Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har aldrig oplevet så dårlig service. Vi havde bestilt en taxa, og efter 30 min ringer vi igen, og hører ad hvor langt den er. Hende jeg snakker i tlf med ender med at skælde mig ud, over at je... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ventede 75 minutter inden jeg afbestilte vognen, midt på en almindelig søndag. Vognen (ental) var lige i Slagelse, fik jeg at vide da jeg ringede første gang og rykkede efter 20 minutter, men ingen be... Se mer

1,4

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,4

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rystet over deres elendige service

Jeg har aldrig oplevet noget lignende!! Jeg er rystet over at man kan yde så dårlig service - og stadig have en virksomhed!
Vi var en gruppe på 4 personer, der skulle hjem fra en bryllupsfest i nat med toge både mod København og Fyn/Jylland kl. 01.49/01.55
Så vi ringede til Ringsted Taxa KL. 00.27 og bestilte en taxa til kl. 01.25
Og forklarede at vi skal til banegården og vi er afhængige af disse togtider. Manden i røret fra Ringsted Taxa- forsikrede mig om, at der ville komme en taxa kl. 01.20!
Kl. 01.22 ringede vi for en sikkerheds skyld for at høre om vores vogn
var på vej, og fik svaret "Nej, vi har ingen ledige vogne lige nu"... Jamen vi havde jo bestilt en taxa, der skulle komme en taxa og hente os - som aftalt en time tidligere...??! Vi stod dér, 4 personer, på en mørk landevej, 5.5 km fra stationen, med 20 min til togene skulle afgå, og var meget frustrerede, trætte, gale og kede af det!! Hvordan skulle vi dog nu komme hjem??! :(
Det er bare ikke i orden. Jeg kommer aldrig til at bruge eller anbefale Ringsted Taxa til nogen!

12 juni 2022

Ringe service

Hvis man ringer og forudbestiller, eller ringer i RIGTIG god tid og bestiller en vogn er det sjældent det kan lade sig gøre, enten har de for få vogne på gaden eller også prioritere de ikke de små ture. Jeg har nu 2 morgener været afhængig af taxa da det offentlige (busserne) ikke køre så jeg kan nå mit tog på job, det er ikke særlig fedt at skulle ringe og sige man kommer forsent fordi man er blevet brændt af. Det næsten nemmere at stå endnu tidligere op og bruge ventetiden, på at gå til stationen!!

15 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det største amatør firma nogensinde

Det største amatør firma nogensinde, 5 forskellige prøvede at ringe og bestille taxa. vi prøvede endda til forskellige adresser i nærheden, bare for at se om det ville hjælpe, men ingen taxa overhoved. Her 14 timer senere, har ingen af os stadig ikke fået besked 🤷🏽
Så vi måtte gå hjem og det er desværre ikke første gang det er sket, tværtimod.
Men De må jo tjene meget godt, siden de kan køre deres firma som en 12 årig

6 februari 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen taxa efter to timers ventetid

Ingen taxa efter to timers ventetid. Meget frustrerende. Chaufføren påstår at være kørt "forgæves" trods det at vi har stået ved vejkanten og ventet. De lovede så at sende en ny bil, men nu er der gået halvtreds minutter uden noget nyt. Nu giver vi op og overnatter hos vores værter.

4 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Chaufføren bar hverken visir (som…

Chaufføren bar hverken visir (som ellers pænt hang i ruden) eller mundbind hvilket kom meget bag på mig og var en meget utryg oplevelse som kunde. Chaufføren hostede flere gange under turen hvilket naturligvis kan skyldes mange ting men ikke desto mindre føles enormt utrygt som kunde. Derudover kørte chaufføren flere gange over hastighedsgrænserne og kørte med alt for kort afstand til forankørende biler. Firmaet blev kontaktet via hjemmesiden med samme besked men har ikke fået nogen reaktion. I alt en enormt ubehagelig oplevelse som første gangs kunde hos denne virksomhed og jeg tænker ikke jeg igen vil køre med dette firma.

