Har aldrig oplevet så dårlig service. Vi havde bestilt en taxa, og efter 30 min ringer vi igen, og hører ad hvor langt den er. Hende jeg snakker i tlf med ender med at skælde mig ud, over at je... Se mer
Det här tycker kunderna
Dårligere service skal man lede længe efter. Jeg mangler ord! Efter at have ventet forgæves på en taxi i to timer og gentagende gange at have kontaktet centralen for at få besked, må vi vist konstater... Se mer
Ventede 75 minutter inden jeg afbestilte vognen, midt på en almindelig søndag. Vognen (ental) var lige i Slagelse, fik jeg at vide da jeg ringede første gang og rykkede efter 20 minutter, men ingen be... Se mer
Det største amatør firma nogensinde, 5 forskellige prøvede at ringe og bestille taxa. vi prøvede endda til forskellige adresser i nærheden, bare for at se om det ville hjælpe, men ingen taxa overhov... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ringsted Taxa - bestil aldrig en taxa her hvis du skal nå en aftale…
Jeg bestilte en taxa hos Ringsted Taxa i morges for at være sikker på at nå min fys-behandling her i eftermiddag. Jeg fik en bekræftelse. Da tiden nærmer sig, og jeg ikke havde modtaget en sms om, at Taxaen var på vej rignede jeg og fik at vide, at selvom man bestiller ryger man i køen med alle andre. Jeg måtte vente og det gør ingen forskel at man bestiller.
Jeg nåede ikke min behandling - den startede for 5 min siden!
Forsinket Taxa = dyr tur til lufthavnen
Bestilte en taxa i god tid, men den kom så sent, at min gæst ikke nåede toget til lufthavnen og endte med en meget dyr taxitur dertil. Det var der 'ikke noget at gøre ved'. Det er altså ikke muligt at benytte sig af Ringsted Taxa, hvis man skal nå et tog, er min konklusion. For de vil ikke garantere, at de kommer. Jeg tager ikke ofte taxa, men til de priser havde jeg forventet en anden service.
Jeg fik at vide i telefonen, at jeg kunne klage over deres hjemmeside, men finder ikke den mulighed på hjemmesiden.
Værste taxa service
Fik en taxa betalt fra DSB fordi deres tog kom for sent. Fik af vide at den ville være ved Ringsted st.
Der stod 3 andre grupper og ventede, og de alle havde ventet cirka 40 minutter.
Deres central var uninformative og lød passiv aggressive da man ringede dem op for at høre hvad der skete.
Endte med at vente i over en time i bidende kulde. Giver en stjerne istedet for nul (hvis man dog kunne) fordi chaufføren var venlig. På alle andre punkter er det nok den værste taxa service jeg nogensinde af oplevet.
God service fra start til slut
Skulle bruge en vogn natten til søndag efter en vellykket fest i byen, fik hurtig fat i centralen, fik i ventetiden (ca 25 minutter) to sms'er om status og turen hjem var behagelig med en meget venlig chauffør...
Opdagede næste dag at jeg havde tabt min telefon i bilen og ringede først til centralen, der stillede mig videre til vognmanden, der tig telefonen med hjem hvor jeg kunne komme forbi og hente den når jeg havde tid. God service fra start til slut. Tak !
Ringede og hørte hvornår jeg kunne få …
Ringede og hørte hvornår jeg kunne få en taxa , den er på vej bliver der sagt, jeg modtager så en sms, hvor der står jeg får nærmere besked når de er på vej ?? der sker ikke en skid !!
Så kan man sgu sige ved bestilling at der er 30 min vente tid eller hvad der er, jeg ringer så og siger at jeg hvis de ikke kan give en tid så kan jeg finde andre løsninger, hvortil der bliver svaret at de ikke holder om hjørnet og venter, og de i øvrigt ikke gider hører på mine beklagelser hvortil jeg svarer at man bare kunne oplyse om der er 30 min ventetid elller hvad der er, ved bestilling, så man ikke tager tøj på går ud til vejen og står og venter på igen ting, det er sgu dårlig service, og det er som det plejer, så mit råd er lav en aftale med familie eller venner, og skid på taxa ringsted, det er som det plejer nul og nix :-(
Taxaer der aldrig kommer
Nok det dårligste taxa firma jeg har prøvet at køre med. 3 weekender i træk har jeg stået og ventet 3 timer på en taxa vi havde bestilt op til felix i Ringsted. Taxaerne kom aldrig og hver gang vi ringede til selskabet fik vi afvide at der maks ville gå 5 min. Men vores taxa kom aldrig.
