ärendet! Jag är så förbannad för man betalt för saker man väntat på och sen får man inte hjälp! Onödiga pengar o bortkastad tid!
Mkt fina grejer till oerhört schyssta…
Mkt fina grejer till oerhört schyssta priser! Väldigt snabba på att skicka beställningar! Alltid 100% nöjd med mina köp hos Rockflame!
Snabba leveranser och låga priser
Snabba leveranser och låga priser. Jag har beställt två gånger och är jättenöjd.
Över 3 månader utan svar!
Under all kritik!
2 trasiga piercingar, utebliven produkt och fel produkt levererades i slutet av november 2021.
Mailade in min förfrågan (2562) I 1:a december 2021, det har nu gått över 3 MÅNADER utan svar.
Har skickat ytterligare ett mail i slutet av december utan svar.
Hade överseende med dom långa väntetiderna pga corona men 3 månader utan svar är inte försvarbart.
Jag är jättenöjd!
Jag är jättenöjd!
Snabb leverans och fina grejor till ett bra pris!!! Handlar gärna hos er igen
Nilla
Bra utbud med bra priser
Bra utbud med bra priser. Beställningarna har gått snabbt och enkelt.
VARNING
VARNING! Fick hem 2 trasiga piercings i usel kvalitet. Enligt hemsidan skulle man maila innan man postar returen. Har mailat 2 gånger utan svar. Det har nu gått över en månad.

Beställ INTE
Beställ INTE. Har beställt, betalat och inte fått hem varorna. De svara ej på mail så jag har inte fått mina pengar tillbaka. Vilken skämtsida.
Under all kritik😡
Under all kritik😡
Uteblivna beställda och betalade varor.
Svarar inte på mejl trots upprepade sådana.
Stort utbud
Stort utbud, humana priser, trevlig kommunikation & supersnabb leverans, rekommenderas varmt.
Fruktansvärt dålig sida - handla INTE här!
Fruktansvärt dålig ! Handla inte här!! Leverans uteblir, de svarar överhuvudtaget inte alls! Lade och betalade en order i november 2021 som inte kommit än. Har försökt att maila och skapa ärenden - inget svar. Sidan verkar vara total bluff !!

Svar från Rockflame
Beställde en näsring som gick sönder…
Beställde en näsring som gick sönder direkt när jag skulle sätta i den, trots att jag alltid är superförsiktig med böjbara ringar. Skrev ett Mail direkt som jag fortfarande inte fått svar på, och de va snart tre veckor sen. Kommer inte beställa igen.

Har köpt saker för snart 2 veckor sen
Har köpt saker för snart 2 veckor sen. Har mailat och de har svarat men de svara inte på mina frågor var paketen var. Jag betala 2 sätt örhänge och båda var över 300. Har inte fått något av de 2 paketen än. Tycker detta är mycket dåligt. Har mallar dom för 3 dagar sen, och de har fortfarande inte svarat mig.

Nöjd med produkterna
Nöjd med produkterna, mycket bra pris och förvånande snabb leverans! Gjort två beställningar vid olika tillfällen och med olika piercingar i. Kommer definitivt handla från rockflame igen 👍
Har gjort en beställning som inte har kommit!!!!
Har gjort en beställning som inte har kommit, har mailat typ 6 gånger!! Svarade på första mailet men sen inget mer!!! Så varorna lyser med sin frånvaro, tur man tog med Klarna!!!!
Jättefint tragus örhänge
Jättefint tragus örhänge, jag var supernöjd