Rmbilstyling Omdömen 195

TrustScore 4 av 5

4,1

Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med produkternas höga kvalitet och det breda utbudet som erbjuds. De uppskattar särskilt den snabba leveransen och det trevliga bemötandet från personalen, vilket bidrar till en smidig och enkel köpupplevelse. Vissa kunder har dock upplevt problem med sina beställningar och leveranser, där varor antingen inte har skickats, varit försenade eller inte motsvarat förväntningarna. En del har även rapporterat att de fått trasiga produkter eller att de har blivit felaktigt anklagade för skador.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med produkterna. Många kunder rapporterar problem med att få rätt... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner tvetydig feedback om leveransservice. Många kunder rapporterar snabb leverans, ibland inom... Se mer

Quality

Kunder hade positiva upplevelser med kvaliteten. Många uppskattar den höga kvaliteten på produkter som... Se mer

Staff

Recensenter belyser positiva aspekter av personalen. Många kunder uppskattar det trevliga bemötandet, den... Se mer

Order

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med order. Vissa kunder upplevde snabb och problemfri leverans av... Se mer

Baserat på följande omdömen

Väldigt snabb leverans på 2 dagar, köpte en nyckelring som var av hög kvalité!

Jag är otroligt nöjd med resultatet och hela upplevelsen hos er! Din känsla för detaljer, professionalism och passion för bilar märks i allt du gör. Min bil ser fantastisk ut – precis som jag hade tä... Se mer

Så underbart att handla bilstyling hos er ni har det man behöver jag kommer rekommendera er till mina vänner! Smidigt snabbt och enkelt bra kvalitet och allt man kan behöva till bilen

När jag betalade blev det fel så de fick inte min order. Jag mailade dem och de löste det snabbt och bra, de höll kommunikationen och såg till att jag blev kompenserad för dröjmålet trots det inte v... Se mer

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN OM DU INTE VILL…

BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN OM DU INTE VILL KASTA DINA PENGAR I SJÖN!!! Största bedrägeri-företaget jag vet!
Jag vann en tävling den 1 mars 2025 på 1500kr. Jag la då till ca 500kr för att få den varan som jag vill ha. I detta fall var det en rs6 vinge. När jag väl fick hem varan så va de en helt annan vinge. Skickar då tillbaka denna och de säger att de ska skicka ut rätt.
De har sagt att varan är på väg ett bra tag men den kommer aldrig fram. Då säger de att den inte finns och undrar om jag kan byta vara vilket jag gör utan några protester. Jag väljer nu en grill istället för samma summa. Har inte fått denna heller… sen försökte jag få ett par dimljus för 1500kr istället bara för att jag skulle kunna få något men det fick jag inte heller. Sen skrev de till mig, efter att jag hade skrivit vad som hade hänt mig på en TikTok och då ville de betala tillbaka mina pengar men det har de inte gjort än.

16 april 2026

Oseriöst företag

Jag beställde 2 nyckelringar för ungefär 2 veckor sedan. Har ännu inte ens fått ett order bekräftelse mail. Oseriöst företag. Svarar inte på mail eller DM.

HÅLL ER UNDAN

26 mars 2026

Riktig dåliga erbjöd mig ett paket pris…

Riktig dåliga erbjöd mig ett paket pris på front, läpp mm för ett rabatterat pris men när jag betalat dem så gick det månad efter månad inget hände dem svarade ibland och skrev att den var på väg att bli klar men hände aldrig nånting, dem skrev att dem skulle kompensera mig osv men till slut svarade dem inte mer dem blåste mig på över 8000 riktigt luffar företag

6 mars 2025

Skräp kvalitet

Beställde dörrbelysning som skulle vara av god kvalitet till BMW men på ena så har loggan blivit förstörd och en har helt lagt av. Har suttit på bilen i lite drygt 3 månader max. Har försökt kontakta företaget men inget svar även om jag har skickat flera mejl med bilder på skräpet. Kommer nog aldrig få något svar så ja uppmanar att inte köpa från detta ruffel å båg företag.

10 februari 2026

Kan inte rekommendera.

Köpte ett par Centrumkåpor till min Cupra Ateca. Skulle vara Svarta & Silver enligt ordern. Men det kom Svarta & Koppar. Är väl inte hela världen tänkte jag då det ändå är Koppar original.... Problemet är bara att de inte passade. Detta är då mitt fel då jag inte visste hur man skulle ha mätt och visste inte att de ända måtten som stod på hemsidan va yttermåttet, och jag hade mätt inner. Men då det nu va både fel produkt ifrån dem och fel storlek. Skrev jag direkt ett mail och ville ha retur. Enligt deras sida ska man själv stå för företags post (dyrt!) om det inte är fel produkt, vilket jag nu faktiskt hade. Inget svar. Skrev 2st mail till innan jag fick ett svar. Där de skrev att de såklart står för fri retur om jag beskrev vad som va felande. Hade redan gjort detta i mina mail. Men skrev ett nytt utförligt mail högst 10min efter de faktiskt svarat. Inget svar på hela dagen eller nästkommande tre. Skrev ett nytt svar på deras mail de hade skickat. Inget svar. Skrev ännu ett efter en hel vecka gått ifrån mitt första mail och gjorde ett ärende på felet hos Klarna. Ändå har de inte svarat. Det har nu idag gått 13 dagar sedan deras svar utan respons. 17 dagar sedan mitt första försök till kontakt. Så har precis skickat ännu ett mail om att jag skiter i retur, slänger ut dem på Tradera istället då jag är less på att jaga och vänta på ett svar som inte kommer. Och har skrivit samma till Klarna. Blir inga fler köp här för mig. Riktigt dålig support, skulle säga näst intill obefintlig om det inte vore för det där enstaka svaret.

15 november 2025

Köp inget från dom

Köp inget från dom! Jag beställde en mobilhållare till min bil och den var trasig. Jag fick en retursedel och skickade tillbaka den. Jag har mailat till dom FLERA GÅNGER... Men får inget svar.

27 oktober 2025

Gjorde en beställning på en nyckelring…

Gjorde en beställning på en nyckelring för Volvo snygg i alacantra läder 7oktober.blev lovad 1-3arbetadagar för leverans har fortfarande inte fått mitt paket eller nån vidare information vart det tagit vägen, betalat för en vara men sjukt dålig feedback och väldigt slöa med att besvara mail. Saknas telenummer till företaget! Kan defenitivt inte rekommendera att köpa nånting mer hos dom

10 oktober 2025

Köpte en mobilhållare som vid leverans…

Köpte en mobilhållare som vid leverans var trasig
Returnerade den direkt och har även försökt få kontakt med företaget det saknas telefon nummer så det blev mail istället.
Tog lång tid att få svar men när det kom så blev jag som konsument beskyld för att haft sönder denna.
Betalningen ligger kvar hos Klarna som försökt fått kontakt med RM utan att lyckats så detta företag kan jag inte rekommendera

3 oktober 2025

Centrumkåpor

Beställde centrumkåpor till mina fälgar. Snabb leverans och varan passade perfekt.
Mvh Johan

26 september 2025