0 STJERNER! Dårligste oplevelse med transportselskab
Det mest lavsige, man har prøvet længe! Vi står 6 mennesker og skal til lufthavnen fra Ringsted. Vi har derfor forudbestilt 2 taxaer, 2 timer inden afgangstidspunkt fra Ringsted. Da vi står og venter på taxaen, der stadig ikke er kommet nogen efter 10 min, ringer vi til dem for at høre status. En fuldstændig ligeglad medarbejder i Jylland fortæller os, at de ikke kan levere nogle taxaer, og de heller ikke kan sige noget om hvornår der er nogle til rådighed. Det er godt nok det mest uprofessionelle jeg nogensinde har hørt!! At man brænder sine kunder af er én ting, men at man heller ikke informerer om det, det er for dårligt!!! Ringsted Taxa for de DÅRLIGSTE anmeldelser herfra, og jeg kommer ikke til at benytte dem igen, da man overhovedet ikke kan stole på de overholder det aftalte.
Virkelig dårlig service
Jeg ringer for at bestille en taxa i god tid, men får at vide at man ikke forudbestille til Ringsted station og at man bare skal tage de taxaer der holder der. Jeg spørger hvad jeg skal gøre hvis der ikke holder nogen og får at vide at så skal jeg bare ringe igen så kan de være der på fem minutter. Jeg kommer frem og der holder ingen taxaer, så jeg ringer igen og bestiller. Man får ikke at vide hvor lang tid der vil gå, kun at den er bestilt. Efter 20 min. uden synet af en eneste taxa ringer jeg igen, og jeg får at vide at hun ikke kan se hvor langt væk de er men at hun kan sende en rykker på dem. Efter 30 min. uden en eneste taxa, giver jeg op og må ringe til familie i stedet. 30 min føles som evigheder en kold fredag meget tidlig morgen.
Det gør jeg aldrig mere.
Kan man drive virksomhed på denne måde?
Troede at det var dyrt at køre med taxa i København, men med et startgebyr på kr. 134 hos Ringsted Taxa - har jeg lært det modsatte!
Yderligere havde jeg bestilt taxaen til kl. 01:30, og får en sms 01:14 at taxaen holdte der. Ringer nummeret op 01:23 da der ingen taxa er at se ude foran. Får af vide at der var en anden kunde - hvor efter der bare bliver lagt på.
Ringer selskabet op, og de sørger for at der kommer en taxa inden for 15 minutter.
Kan på INGEN måde anbefale at bruge dette selskab!
Hvorfor skal man vælge og give en stjerne? de har ikke fortjent den.
Man skal lede længe efter mere uopdraget personale i en virksomhed.
deres slogan er at kunden er i centrum, men har som kunde aldrig følt mig dårligere behandlet.
og dette er ikke kun en enkelt gang, det er hver eneste gang man skal bruge en taxa i ringsted
De lover guld og grønne skove når man ringer, men du bliver aldrig hentet.
du kan fryse ihjel, hvis du ikke selv begynder at gå hjem, og når man ringer for at følge op på taxaen, for man bare besked på man kan gå hjem hvis man ikke snakker ordentligt i telefonen.
magen til dårlig service findes ikke andre steder..
Gebyr gribbe, virkelig uudannet central personale... ringe ringe service
Har i løbet af 3 dage haft 2 temmelig uheldige oplevelser med Ringsted taxa.
1.gang skal jeg køre til læge, da jeg ikke må føre bil pga operation. jeg ringer til Ringsted tax, og bestiller en vogn, fortæller også hvor jeg skal hen.. jeg bor i en mindre by uden for Ringsted city, men bor i 4100 Ringsted. 10 min efter ringer chaufføren mig op, og siger han vil godt komme, men han starter altså taxa meter i ringsted city, så det vil betyde han skal ha omkring 200-250 kroner inden jeg over hovedet er kommet ind i bilen, da jeg bor så lang ude må de det, er han kommentar ( byskiltet er 500 meter fra min adresse ) Dette ønsker jeg bestemt ikke at betale, da jeg finder det uhørt.ringer tilbage til centralen og får igen denne her dame, i røret, som ikke ved en skid.." hvis han siger sådan, så er det vil sådan. nåhhh faktum er jeg ikke bliver hentet, selv om jeg modtager 2 smser på vognen er her.. ( det er den ikke )
Her i dag søndag, skal mind mand & 2 venner på Messe i bella, og vi prøver igen... bestillingen går fint nok, min mand spørger damen om de nu kommer.. ja ja da.
10 min fter ringes vi igen op, og de vil kun komme hvis de kan tænde for taxameter i ringsted city og så hente os, så ud over en tur til bella Center fra os.. ( en tur til omkring 1000 kroner ) så skal han også lige havde mellem 200-250 oven i bare for at køre til vores adresse, det sjov nok ligger i postnummer 4100. behøver jeg sige, de kan rende og hoppe... Vi kommer aldrig til at bruge Ringsted taxa og deres ufine forretningsmåder, heldigvis havde et 2 selskab ingen problemer med at hente os...
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.