Robotdoktor Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niels er et meget behageligt menneske og meget vidende hvad angår installation af robotplæneklipper og giver sig til tid til mig som kunde. Venlig hilsen Ove Hedegaard

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores Husqvarna 450 havde svært ved at finde ladestationen og kørte derfor ofte tør for strøm midt på plænen. Robotdoktor fandt ved et enkelt besøg ud af at guidekablet var lagt forkert af min Husqvar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har købt en robotplæneklipper incl. opsætning gennem robokeepr, som oplyste at opsætningen ville et andet firma stå for. Samme dag som fragtmanden har leveret robotplæneklipperen ringer Jesper f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Robotplæneklippe installation. Jesper er en meget engageret og venlig mand, arbejdsom og mega hyggelig at snakke med. Kan sit kram og hvis tvivl er baglandet et telefon opkald væk. Fungere super godt... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Installation

28 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb ikke af Robotdoktoren hvis du bor på Sjælland

Har købt og fået installeret en Stiga G1200 til 15.000 kr. af Robotdoktoren den 19. Maj 2024. Har kontaktet Robotdoktoren, da den er gået i stykker her under 2 år efter. Selvom standard reklamationsretten løber til 19. Maj 2026 (indenfor 2 år) afviser Robotdoktoren sagen “da de ikke længere udøver landsdækkende service” (bor i Holte på Sjælland og Robotdoktoren har til huse i Kolding) også selvom det fremgår af deres hjemmeside at de yder landsdækkende service. Stay away. Ihvertfald såfremt du/I bor på Sjælland!

11 maj 2026
Logotyp för Robotdoktor

Svar från Robotdoktor

Kære Martin. Robotdoktor yder landsdækkende service, men vi servicerer ikke længere de gamle Stiga-G-modeller som er den du har, da den har kabel nedlagt i jorden. Vi har derfor gjort dig opmærksom på at du bør kontakte en lokal Stiga forhandler FØR din garanti udløber den 19.5.2026, så du hurtigt kan få kigget på den. Dette var blot en service fra vores side, og vi er ked af at det skulle resultere i en dårlig anmeldelse. Mvh. Robotdoktor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt en Segway Robot…

Jeg har købt en Segway Robot plæneklipper. Og blev kontaktet af Robot doktoren. At de ville komme og samle og installere. Der kom en meget kompetent medarbejder til min adresse i går. Han var rigtig god til at forklare. Fik samlet maskinen. Og så gik vi en runde i min have. Og fandt ud hvor den skulle køre. Jeg har en del buske træer og bed. Han tog sig god tid til at få det hele med. Og fik Appen på min telefon. Og så blev den sat igang. Og alt fungerer. Så er meget glad for det besøg. Og for Robot plæneklipperen.

8 maj 2026

Robotklipper

Super gode til at sige hvad slags robotter de har og hvad de kan så må man kan købe den helt rigtige til sin have

18 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Robotdoktoren!

Kan varmt anbefale Robotdoktoren!
Blev kontaktet af Jesper fra firmaet kort efter vores køb af en robot plæneklipper! Og fik aftalt en tid, hvor Jesper gennemgik proceduren og fik den installeret til vores fulde tilfredshed!

5 juni 2025

Jesper - Robotfoktoren

Jesper - Robotdoktoren - var supervenlig og forklarede opsætning mv. på en rigtig nem og forståelig måde. Kan klart anbefale dem herfra.

1 juni 2025

Gennemført!

Venlig, imødekommende og meget kompetent. Grundig gennemgang af funktionerne i app’en. Kunne ikke have fået en bedre start på roboteventyret.

16 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt en DCK robot plæneklipper

Har købt en DCK robot plæneklipper. Super søde og rare mennesker hos ROBOTDOKTER. I forbindelse med installationen skulle der efterfølgende rettes på kanttråden. Virksomheden kom samme dag og fik det fixet. Vi er yderst tilfredse

7 maj 2025

Fin start

Fin start
Vi fik hjælp af Kim med at sætte vores GPS robot op - det gjorde han uden problemer og vi fik en fin introduktion til systemet. Det sætter vi stor pris på.
Så nu er det ud i hængekøjen ;-)
Bent og Dorte

22 april 2025

Grundig gennemgang af Jesper👌

Samme dag som fragtmanden har leveret robotplæneklipperen ringer Jesper fra Robotdoktor.dk og tilbyder, at han kan komme samme aften.
Da vi kommer hjem fra arbejde er han allerede kommet.
Han giver sig god tid til at forklare, hvorfor ladestationen helst skal stå et andet sted end planlagt, og han får også hurtigt lavet ruterne i haven.

23 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.