4 mars 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ros herfra

Det er ikke mange roser, Ringsted Taxa får her på stedet. Men vi havde en meget fin oplevelse med dem sidste weekend, hvor et ældre familiemedlem skulle afhentes. Service og tålmodighed var i top, og prisen var yderst rimelig.

17 februari 2021

Super ringe

Ringer ind før klokken 01:00 og bestiller en vogn til klokken 02:00, da jeg skal nå et tog 02:27 på Ringsted St.
Får besked af medarbejder i røret, om at jeg får en SMS når vognen kører mod startstedet (som er under 600 meter fra destination).
SMS kom aldrig, og da jeg så ringer ind ca 02:05, og sidder ti minutter i kø, er beskeden fra medarbejderen at "Nææ den er ikke på vej, for vi kan ikke lige følge med."
Måske I skulle få lært at give sådan en besked til en kunde, så man fx kan nå at finde andre muligheder?
Send dog den SMS med en besked om hvad I forventer der skal ske.
Jeg måtte løbe i regnvejr for at nå det tog.
Never forget.

5 juli 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skandaløs service. Undgå for guds skyld at bruge dem!

Nok det dårligste taxa selskab i landet.
Nu har jeg gentagne gange brugt Ringsted Taxa. 4/5 af gangene kommer taxaen slet ikke. Sidst jeg brugte deres service var i går, hvor jeg fik at vide der ikke var nogle ventetid og taxaen ville være på vej med det samme. Jeg modtager til mod forventning en besked om bestillingen. Dette er ret uvant.
30 minutter senere har jeg endnu ikke modtaget en besked om at taxaen er på, Så jeg ringer ind og spørger ind til det.
Damen i centralen fortæller mig at taxaen er uden for byen, og da jeg spørger hvad meningen er og brokker mig over dårlig service bliver hun aggressiv og siger at jeg bare kan lade være med at bruge deres service en anden gang, for så at lægge på.
Magen til skandaløs opførsel og dårlig service skal man lede længe efter.
Dette sker alt for tit da jeg gentagne gange har ventet forgæves i timevis!
Er begyndt at aftale transport ned venner hvis det er nødvendigt, for at undgå at bruge deres service
0 Stjerner til deres central, samt system.
Men søde chauffører hvis man endelig modtager en taxa. Sørg for at få et direkte nummer til dem, hvis muligt.

19 april 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner!

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner!
Jeg har lige forsøgt at bestille en taxa til i morgen 12.30. Da jeg spørger indtil, om jeg kan være sikker på om taxaen vil være her til tiden, da jeg skal til et vigtigt møde, er svaret at det kan jeg ikke!
Dette skyldes at jeg ikke er sikret en taxa selvom jeg bestiller i forvejen, da den eneste forskel der er på at bestille i forvejen og når man skal bruge den, er at jeg slipper for at ringe i morgen. Jeg prøver at forklare, at det faktisk er vigtigt, men damen jeg taler med bliver direkte grov.
Jeg forsøger herefter at spørge ind til service og hvordan jeg så skal gøre, men hun er stadig grov og afbryder.
Jeg har tidligere prøvet at vente forgæves på en taxa fra Ringsted Taxa, og derfor var det vigtigt for mig, at sikre mig at den bestilte taxa faktisk også kom til tiden, men her var ingen hjælp at hente.
Fremover laver jeg aftaler med familie og venner istedet!
skodfirma!

9 mars 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligere service skal man lede længe…

Dårligere service skal man lede længe efter. Jeg mangler ord! Efter at have ventet forgæves på en taxi i to timer og gentagende gange at have kontaktet centralen for at få besked, må vi vist konstatere at der slet ikke kommer en taxi. Hvad f..... er meningen? Ekstemt dårligt og uprofessionelt håndtering. Værste taxifirma nogensinde - gå en lang bue udenom og find anden transport!

