Isa fra Team Ren Lykke fortjener den største ros. Hun yder den bedste kundeservice og altid behjælpelig. Hun svarer hurtigt og spørger indtil problemet og kommer med de bedsre anbefalinger og løsninge... Se mer
Det här tycker kunderna
Så fik vi igen en dejlig pakke fra Tina Lykkegaard leveret. Tina Lykkegaards produkter virker bare. Både jeg og min teenagedatter bruger kun hudplejeprodukter af Tinas eget mærke “Ren Lykke”. Tina er... Se mer
Må bøje mig i støvet over Tinas produkter. Har aldrig kunnet finde nogle gode produkter til min Rosacea hud men efter noget tid og Tina Lykkegaard kundesupport, der har jeg fået et virkelig godt resul... Se mer
Lækre produkter især Tinas egne. Flot og overskuelig hjemmeside. Super instagram side hvor hun er rigtig god til at fortælle om de forskellige produkter og hvordan man bruger dem. Har handlet her... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ren Lykke er et danskproduceret naturligt og økologisk hudplejebrand, udviklet af holistisk hudterapeut Tina Lykkegaard. Inspirationen til at udvikle produkter, opstod da Tina var gravid, og opdagede at der virkelig manglede nogle produkter på markedet, der levede op til hendes ønske om rene, naturlige og økologiske produkter uden tilsat parfume og skidt kemi. Qua hendes uddannelse og erfaring igennem de sidste mange år, besluttede hun sig derfor for at udvikle sine egne produkter med fokus på rene, rå og naturlige råvarer uden parfume.
Kontaktuppgifter
Danmark
- renlykke.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter - især rensebalmen, den kan jeg ikke leve uden.
Altid et godt sted at handle.
Der er som altid hurtig levering, og tusind tak til Jonas for læbepomaden. Den er jeg glad for.
Lækre produkter og bedste kundeservice
Så lækre produkter og seriøst bedste kundeservice. Kan kun anbefale Ren Lykke på kraftigste
Jeg elsker i forvejen deres produkter
Jeg elsker i forvejen deres produkter, og da jeg ikke fik tilsendt koden til deres fødselsdags tilbud var der hurtigt svar fra kundeservice. Det er altid en god oplevelse at købe derfra:)
Kun anbefalinger herfra.
Lækkert produkt denne kropbalsam m/havtorn. Kan klart anbefales..
Pakken kom hurtigt så jeg er meget tilfreds .
Kæmpe fan!
Kæmpe fan af Ar - olien, som virkelig har hjulpet mig ifht. mit eksem som jeg har bøvlet med i en længere periode. Rensebalmen er også super lækker!
TAK for fugtserum
Jeg er 24, fik pludselig i starten af 2025 voldsom hormonel acne på hals og kæbe. Jeg har prøvet ansigtsbehandlinger, antibiotika, recept pligtige cremer, produkter jeg har set på diverse medier.
Jeg har haft store bylder og været meget inflammeret.
De sidste par måneder har jeg arbejdet med at spise renere, støtte min tarm og valgt rene produkter til; her kommer Ren Lykke ind i billedet
- og dertil må jeg bare sige; T A K. Fugtserummen har simpelthen gjort så meget godt for min hud ift. inflammation, den manglende fugt, min skadet hud barriere og de ar jeg har fået i forbindelse med acne. Jeg kan tydeligt se jeg har fået glød tilbage i ansigtet, min barriere får så meget støtte af fugtserummen.
Når den blusser op engang i mellem, kan jeg mærke, at fordi min hud har ro på de andre punkter, så tackler den min acne langt bedre.
I det hele billede er jeg ikke i tvivl om, hvor god fugtserummen har været for mig !💛
(Desuden må jeg også slå et slag for rensen - i looooove it. Så rar og mild ved huden)
Fantastisk multisalve…
Jeg hørte Tina fortælle i Emil Thorups podcast om, hvordan der er petrolatum i mange produkter og salver, og hvor petrolatum stammer fra. Det er så ulækkert. Jeg har derfor bestilt multi-salven. Den er helt fantastisk! Det er den bedste salve, jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den på læber og omkring næsen, hvor jeg har tør hud. Man får sådan en silkeblød fornemmelse, som jeg ikke har oplevet før. Den dufter dog ikke helt vidunderligt, men det gør ikke noget, når konsistensen er så fantastisk og den kun er fyldt med sund og naturlig lækkerhed.
De er hurtige til at få rettet en fejl…
De er hurtige til at få rettet en fejl og det sker med et smil. Super god oplevelse 😊
Livsændrende produkter!
Ren lykke har de mest vidunderlige produkter. Jeg er fuldstændig besat af alt derfra. Jeg har døjet med akne efter en stress periode og brugt så mange penge på dyre produkter fyldt med dårlige ting…. Efter jeg startede på Tinas produkter og brugt inspiration på hendes platform til mit liv, så er jeg nået så langt. Min hud har aldrig haft det bedre. Det er ren wellness for mig og jeg elsker elsker elsker alt!
