2,4

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,4

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Virkelig dårlig service

Vojens Andels-Boligforening købte en Stiga A1500 den 20.03.2025 i løbet af den periode har der konstant været problemer. Ejer Niels lovede at der ingen problemer blev med en Stiga A1500 at den vil køre præcis uden problemer så vi kan aflaste vores viceværter, men vi har ikke haft andet en problemer
Vi har gentagende gange kontakte Niels og bedt om at få problemet løst, men Niels har ikke kunne løse opgaven. når man ringer til Niels tager han ikke telefonen, eller skriver man, svare han ikke tilbage
Vores oplevelse er at vi ikke kan anbefale at købe ved Robotklipperen

14 juli 2026

Virkelig dårlig service

Vi købte 2 x Stiga A7500 robotklippere til vores ejerforening i april 2024. I løbet af de to år har der konstant været problemer, og det har været dårlig reklame for Stiga.

Maskinerne har jævnligt været til service, men hver gang har ejeren Niels været svær at få fat på, og man får ingen information - eller bare respons. Serviceniveauet ligger på et meget lille sted.

Den 18. maj i år skriver Niels så, efter vi flere gange har rykket for service, som er blevet lovet, men ikke leveret: "Vi har været i en længere dialog med Stiga om fremtiden. Robotklipperen.dk har ikke længere forhandling af Stiga robotter. Stiga vil selv kontakte jer, for at finde en løsning med jeres robotter. Vi beklager ulejligheden, men jeg tænker, at i finder en fornuftig løsning."

Retfærdigvis var problemet denne gang selvforskyldt (problemer med strømforsyningen), men det er en lodret løgn, at der har været lavet en aftale med Stiga. Vi kontaktede dem selv, men de vidste kun, at Robotklipperen er stoppet som forhandler.

Det har herefter ikke været mulig at få kontakt til Niels, og vi har derfor stået uafvidende om det videre forløb. Og garantien løber tre år endnu.

Heldigvis viser det sig, at garantien gives fra producenten, så vi har fundet en anden forhandler, der overtager serviceringen. Den gode nyhed er derfor, at vi slipper for at skulle kæmpe yderligere med at få kontakt til Robotklipperen/Niels.

Men overordnet har det været et fejlkøb, og vi fortryder at have handlet hos Robotklipperen. Når det kommer til service og troværdighed, kan det absolut ikke blive mere end en enkelt stjerne.

TILFØJELSE: Da vi finder en ny forhandler til at lave service, får vi at vide, at garantien er udløbet. Det er åbenbart ikke blevet meldt til Stiga, at vi har fået lavet det årlige service, som forlænger garantien. Og vi har ellers fakturaer, hvor det står sort på hvidt...

28 juni 2026

Meget dårlig moral

Meget dårlig moral. Efterlader bare sine kunder, hjælper ikke selvom det er i robottens garanti periode.
Ringer ikke tilbage, tager ikke telefonen og svarer ikke på sms og mail.
Min oplevelse er nok noget af det jeg vil advare imod, køb ikke noget af den mand

27 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har købt en stiga a500 ved Niels og der…

Har købt en stiga a500 ved Niels og der er ikke andet som bøvl med robotten jeg skal bruge 2-3 timer på at få skidtet til at kører hver/hveranden dag siden den blev sat i gang, så fik jeg Niels ud og sætte den op fra ny, og det er stadig samme problemer, nu prøver jeg at kontakte Niels gentagende gange for det skidt skal bare retur og pengene skal retur til mig,

Men manden tager ikke sin telefon, min mor prøvede at ringe til ham og han hed lige pluslig jan

29 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har købt en robotplæneklipper hos…

Har købt en robotplæneklipper hos Robotklipperen.dk ved Niels Andersen i Gram, hvor levering var aftalt slut marts/start april 2026. Da vi intet havde hørt den 13. april 2026 meddelte vi sælger, at vi ophævede handlen og ønskede vores gamle robotplæneklipper tilbage, som indgik i handlen. Den 14. april 2026 kontaktede vi sælger telefonisk, idet han ikke besvarede vores henvendelse af 13. april 2026, og her oplyste sælger, at han ikke havde fået vores nye robotplæneklipper hjem, og vores gamle robotplæneklipper var solgt, uden vores viden.
Vi fik vores nye robotplæneklipper den 26.april 2026, som må betragtes som slut april.
Det man skal være opmærksom på, hvis man handler med robotplæneklipperen.dk ved Niels Andersen, er, at han ikke overholder indgået aftaler, ligesom han ikke holder kunden orienteret om relevante oplysninger.
Kan ikke anbefale at handle med det firma. Kan desværre ikke give mindre end en stjerne, men han fortjener ingen.

26 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har gennem snart 5 år købt 2…

Vi har gennem snart 5 år købt 2 Belrobotics maskiner gennem robotklipperen, og har altid fået en fantastisk fin og hurtig service af Niels, selv om vi bor 130 km væk, senest d. 31-03- 2026 via telefon fik vi fin service så den kunne køre på vores store græsareal på 22.000 kvm.
Benny.

31 mars 2026

Ekstrem dårlig behandling

Vi har købt/leaset 2 Belrobotic og 1 Stiga robotklippere ved Robotklipperen.
Efter meget bøvl med de 2 Belrobotics med utallige forsøg på udbedring foreslog Niels Andersen en Stiga i stedet.
Denne magtede slet ikke opgaven, og Niels Andersen indvilgede i at tage den retur.
Efter at have set ny model af Belrobotic, var vi herefter besluttet på at give dette mærke en chance mere.
Desværre forlangte Niels Andersen kr. 10.000 mere for denne end et fynsk firma.
Holdt over for dette ønskede Niels Andersen ikke at levere, men at betale købssummen for Stiga robotten tilbage.
Desværre er han tilsyneladende insolvent, da vi indtil nu kun har fået kr. 44.000 i seks afdrag ud af de kr. 54.998,75 som han skal betale tilbage.
Det sidste afdrag den 12.01.26, og herefter er han stoppet med at betale.

1 augusti 2025

Dårlig reklamationsoplevelse

Pas på. Har købt Cramer mini kædesav med batteri. Fantastisk produkt, men desværre gik batteriet istykker efter blot 2 opladninger. Har nu i flere uger prøvet at få reklameret batteriet og har flere gange af Robotklipperen fået besked på at nyt batteri vil blive sendt, men indtil nu tom snak. Så har du brug for service er Robotklipperen ikke stedet at gå til.

22 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.