Zeer slechte ervaring. Totaal geen coördinatie. Constant zelf achter aannemers aanzitten. Coördinatoren die niet weten waar ze over babbelen waar je dus niets aan hebt. Heel veel geld mee kwijt. Heel... Se mer
Det här tycker kunderna
Aannemer van morokaanse origine heeft bij diverse contocten hun huizen nog erger gemaakt, problematischere problemen veroorzaakt. Geen weet van zijn job. Arrogant to zijn werknemers. Bovendien hee... Se mer
Företaget har svarat
Renoffice zegt in gans Vlaanderen voldoende aannemers te kennen. We kregen echter maar enkele erg dure, slecht ingevulde offertes. Die waren niet eens nagezien door de begeleider van Renoffice. Lo... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Renovatiewerken of verbouwing gepland? Renoffice voert elke renovatie tot in de puntjes uit. Vraag nu snel gratis advies aan onze experts.
Kontaktuppgifter
Belgien
- renoffice.be
Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slechtste keuze ooit!
Slechtste keuze ooit!
Na 2 jaar voor een simpel stukje bij te bouwen, zijn de verbouwingen nog steeds niet klaar. Communicatie is zeer slecht, je betaalt veel meer dan nodig is, schade wordt niet terugbetaald, langs alle kanten word je in de miserie gezet! Werken volgen elkaar zeer slecht op, zit maanden tijd tussen "aannemers failliet of niet te bereiken",... we hebben een maand zonder dak gezeten in de winter met veel regen waardoor we veel waterschade hebben in de woning, konden 1 maand niet douchen en zitten al 2 jaar zonder badkamer. Zelfs 1 ster is dit bedrijf niet waard!
Je kan beter alles zelf regelen. Komt je een stuk goedkoper uit en zal sneller vooruit gaan.
Dit krijgt nog vervolg!
Alles werd correct afgehandeld ,
Alles werd correct afgehandeld ,het budget is wat uitgelopen maar door onze schuld.We hebben nog dingen laten doen tijdens de verbouwing die niet in de offerte of aanvraag stond... ze hebben 1 keer terug moeten komen omdat niet alles voorradig was, dit heeft eventjes geduurd maar na 2 telefoontjes werdt dit ook in orde gebracht (1ste keer waren we niet thuis dus ook niet mogelijk om verder te doen... zou zeker direct terug met hen werken...
Na een totaal renovatie in 2020 van ons…
Na een totaal renovatie in 2020 van ons huis waar we tot op vandaag nog zeer tevreden over zijn, zowel de opvolging als uitvoering .
Is het nu de beurt aan onze berging dit zal in fases gedaan worden in overleg met renoffice .
In eerste instantie het platdak was dringend aan vervanging toe. Dit is zoals afgesproken verlopen en zijn we zeer tevreden over . De volgende stap zijn de muren bezetten,nieuwe ramen en een schuifraam.
Nieuwe vloer en onze berging word een gezellige buiten cave .
Zeer tevreden bedankt renoffice!!!
Ronny V
Een tevreden klant
Super blij! Een vlotte en duidelijk communicatie. Heel veel dank om de verbouw stress tot een minimum te herleiden.
Nooit ons vertrouwen verloren in dit…
Nooit ons vertrouwen verloren in dit bedrijf , alles volgens wens en afspraak verlopen !
Wij kunnen renoffice enkel maar positief aanraden !
Van Renoffice ingebrekestelling ontvangen
Gisteren ingebrekestelling ontvangen… ik liet alje negatieve reviews verwijderen of er komt een rechtszaak… eigen ervaring, bewijzen à volonté, geen leugens en…. Een ingebrekestelling is er om iemand aan te zetten een overeenkomst uit te voeren niet om te dreigen met rechtszaken belofte om na verwijdering negatieve reviews een dading te onderhandelen is niet goed genoeg … ik wil dat Renoffice de miserie ontstaan door haar gout oplost en wel zoals mondeling afgesproken !
