Reservex Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Snabb och riktigt bra service! Supernöjd med Reservex! Fick hjälp direkt i chatten, dom löste allt på bara några minuter. Väldigt trevlig och kunnig kundtjänst som verkligen hade koll. Prisvärt! S... Se mer

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Reservex. Beställningen var enkel att göra, leveransen gick snabbt och produkten motsvarade mina förväntningar. Kundservicen var dessutom trevlig, hjälpsam o... Se mer

Behövde fixa en kaffemaskin. Själva bryggaren fanns inte i kaffemaskinen så fick beställa en ny genom denna sidan. En T koppling brast även när vi testade den. Beställde ny del som vi skickade efter m... Se mer

Fantastiskt smidigt. Fick bra service av deras trevliga kundtjänst. Riktigt snabb leverans dessutom. Kommer definitivt handla av Reservex igen när något annat går sönder hemma.

1. Hem och trädgård

Reservex.se är en ledande svensk e-handelsaktör inom reservdelar och tillbehör för vitvaror, hushållsmaskiner och hemelektronik. Med ett brett sortiment, snabb leverans och expertkunskap hjälper Reservex kunder att förlänga livslängden på sina produkter genom smarta och hållbara reparationslösningar. Byt delen – inte produkten.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket bra

Mycket bra. Originaldel till Bosch matberedare med bra pris. Snabb leverans.

3 februari 2021

Reservex *****

Har enbart positiv upplevelse i kontakt med Reservex. Låga priser på originaldelar. Enkelt att hitta delen som jag söker. Snabb kundtjänst. Häromdagen beställde jag en reservdel, men kom på idag att jag inte behövde den. Mejlade kundtjänst för att annullera beställningen. Inga problem. De hade inte hunnit sända den och jag sparade ett returporto.

20 januari 2021

Mycket bra support!

Efter mycket strul och missuppfattande så gav sig inte kundtjänsten en tum innan kunden (jag) blev nöjd igen!

15 november 2020
Logotyp för Reservex

Svar från Reservex

Hej Ulf

Tråkigt att du är missnöjd men den varan du beställt fanns inte på lager och hade således en något längre leveranstid, vilket vi informerar om i köp och lev villkoren.
Varor vi har på lager skickas vanligen samma dag.

Vänligen återkom till våran kundtjänst så kan vi säkert lösa något.

MVH
Supporten
Reservex

Har anlitat Reservex många gånger!

Har anlitat Reservex många gånger!
Mycket bra support och snabb leverans.
Men mycket viktigt att som kund veta modell och märke på sin vara. Samt tillverkarens nummer på varan. Dessutom måste man som kund veta vad man behöver beställa? Det vet ju inte reservdels specialisten.

29 januari 2020

Leveranstid och info!

Har tagit bort mitt gamla (dåliga) omdöme, då man tog kontakt och vi redde ut vad som hänt. Dessutom löstes problemet på ett jättebra sätt.
Mycket bra kundbemötande 😁

28 januari 2020

Rekommenderar

Snabb leverans och exakt vara, så jag ger fem stjärnor. Kan inte svara på hur deras kundservice är om någonting skulle bli fel osv. Men min upplevelse var 100% bra.

27 mars 2019

Jag ser att många ger positiv kritik

Jag ser att många ger positiv kritik, men mitt fall är riktigt dåligt hanterat. Hemsidan accepterar inte de serienummer som min kyl har och när jag förtydligar det i texten får man bara sprängskiss att peka ut delen på. Sprängskissen verkar inte ens att ha med min del att göra.

Jag vände mig till reservex för att jag har fått namnet på delen från Beko, men inte vet hur den ser ut. Inga svar på mail och deras formulär de vill att jag ska fylla i saknar funktioner för att ställa dessa frågor. Har hållit på i veckor nu, men inget vettigt svar ännu.

Jättetråkigt när företag gömmer sig bakom teknik som inte är anpassad för mänskliga frågor. Om ni ser det här, RING. Ni har mina uppgifter, men jag kan inte nå er på ett vettigt sätt.

------

Tillägg:
Har reviderat upp betyget eftersom man ringde direkt efter att jag satt dåligt omdöme.
Man säger att man nu kommer rätta felet i webbformuläret och undersöka varför mina mail inte kommit fram. Kan man nu hitta delen så finns det anledning att höja betyget ytterligare.

------

Uppdatering 2018-11-26:
Har sänkt betyget igen av två anledningar.

1. Man gav mig information om fel reservdel. Man har inte ens läst det exakta namnet jag fått från Beko och uppgivit till Reservex. Hur kan man chansa på att en helt annan reservdel passar? Fult.
2. När jag påpekade det och förtydligade exakt vad Beko säger att reservdelen heter, slutade man svara.
Konstig företagskultur.

-----

Uppdatering 181126:

Blir uppringd igen av Servex och blir utskälld för att jag inte ringt dem innan jag gav sämre betyg igen.
Man hänvisar till att man inte är servicetekniker. Jag accepterar ändå inte att man försöker sälja på mig en reservdel som heter helt annorlunda än det namnet jag fått från Beko.
Beko hänvisar alla reservdelsfrågor till Reservex så det är konstigt att samspelet inte fungerar. Enligt Reservex så har man inget samarbete med Beko om jag förstod deras representant rätt, men han var arg så jag är inte helt säker.

Eftersom man haft problem med hemsidan så man inte kan söka, säger att man skickat mail som inte nått mig, man säger att man inte fått mina mail, rekommenderat fel reservdel och tillslut ringer mig och skäller ut mig så kvarstår det låga betyget. Lite för många tillfälligheter för att vara trovärdigt.

Det verkar som att deras egen självbild och resultatet vid lite svårare reservdelsfrågor inte matchar då Reservex representant själv tycker att "man gjort allt" för att hjälpa mig, samtidigt som jag tycker det är konstigt att så många delar av supporten som inte fungerar.

Jag ser att många är nöjda, så uppenbarligen lyckas de ofta med att ge god service, men det här ärendet sköttes riktigt dåligt och att ringa och skälla på en kund är oacceptabelt. Så obehagliga samtal är jag inte van att få.

Jag önskar er lycka till med förbättringsarbetet vid den här sortens ärenden.

Jag vänder mig nu till Beko och hoppas de kan ge mig rätt uppgifter trots allt, så jag kan beställa delen från någon annan del av världen för hos Reservex känner jag mig inte välkommen.

7 november 2018
Logotyp för Reservex

Svar från Reservex

Vi har verkligen försökt att hjälpa i detta ärendet som egentligen ligger utanför våran verksamhet,
Detta är ett ärende för en serviceverkstad, vilket vi har meddelat via mail, har mailet inte kommit fram är det olyckligt.

Proffsigt!

Leveransen dimpade ned i brevlådan redan dagen efter beställningen. Proffsigt och över förväntan!

28 september 2018

Snabbt och smidigt!

Smidig betalning och snabb leverans. Ordern lades igår eftermiddag. Hade varan hos mig idag, mindre än 24 timmar senare! Mycket nöjd!

21 juni 2018