Udover det er der altid hurtig levering. Så ja.. hvis du ikke har prøvet ren lykke, så er det bare i gang! ❤️
Livsforandrende hudpleje
Jeg har nu brugt Tinas produkter i over et år og jeg er KÆMPE fan. Jeg kan ikke længere forestille mig, at bruge andet til både ansigt og krop.
Hver eneste dag bruger jeg produkterne flere gange og HVER eneste gang føles det som en kæmpe forkælelse. Ikke bare for min krop og hud, men også for mit sind.
Jeg bruger rensebalme, fugtserum, ansigtolie, ansigtsbalm, fugtmaske og kulmaske i ansigtet. Derudover bruger jeg sugekoppen en gang om dagen. Rutinen har gjort kæmpe forskel i mit ansigt. Den har reduceret talgknopper, som jeg har døjet en del med og så har den uden tvivl reduceret både rynke, men også det væske, der tilsyneladende havde sat sig, som dobbelthage😅
På kroppen bruger jeg fugtserum og kropsolie. Og så bruge jeg kropsbalm, som håndcreme. Jeg laver gua sha med Tinas gua sha, når jeg har spændinger og jeg er bl.a. kommet en tennisalbue til livs, selvom jeg egentlig skulle til at have en blokade i den.
Nåh ja og så bruger jeg også shakti pigmåtten ligeså tit, som jeg kan komme til det. Måtte hjælper mig med at finde ro og trække vejret dybt.
Ja det blev en lang anmeldes, men det er virkelig et udtryk for, hvor tilfreds jeg er!!!! Kæmpe stor anbefaling fra mig og kæmpe hep til Tina og team lykke🤩
Det ER ren lykke for huden 🤍✨
Åh, nogle vidunderlige produkter, Renlykke laver. Jeg har tidligere afprøvet mere naturlige produkter, som slet ikke kunne fugte min hud. Renlykke’s produkter er en helt anden liga. De er SÅ lækre, og mange af ansigtsprodukterne er super drøje. Jeg er virkelig virkelig glad for produkterne ♥️♥️♥️
Kæmpe stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er virkelig glad for at have fundet renlykke.dk. Deres hudplejeprodukter er af rigtig god kvalitet og føles skånsomme, men samtidig effektive. Min hud har fået en tydelig forbedring, og jeg kan mærke, at produkterne er lavet med omtanke.
Derudover er deres levering super hurtig – jeg modtog min ordre allerede efter kort tid, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Det er rart at handle et sted, hvor både kvaliteten og servicen er i top.
Jeg kan varmt anbefale renlykke.dk til alle, der ønsker naturlige og gode hudplejeprodukter med pålidelig service. 🌿✨
Fantastisk lækre produkter
Fantastiske produkter. Kan kun anbefale dem. Min hud er bare blevet så blød og lækker efter, at jeg er begyndt at bruge renseserien: Rensebalm, serum og olie.
Jeg kommer aldrig til at købe andre mærker 😊
Lækre produkter og hurtig levering!
Jeg har handlet meget hos ren lykke og…
Jeg har handlet meget hos ren lykke og været super glad for deres produkter. Desværre oplevede jeg problemer med et par enkle ting; men deres kundeservice var fantastisk derfor 5 stjerner:)
Virkelig fantastiske produkter ✨
Virkelig fantastiske produkter ✨
Jeg har brugt ansigtsolien, rensebalm og fugtserum i nogle måneder, og jeg er virkelig glad for alle tre produkter. Min hud er sensitiv og lidt tør. De her produkter gør virkelig godt. Rensebalm er effektiv og mild - tidligere har renseprodukter udtørret min hud, men det er jeg sluppet af med.
Min favorit er ansigtsolien - den fugter og giver glød uden overhovedet at fedte. Trænger meget hurtigt ind i huden.
Jeg har også prøvet ansigtscremen, men den fungerer slet ikke for mig. Alligevel giver jeg fem stjerne fordi de øvrige produkter er fantastiske.
Også et plus hos mig med en lille dansk virksomhed 🤗
Hentede mine første Renlykke produkter…
Hentede mine første Renlykke produkter i beautygaragen for omkring 5 år siden og har ikke brugt andet siden. Det er virkelig lækre produkter og virkelig god service. Idag fik jeg en ekstra gave med, da jeg hentede min ordre på lageret.
Pumpe virker ikke.
Har haft købt REN LYKKE fugt serum 2 gange. Begge gange med et produkt hvor pumpe funktionen kun virker sporadisk. Serum'et er udemærket. Men køber ikke igen.

Svar från Renlykke
Lever ikke op til forventning
Holder igen med brugen, da kropsbalmen er meget tør i brug, så der skal meget til.
Det er lidt synd, at der piskes luft i produktet. Jeg ved godt at det giver balmen en cremet konsistens, men det gør at der skal bruges mere og at i selvfølgelig også sparer på mængden ved at gøre det.
Nu er det prøvet og synes ikke effekten af produkterne levede op til forventningen ift. resultat.

Svar från Renlykke
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.