Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enestående service. Jeg er på forretningsrejse og skulle blot have en overnatning, mandag - tirsdag, jeg blev budt hjertelig velkommen, fik en dejlig romantisk værelse, som det nu er på et gammelt sl... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget gammelt og slidt værelse. Meget dunkelt gult lys. Råd i vindueskarmen. Døde fluer overalt. Edderkoppespind og edderkopper på værelset. Intet tryk i vandet så der kunne næsten ikke tages ba... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Omgivelser, værelse, morgenmad og betjening var i orden. 5 retters menuen som var tilknyttet vores ophold under performede i forhold til vinmenuen som vi tilkøbte. Menuen var heller ikke i overensstem... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tusind tak for den skønneste…

Tusind tusind tak for den skønneste service ved vores bryllup her i Juni måned. Vores gæster og familier var meget begejstrede for jeres måde at skabe en skøn ramme om vores store dag. Maden var intet mindre end fantastisk 🙏🏼🙏🏼😘

26 juli 2019

Romantisk og idyllisk

Simpelthen det smukkeste og mest idylliske sted i ren “Morten Korch” stil ❤️💎
Det er smukt og velholdt i den romantiske gamle stil. Helt fantastisk service af de dejlige ejere. Der var sågar tændt op for tegnefilm til vores søn da vi kom retur fra vores gåtur. Det her er det bedste vi har gjort for vores forhold og vores lille familie. Anbefales til alle der vil have et afbræk fra den stressede hverdag og føle sig som en prinsesse.
Det her gør vi uden tvivl igen❤️💎

17 juli 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

01.07.2017 vi har holdt det mest …

01.07.2017 vi har holdt det mest fantastiske bryllup, servicen var i top og meget professionel! Rigtig dejlig mad til alle serveringer i flotte omgivelser.

Små ting der kunne trænge til fornyelser og et ærgerligt indtryk for de gæster der skulle overnatte på hvide kro som som var meget slidt, nogle værelser så går faldefærdig.

Men når det så er sagt har vores oplevelse af Restrup været unik og intet skulle ændres på dagen! Jeg vil til hver en tid vælge dem igen

3 juli 2017
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk stemning og dejlig mad!

Vi afholdt vores bryllup på Lille Restrup d 14/8 2015 med 50 gæster som total arrangement, hvor de stod for alt undtagen ceremonien. Værtsparret var venlige og professionelle gennem hele forløbet, og vi havde gode muligheder for at præge menu og opdækning. Mad og vin var helt i top, især bryllupskagen skal fremhæves! Pris og kvalitet hænger sammen hele vejen, og vi oplevede at få meget for vores penge. Der er styr på tingene, og vi havde plads til at nyde dagen, vores gæster og hinanden.
Stemningen er hyggelig og oprindelig omend nogle steder bl.a toiletter ved festsalen er lidt slidte.

16 augusti 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hyggelig atmosfære til en lille søndagstur.

Familien og jeg tog på en lille søndags-køretur, og endte så her til et lækker kaffe-og kagebord.
Vi blev personligt modtaget af værtskabet og budt velkommen, og fik ligeledes en bette rundvisning og snak efterfølgende efter kaffen. Utroligt flinke mennesker, godt kagebord, smukke omgivelser og hyggelig atmosfære. Her kommer vi gerne igen :)

22 april 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den dejligste bryllupsfest i de skønneste omgivelser

Det hele var bare så gennemført perfekt og tjenere og alt personale var de sødeste mennesker man kan ønske sig. Maden var lækker og der var rigeligt af alt. Dejligt at man kunne gå fra festmiddagen og ind i et andet smukt lokale til kaffe og dans - så vi ikke skulle vente på at der blev ryddet op fra middagen. Ja, det hele var så perfekt 😄
Hilsen
Brudgommens forældre
Elisabeth og Niels-Peter Bansmann

1 september 2014

Fantastisk

Hold igår bryllup. Vi havde den bedste dag i vores liv.
Vi vil gerne opfordre alle til holde deres fest på stedet :)

31 augusti 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.