Fraråder alle at købe via dette firma. Vi endte med at måtte gøre indsigelse i banken. Tænker at politianmeldelse er eneste udvej for at stoppe svindleren.
Det här tycker kunderna
Virkelig hurtig levering. Sofaen viste sig desværre at være defekt.. her gik kommunikation lidt langsom, men alt dette skete i forbindelse med at verden lukkede ned med covid19. Kunne godt have ø... Se mer
At anmelde Residential er på en måde utrolig nemt, men også virkelig svært. For hvordan beskriver man bedst en helt uovertruffen service, hastighed i top og kvalitet? Christian formåede på kort tid at... Se mer
Företaget har svarat
Under levering af vores bestilling, havde vi god mulighed for at komme i kontakt med Christian fra Residential. Dette hjalp os, da vi havde mulighed for at holde bedre øje med leveringen. Ydermere sø... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Residential.dk er blevet stiftet for at leve op til de krav, vi alle har til onlinehandel. Hurtig levering, lave priser og en service i verdensklasse. Det er nemlig din sikkerhed, når du handler på nettet. Vi er tilmed også e-mærket, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg ved at handle hos os.
Kontaktuppgifter
Hasserisgade 2, 9000, Aalborg, Danmark
- info@residential.dk
- residential.dk
Andra tittade också på
Vi købte 4 stk velour stole på…
Vi købte 4 stk velour stole på residential. Eftersom jeg købte det dagen før jul ankom de d. 6 hvilket var helt fint med mig 💪 ikke nok med det var det billigste sted så har de også en rigtig god kundeservice! Der manglede skruer til den ene stol, bevares det kan ske. Vi ringede og fik afvide det blev sendt afsted og vi ville få dem dagen efter. Vi tænker "perfekt", men så får vi en SMS lidt senere på dagen at de lige kommee forbi og smider dem i postkassen Ca. Kl 18 samme dag som vi ringede. Rigtig god kundeservice! Kan stærkt anbefales 🥳

Svar från Residential.dk
Bedste service jeg længe har oplevet!
Bedste service jeg længe har oplevet!! Jeg har kun gode ting at sige om Residential. Flot website, god kundeservice, hurtig levering og gode priser! Ingenting at sætte en finger på! Her er kundeservice i høj sæde, og Residential slår uden tvivl rigtig mange andre webshops! Jeg handler helt bestemt her igen :-)

Super god service
Super god service, købte en dejlig lænestol som levede helt og fuldt op til mine forventninger.

HJÆLP.
Hej. Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skriver til jer, privat.
Jeg har bestilt en pakke for 2 dage siden, og den er stadig ikke blevet sendt?

5 ud af 5 stjerner
5 ud af 5 stjerner. Der var nogle problemer med leveringen, som skyldes PostNord. Det fik Christian hurtigt hjulpet mig med, og det hele endte godt. Super service, og rigtig fine produkter. Jeg kan varmt anbefale Residential.dk

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service! Meget behjælpelig på alle tidspunkter, samt virkelig løsningsorienteret!!
God kvalitet!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. De går gennem ild og vand, for at opfylde dine ønsker. Den slags service er sjælden og fortjener meget ros.

God service og kundekontakt
God service og kundekontakt, billige priser og hurtig levering

Upåklagelig service
Upåklagelig service - hurtig levering og rigtig gode priser

Fine varer
Fine varer, og det jeg bestilte levede op til min forventninger, plus hurtig levering, handler gerne her igen

Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Levering til tiden, og så var chaufføren så sød at hjælpe med at bære varen i tørvejr 🥰

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Varen var desværre skadet ved levering men der er gjort ALT fra leverandørens side for at løse problemet. Samtidig er der blevet informeret om hvad der blev gjort hele tiden. Super købsoplevelse!!!!!!

Svar från Residential.dk
God information hele vejen igennem
God information hele vejen igennem. Hurtig levering.

En rigtig god oplevelse!
Bestilte et skrivebord i går eftermiddags Kl. 16 og modtog det i dag kl. 7.15 på adr. Hurtigere kan det ikke gøres!
Samtalen med Christian viste tydeligt at han vil kunden det bedste og han er med til, at det bestemt ikke er sidste gang jeg handler hos residential.dk.
Tak for god service - trods nethandel.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.