Repareerjeventilatie Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik wilde de lagers van mijn EBM ventilator R4E160-AA10-23 WTW unit gaan vervangen en ik had daar verschillende vragen over hoe dat te doen, t.w.: 1. Hoe verwijder ik de aluminium stofkap va... Se mer

Företagsinformation

1. Teknisk support

Skrivet av företaget

Wij reviseren motoren van alle merken ventilatiesystemen, WTW units (warmteterugwinning) en warmtepompen. Misschien herkenbaar, na een aantal jaar begint uw systeem steeds meer lawaai te maken, tot het punt dat het zeer storend wordt. De lagers van ventilatoren slijten en deze veroorzaken dan een onwenselijk geluid. Het advies is dan vaak om de ventilatie unit te laten vervangen voor een nieuwe maar dit is een onnodig kostbare en milieubelastende oplossing. We leven in een tijdperk waarin het milieu en het klimaat erg belangrijk zijn. Windmolens, elektrische auto’s en zonnepanelen moeten een uitkomst bieden maar we leven ook nog steeds in een wegwerpmaatschappij. Er wordt weinig gerepareerd, dingen worden meteen vervangen voor nieuwe. Juist hier valt een hoop winst te behalen. Het maken van een nieuwe ventilatiemotor kost ontzettend veel energie. Er zitten kunststoffen, koper, ijzer, aluminium en andere metalen in verwerkt, deze moeten allemaal om worden gesmolten in grote ovens en dit is erg belastend voor het milieu. Met het repareren van uw ventilatiemotors geeft u deze een tweede leven en wordt deze belasting beperkt tot een minimum. Zo draagt u dus bij aan een beter milieu en is het ook nog gunstiger voor uw portemonnee.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Defect WTW-ventilatie systeem

Ik heb een WTW-ventilatie systeem waarvan 1 van de 2 ventilatoren het niet doet. Allereerst heb ik diverse installateurs gebeld met de vraag of ze het probleem kunnen achterhalen en indien nodig repareren/ver-vangen. Alle installateurs zeiden, dat het systeem verouderd is (23 jaar oud) en dat het moet worden vervangen om redenen dat er geen onderdelen meer geleverd kunnen worden. Daar had ik uiteraard geen trek in, want ik wilde eerst weten wat defect is. Blijkbaar hadden zij hier geen trek in, omdat er niet genoeg aan kan worden verdient. Het hele systeem vervangen levert meer op. Ook heb ik diverse WTW-reparatie bedrijven benaderd met weinig resultaat.
Uiteindelijk ben ik bij Barry van Repareerjeventilatie.nl terechtgekomen. Hij adviseerde mij om eerst te onderzoeken of het wel aan de ventilator motor ligt. Met behulp van Barry via de telefoon ben ik erachter gekomen dat er helemaal niets aan de hand is met de motor. Het probleem is: een slecht contact. Eigenlijk heel merkwaardig, want het systeem heeft 23 jaar goed gefunctioneerd.
Alles doet het nu weer uitstekend met heel veel dank aan Barry, die mij ook nog kosteloos heeft geholpen.

21 juli 2026

Topservice

Topservice! Samen stap voor stap gezocht naar de oorzaak van het probleem. Vakkundige reparatie, duidelijke communicatie en een eerlijke prijs. Absoluut een aanrader voor iedereen met problemen aan zijn ventilatiesysteem. Bedankt voor de uitstekende service!

14 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lager vervangen van EBM ventilator R4E160-AA10-23 WTW unit.

1. Hoe verwijder ik de aluminium stofkap van de stator zodat ik hem weer netjes terug kan plaatsen?
2. Hoe monteer ik de lagers zodat de montagekrachten niet via de kogels overgebracht worden?

Hier belde ik Barry over en hij was erg behulpzaam om mij kosteloos van advies te voorzien. Dat noem ik nog eens topservice!

Heel erg bedankt Barry!

Groeten,
Paul.