Grootste vergissing van mijn leven
4 jaar geleden vol enthousiasme gestart met een totaalrenovatie. Renoffice deed vertrouwen uitschijnen, totdat alles effectief van start gaat en niets dan miserie kende.
Onze woning heeft maanden zonder dak geleden omdat hun aannemer failliet is gegaan nadat ze alle dakpakken verwijderd hebben en hebben Renoffice ons dik in de steek gelaten. In contract staat dat je niet rechtstreeks met de aannemer mag communiceren, tot dat er problemen zijn, dan geven ze aan zelf contact op te nemen met hun. Ze hebben zelf geen oplossing gezocht of ons geholpen, we hebben zelf iemand moeten zoeken die ons dak verder kon afwerken
Offertes die heel duur zijn en meerprijzen die zomaar worden bijgeteld.
Grootste vergissing van mijn leven
Veel beloven en weinig geven...
Logisch dat de offertes duur zijn want aannemers moeten 15 % betalen aan Renoffice om mee te doen.
Met veel kosten (betaalde deel + advocaat) van het contract afgekomen en daar zijn we nu nog beter mee af.
Allergrootste boerenbedrog bedrijf
Allergrootste boerenbedrog bedrijf dat er bestaat !
Zo ver mogeljk wegblijven van dit krapuul !!
Zelf hadden we de tijd en ruimte niet…
Zelf hadden we de tijd en ruimte niet om naast het werk en de kinderen ook nog te focussen op het verbouwen van onze bovenverdieping. Blij dat we jullie als partner inschakelden om deze zorg weg te nemen.
Blij met keuze om met Renoffice samen te werken
Lang getwijfeld om samen te werken met Renoffice of zelf mijn aannemers te zoeken. Toch blij met de keuze om met Renoffice samen te werken. Ik kon mij ten aller tijde richten tot mijn coördinator. Hij zorgde voor de verschillende aannemers, hielp mijn project te realiseren binnen mijn budget, en de werken (nieuwe badkamer, slaapkamers opfrissen, dressing maken en nieuwe trap) zijn uitgevoerd binnen een maand tijd. Plintjes kwamen wel te laat, maar is ook in orde gekomen, dankzij de coördinator. Ikzelf heb weinig moeite en geloop in de verbouwing moeten steken.
Vlotte samenwerking met professionele tools
Al van bij de start was het digitale platform Renonline een absolute meerwaarde. Overzicht en structuur is voor mij erg belangrijk, iets waar Renoffice in uitblinkt! De voorbereidingen en gigantische stroom aan informatie was nog groter dan verwacht. Bedankt Renoffice voor jullie aanpak en alle tools!
Ik ben blij dat ik voor Renoffice heb…
Ik ben blij dat ik voor Renoffice heb gekozen. Ik ben juist gestuurd geweest en qua budget lukte het me net - als je iets mooi wilt is het altijd wat duurder...Ik voelde me constant gesteund - ik besef dat het heel moeilijk is in deze tijden een verbouwing aandurven en voelde dat het met Refoffice niet kon mislukken....tja als iets uitloopt is altijd mogelijk - maar het beperken dat was hier de kunst! Dankjewel!!!
Zijn positieve reviews wel echte reviews?
De positieve reviews over Renoffice...ik vertrouw ze niet. Het is allemaal hosanna. Sommige schrijvers van positieve reviews over Renoffice lijken banden met het bedrijf te hebben.
Ik heb dit ook gemeld aan Trustpilot.
Goede samenwerking, duidelijke uitleg
Goede samenwerking, met een heel mooi resultaat! Alles word goed opgevolgd en duidelijk gemaakt naar jou ook als persoon die niets van een verbouwing af weet. Ben enorm blij met mijn verbouwingswerken. Er worden goede aannemers gebruikt.
Bedankt voor de fijne en aangename samenwerking aan mijn droomhuisje! Een echte aanrader!!