24 december 2019

Værste taxa firma

Absolut elendigt. Har ventet to timer på en taxa selvom vi åbenbart er nummer et i køen. Man får ingen brugbar information når man ringer og rykker.

24 december 2019

Desværre kan man ikke give nul stjerner

Desværre kan man ikke give nul stjerner
Efter 30 min i kø på tlf som nr1 og stadig ikke kommet igennem vælger at pifte en karet
Yes det virkede
Han var så fra Kbh men fantastisk service
Ringsted taxa tag ved lære eller luk jeres skodfirma
Simpelthen ikke godt nok

1 september 2019

Værste Taxa service nogensinde

Værste Taxa service nogensinde. Ringte til Ringsted taxa 00:30, og var nr. 1 i køen. men alligevel skulle jeg vente hele 10 minutter før jeg kom igennem, når jeg endelig kom igennem spurgte jeg damen i telefonen om hvor lang tid der ville gå før at taxaen kom, men det kunne hun ikke svare på... jeg ventede så i 44 minutter og valgte der at ringe taxa servicen igen, jeg blev igen sat som nr. 1 i køen men stod alligevel og ventede de ca. 10 minutter igen. Da jeg endelig kom igennem, sagde damen at hun havde glemt at sende en bil til adressen, og ville derfor skubbe mig frem i køen så jeg kunne få taxa med det samme.
Men dog, måtte jeg stå og vente i ca en time mere før taxaen kom... ALT FOR DÅRLIGT... 1 stjerne er ALT for meget.

7 juli 2019

Uforskammet telefon dame.

Onsdag ca. Kl 8, ville jeg bestille en taxa. Jeg nåede aldrig at bestille en taxa da telefon damen simpelthen var for næsvis. Jeg spurgte hvor lang tid der vil gå før taxaen kunne være på min adresse.

Det skulle jeg aldrig have spurgt om.

Hun skældte mig ud og sagde alverdens ting. Jeg havde ikke et modsvar da jeg simpelthen var i chok. Jeg bedte om snakke med en anden medarbejder - men damen lagde. Hold jer væk fra dette firma.

20 mars 2019

Røveri

Vi venteren time på en stor taxa. Da vi ringer for at høre hvor den blev af, siger de at den holder i Ringsted og at vi skal betale 250 kr. oveni normal satsen for at de vil komme, fordi vi er på landet. Men vi var i Ringsted kommune. Der var ingen hjælp at hente

3 mars 2019

Mest ubehøvlede chauffør

Har lige fået den ringeste service af en af taxa-chaufførerne. Kom hurtig igennem til centralen og fik af vide at de ville sende en taxa til stationen med det samme. Dette blev fulgt op af sms om at vognen var på vej. Lagde telefonen i lommen og ventede. Der gik 10 min og ingen taxa kom. Jeg tjekkede min telefon og kunne se et for mig ukendt nummer havde ringet lige efter at jeg havde bestilt taxaen. Jeg ringede op, det var chaufføren, han var på vej. Da taxaen dukkede op skældte han mig ud over at jeg ikke havde svaret, og at han derfor var kørt “igen”. Forklarede ham, at jeg havde stået udenfor og ventet hele tiden, og at jeg ikke havde tjekket min telefon fordi jeg allerede havde modtaget besked om at taxaen var på vej. Ydermere fortalte jeg ham, at han da ikke kunne påstå at han var “kørt igen”, når der på intet tidspunkt var kommet nogen taxa mens jeg ventede, udover en enkelt, som var bestilt til en anden. Han sagde, at jeg skulle bare vide hvor mange der havde brændt ham af og at han derfor ikke gad køre ned på stationen hvis ikke der var nogen. Helt ærligt, du er bestilt til et bestemt sted, så kører man da hen og ser om vedkommende står der. Derudover kørte han af h til.

11 december 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.