8 juli 2026

Supersnelle hulp met onze Brink Flair 400

We lopen tegen een probleem aan met onze Brink Flair 400 (E1300 buiten temperatuursensor defect). Om uit te sluiten dat het printplaatje kapot was, hebben we een motor uit de machine gehaald en naar Repareer Je Ventilatie gestuurd. Binnen 24 uur na het verzenden hadden we al contact met Barry met (voor ons helaas) het nieuws dat het printplaatje helemaal oke was. Vervolgens heeft Barry onze motor de volgende dag alweer verstuurd naar ons en gebeld om mee te denken hoe nu verder. Top hoe hij ons snel heeft kunnen helpen en heeft mee gedacht. Bedankt, Barry!

3 juni 2026

geweldige snelle hulp

geweldige snelle hulp van een top expert. heb je een probleem met je ventilatie neem contact op met barry en je weet wat je het beste kunt doen

20 maj 2026

Defect wtwv itho daalderop hru400

Onze wtw unit itho daalderop werkte niet goed meer. Konden via app inloggen en storingscode uitlezen. Hadden code 32 luchtvolume sensor defect aanzuigmotor. De wtw was 2.5 jaar oud en hoorde via leverancier dat dan complete motor vervangen moest worden ivm nietvlos leveren sensor. Ook geen coulance. Op internet gezocht en kwam repareer je ventilatie tegen. Had contact met Barry. Deze beste man kon de sensor repareren en had ook andere nieuwe sensors. Barry stuurde deze met spoed op en na monteren draaide de unit weer zonder storing. Waren er heel blij mee. Kan iedereen zeker aanbevelen bij problemen dit bedrijf te contacten. Goede communicatie en verstand ervan.

16 februari 2026

Service Bestaat !

Beste lezer,
Ik had mijn ventilator van mijn wtw naar Barry gestuurd voor nieuwe lagers. De andere ventilator had hij vorig jaar al van nieuwe lagers voorzien. Dus een vertrouwd en degelijk reparatie-adres. Barry had m snel weer gereviseerd en stuurde de ventilator retour. Dat gebeurde begin januari, maar PostNL maakte m zoek. Toen ik dat Barry melde, stuurde hij direct een vervanger !
Ik ben fan van Barry. Service bestaat nog.
Barry bedankt & ga zo door.

26 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fractie van de kosten van een nieuw systeem

De installatiemonteur wilde een compleet nieuwe ventilatie unit installeren van een paar duizend euro, omdat onderdelen voor ons systeem (Brink Renovent HR uit 2003) niet meer te koop zijn. Zelf op YouTube gaan zoeken en zo Barry gevonden. Prettig contact gehad via Whatsapp en uiteindelijk het binnenwerk met de motoren opgestuurd. Binnen een paar dagen het binnenwerk weer terug met gereviseerde motoren en één nieuw schoepenrad. Voor een fractie van de offerte van de installatiemonteur! Wij zijn weer blij! Aanrader dus.

9 januari 2026

2 ventilatoren Renovent 400 plus gereviseerd

2 ventilatoren van een Renovent 400 plus gereviseerd. Website is helder, communicatie meer dan uitstekend, had ze met een paar dagen weer keurig ingepakt retour, en last but not least prima concurrerende prijzen. Ventilatoren draaien als het spreekwoordelijke zonnetje, en de WTW werkt vandaag merkbaar weer als nieuw.

20 oktober 2025

WTW Brinck Renovent lagers vervangen

Onze WTW Brinck Renovent HR Medium uit 2006 trilde en maakte herrie. Lagers versleten. In plaats van een nieuwe WTW van meer dan 2000 euro te kopen heeft Barry de lagers van de 2 motoren vervangen. Nu loopt alles weer trillingvrij en geluidloos. Barry gaf goed advies voor en na de vervanging (in 1 dag) inclusief de goede opstart procedure. Veel geld bespaard en duurzaam bezig want deze Brinck gaat weer 15 jaar mee. Super gedaan Barry!

9 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.