Richesse Clothing Omdömen

1 094
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden met mijn bestelling bij Richesse Clothing. Ik had 3 broeken en 3 shirts besteld met de bundeldeals, waardoor de prijs ook erg goed was. Helaas was één item niet helemaal de juiste... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het ligt eraan wat je besteld. Pasvorm shiny shirts is goed maar de zwarte variant is na twee keer wassen niet meer shiny maar gewoon een regulier katoenen Wibra tshirt. De andere kleuren houden de gl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Richesse en ben elke keer weer onder de indruk. De kwaliteit van de kleding is echt top. Mijn laatste aankopen waren twee polo’s en zitten perfect. Daa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In het begin had mijn twijfels kon ze per mail of telefoon niet bereiken, moest namelijk alleen het jasje ruilen van een pak, gelukkig werd meteen per mail dit opgepakt . En hebben we het jasje metee... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med ytterkläder

Skrivet av företaget

Richesse Clothing: Geïnspireerd door Amsterdamse straten, uitgeroepen tot de beste streetstyle denim van Nederland. Kwaliteit, streetstyle en individualiteit komen samen in onze collecties.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 094)

398 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hallo

Hallo, de service was super. Hele vriendelijke medewerker en heeft mij goed geholpen. Hier ga ik zeker vaker heen!

9 juli 2026

Svar från Richesse Clothing

Bedankt voor je geweldige review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je goed bent geholpen door onze medewerker. Dat waarderen we enorm!

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing.

Ze hebben mooie kleding en goedkoop

Ze hebben mooie kleding en goedkoop

Svar från Richesse Clothing

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt en tevreden bent over de prijs. We waarderen je feedback enorm!

Goede kwaliteıt

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Dat waarderen we enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

mooie kleding goede kwaliteit levering…

mooie kleding goede kwaliteit levering perfect!

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze kleding, de kwaliteit én de levering. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug bij Richesse Clothing.

beste winkel

beste winkel

Svar från Richesse Clothing

Bedankt voor je geweldige review!

Wat leuk om te horen dat je ons de beste winkel vindt. Dat betekent veel voor ons!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste kwaliteit en fijne stof

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de stof van onze kleding. Dat is precies waar we naar streven!

We wensen je veel draagplezier en hopen je snel weer terug te zien bij Richesse Clothing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

slechtste kwaliteit die ik in tijden…

slechtste kwaliteit die ik in tijden heb meegemaakt.

ik heb 1 broek en 1 lonsleeve shirt besteld en beide kleren hebben kwaliteit alsof het net van china komt. en wanner ik ze mail om te zeggen dat ik het terug wil sturen omdat het nergens opslaat hoe slecht de kwaliteit is zeggen ze me dat ik me geld niet terug krijg alleen dat ik iets anders mag kiezen waarom zou ik nog iets anders kiezen bij zo een merk met zulke kwaliteit en daarna geen reactie meer van ze ontvangen. Glans shirts lijken heel anders dan hoe ze er. in het echt uit zien zijn hele lage kwaliteit shirts ende broeken zijn niet eens om aan te doen.

6 juni 2026

Beste Daniel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat de producten niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

We hebben je meerdere keren per e-mail geprobeerd te helpen. Je bestelling is geplaatst met een kortingscode. Volgens onze retourvoorwaarden worden bestellingen die met een kortingscode zijn geplaatst bij een retour vergoed in de vorm van shoptegoed. Deze voorwaarden zijn vooraf zichtbaar op onze website en ga je bij het afronden van de bestelling mee akkoord.

We vinden het jammer dat je ontevreden bent over de kwaliteit, omdat dit niet overeenkomt met de ervaringen van het merendeel van onze klanten. Uiteraard nemen we jouw feedback wel serieus.

Mocht je alsnog samen met ons naar een passende oplossing willen kijken, neem dan gerust opnieuw contact met ons op via onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Goeie prijs, snelle levering

Goeie prijs, snelle levering!

2 juli 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering. Daar doen we elke dag ons best voor!

Veel plezier met je bestelling en we hopen je snel weer terug te zien bij Richesse Clothing.

Slechte service

Twee keer een bestelling geplaatst en beide gevallen de verkeerde kleur of type model.

Bij de eerste bestelling ben ik nog steeds in afwachting van reactie over melding klacht. Uiteindelijk zelf besloten om de eerste bestelling retour te sturen en ook tot heden hierop geen reactie.

Op basis van prijs-kwaliteitverhouding kan men beter naar de Zara gaan voor dezelfde loafers.

@richesse mocht iemand dit lezen, ik sta nog steeds open voor contact om het een en ander af te wikkelen.

19 juni 2026

Beste Max,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat je bestelling niet naar wens is verlopen.

We zien dat je ons uitnodigt om contact op te nemen. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar onze klantenservice onder vermelding van order #14898? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we ervoor dat dit netjes wordt afgehandeld.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen de kans te krijgen om dit alsnog goed voor je op te lossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer ontvreden items zijn niet correct…

Zeer ontvreden items zijn niet correct of de maat of ze zijn beschadigd en dan moet je 2 weken wachten op überhaupt een reactie en dan moet je nog hopen dat er een oplossing komt

16 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We kijken graag met je mee om een passende oplossing te vinden. Omdat we op basis van deze review niet kunnen achterhalen om welke bestelling het gaat, willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice en je ordernummer te vermelden.

We doen ons best om iedere melding zo snel mogelijk af te handelen en hopen dit alsnog naar tevredenheid voor je op te lossen.

1 juli 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm!

Goeie kwaliteit
Mooie kleding

1 juli 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit en onze kleding. Daar doen we het voor!

Hi Tommy,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen je snel weer terug te zien bij Richesse Clothing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nette winkel met goed personeel en…

Nette winkel met goed personeel en helpen je goed

Hi Pepijn,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze winkel, ons team en de service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netjes en mooie strakke kleren

Hi Kenan,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing!

Goeie kwaliteit voor goedkoop

Hi Latif,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie kleding en mooie brillen en…

Hele mooie kleding en mooie brillen en vriendelijke mensen

Hi Yahya,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze kleding, brillen en service. We waarderen je support enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing!

Leuke jongen

Leuke jongen. Heel fijn geholpen om het juiste setje te vinden.
Klant vriendelijk!

29 juni 2026

Hi Maud,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo fijn bent geholpen bij het vinden van het juiste setje. We waarderen je lieve woorden en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Service

Ik heb mijn bestelling erg snel binnen gekregen. Ook is de kwaliteit heel top. Aanrader!

24 juni 2026

Hi Baran,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt voor je aanrader, dat waarderen we enorm!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Richesse Clothing.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.