Teleurstellend
UPDATE 23 februari 2024:
Met veel spijt moet ik melden dat de situatie niet verbeterd is. Onze woonsituatie is nog altijd dezelfde. We hebben een offerte ontvangen voor nieuwe dakwerken maar de moment dat we hier constructief mee omgaan sturen ze ook een ingebrekestelling naar ons voor een onbetaalde factuur via hun advocaat van hun commissieloon met toegevoegde interesten. Deze factuur is dan nog gebaseerd op een failliete aannemer - slecht uitgevoerde werken en werken die nooit meer zijn aangevangen.
in 1 woord ... NIKS dus...
UPDATE 19 januari 2024:
We wonen nog altijd in dezelfde situatie … zonder dak. Dit is reed 8 maanden intussen - ondertussen sneeuwt het en is het redelijk koud in huis.
Desondanks de mooie woorden en de schaarse werfvergaderingen gebeurt er NIKS.
Renoffice zou willen dat we blindelings akkoord geven op een offerte zonder onze financiële vragen beantwoordt te hebben.
Begin december 2023 was er een sprankeltje hoop dat er deze maand aan ons dak ging gewerkt worden. Helaas duwen ze de verantwoordelijkheid van de geen-vooruitgang onterecht op ons. Ondertussen is de architect al mee aan het proberen te duwen om renoffice in beweging te krijgen.
Dit is een super frustrerende situatie!
UPDATE 25 oktober 2023:
2 maand na het verzoeningsgesprek is er niets veranderd aan de fysieke toestand aan ons huis, zelfs geen nood dak. Dus hebben we besloten ze in gebreke te stellen. Helaas reageren zij hierop door ONS in gebreke te stellen voor deze review… renoffice wenst juridische stappen te ondernemen en dwangsommen af te dwingen per dag dat dit hier nog online staat!
Renoffice onderneemt onvoldoende voor de positieve vooruitgang aan mijn project …
UPDATE 15 september 2023:
Op 11sep23 hebben we de architect en de hoofdcoordinator op de werf ivm de lopende zaken. Hoofdcoordinator heeft direct een dakwerker gecontacteerd om ons uit de nood te helpen in de eerste plek maar ook om ons dak volledig toe te leggen tegen de winter. De dakwerker was al aanwezig op 12sep23.
Voorlopig is er terug gehoor en coordinatie... hopelijk blijft het in deze positieve trend vooruit gaan.
UPDATE 26 augustus 2023:
Recent hebben we een verzoeningsgesprek gehad met de Hoofdcoordinator van renoffice. Het klinkt veelbelovend en hopelijk verlossen ze ons snel uit de huidige situatie. Verdere updates volgen.
We zijn met renoffice in zee gegaan uit schrik voor geldwolven maar zijn op de grootste van allemaal gevalllen: renoffice zelf
We hadden beperkt budget en weinig kennis waardoor we op hun expertise rekenden …
Het resultaat is dat ze ons niet begeleid hebben in ons budget, ons geen ondersteuning hebben geboden met de plannen van de architect, hun coördinatoren niet voldoende kennis hebben van verbouwen om te begeleiden en ze bovendien de gave hebben om te verdwijnen zoals David copperfield.
De planning is al serieus uitgelopen en stressloos is het zeker niet geweest.
Ik raad het af om hiermee in zee te gaan als je waar voor je geld wilt.
Oplichters
Oplichters, contracten zonder btw vermelding aan particulieren en met plaats ingevuld op kantoor zodat je niet meer kan afzeggen, terwijl je nooit bij hen op kantoor bent geweest! We hebben legale stappen moeten nemen om van hen af te komen!
Voor ons was dit de perfecte oplossing…
Voor ons was dit de perfecte oplossing omdat wij er niet veel tijd konden insteken om aannemers te zoeken voor onze verbouwing. Wij konden alles goed opvolgen via hun platform op internet

Svar från Renoffice
Slecht
Mijn ervaring
Slechte planning, slechte coördinator, slechte aannemers, veel niet nagekomen beloftes.Geen opvolging van de werken.moet zelf de werken controleren
Veel verborgen kosten
Update:vonnis van rechtbank
In algemeen belang mag dit review blijven
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.