Efter brug af Thickening Conditioner er mit hår fuldstændig ødelagt. Det er blevet ekstremt kruset, knastørt og ser direkte brændt ud. Det føles ikke engang som mit eget hår længere. Jeg har skr... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har aldrig prøvet bedre shampoo eller hair Thickening cleanser, som den hedder hos Rene Friis. Håret får en fuldstændig naturlig og kraftig struktur uden at klaske sammen. Har også købt styling cr... Se mer
Svært at få armene ned! ENDELG har jeg fundet en Shampoo (thickening) der udvirker mirakler i mit lange glatte hår. Og så elsker jeg også styling cremen! Jeg tror normalt aldrig helt på reklamer,... Se mer
Jeg har for længe siden købt 500 ml Thickening hårshampoo og er vildt ked af at den stadig er udsolgt. Håber det snart bliver muligt at købe den og tilhørerende balsam. Mit hår har haft kæmpe godt af... Se mer
Företaget har svarat
René Fris Haircare er indbegrebet af luksus og kvalitet, direkte inspireret af naturens skønhed. Grundlagt af den anerkendte stylist René Fris, tilbyder mærket en række hårplejeprodukter, der er skabt med omtanke for både dig og miljøet. Vores produkter er fri for skadelige kemikalier som silikone, sulfater og parabener, samt MEA og DEA, hvilket gør dem sikre og bæredygtige valg for din hårplejerutine. Vi går et skridt videre ved at beskytte farvet hår og sikre, at ingen af vores produkter nogensinde er testet på dyr. Vi lever efter at levere produkter, der ikke kun gør dit hår smukt, men også nære det fra rod til spids.
USA
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Den bedste shampoo til mit fine og tynde hår til dato. Hurtigt levering. Kan varmt anbefales.
Shampoo 🤩
Men flasken fuldstændig umulig 😩
Har prøvet alt og ja fulgt deres video og plejer normalt at kunne åbne en sådan flaske 😤men ikke denne 🤯 efter mange forsøg og vildt ondt i hænderne har jeg opgivet og må hælde det på en gammel flaske ! Derfor kun 3 stjerner.
Jeg har købt flere produkter fra Rene Fris Haircare.
Jeg har naturkrøl og har prøvet mange produkter, men de her holder virkelig hvad de lover. For første gang oplever jeg ikke at have “kruset” hår, mine krøller er super flotte.
Jeg kombinerer de forskellige produkter og det fungerer rigtig godt for mig.
Kort leveringstid. Varmeste anbefaling.
Det er absolut den bedste shampoo jeg nogensinde har prøvet. Den giver instant volume og shine - og jeg bruger ikke engang conditioneren! Jeg er mere end tilfreds, jeg er faktisk dybt taknemmelig for at denne shampoo findes!
Mit hår er slemt skadet efter mange års Prednisolonbehandling for en kronisk tilstand. Endelig har jeg fundet et produkt, der holder, hvad det lover. Stor tak til René Fris.
Jeg er lamslået: Med alderen får selv sådan en som mig med tykt naturkrøl mindre hår på hovedet... Og når det samtidig er gået fra meget mørk blond til gråt, bliver hovedbunden mere synlig.
Jeg har i dag modtaget Renes shampo og vasket håret 1 gang med den, efter forudgående vask med anden shampo, som jo skal bruges op. Kunne straks mærke forskellen og jeg skal love for, det også kan ses.
Jeg benyttede efterfølgende anti - frizz conditioner. Wow!
Min søn, som grundet sygdom er blevet tyndhåret i en ung alder og ydermere nu også har fået mine krøller og frizz, er blevet ramt på selvværdet. Vi er en familie med meget hår på hovedet, så det havde han på ingen måde forventet, en trist bivirkning til kronisk sygdom.
Altså vil jeg straks forære ham disse produkter, for alt andet, vi har forsøgt, har absolut ikke haft meget effekt.
Jeg glæder mig allerede til at opleve hans glæde.
De allerbedste anbefalinger herfra til René Friis ' hårprodukter.
Jeg modtog thickening shampooen igår, ingen problemer med pumpen og FANTASTISK volume resultat.
Jeg har prøvet rigtig mange volume shampoo men denne ER DEN ALLERBEDSTE.Tusind tak for en FANTASTISK produkt. Det giver en utrolig volume til mit tynde hår med naturlig fald/krøller . Jeg redte håret uden problemer, slet ikke nødvendigt at bruge balsam. Jeg er FAN. Tak René Fris.
Shampooen til fint hår er fremragende, men at åbne og lukke flasken volder mig besvær selvom jeg har en brugsanvisning
Shampoen lever op til de fine anmeldelser 👏. Jeg er meget tilfreds - allerede efter brug i en uge
Jeg bruger kun shampoo og den er fantastisk.
Før brugte jeg flere produkter for at få fylde i mit hår, nu bruger jeg kun Rene's Thickening shampoo.
Kan varmt anbefales til fint og tyndt hår som jeg har.
Første gang jeg har prøvet ReneFriis Haircare og det bliver ikke sidste.
Thickening Cleanser - giver dejligt fylde i fint og tyndt hår.
Styling Matte Paste - superlækkert at style med, giver super meget fylde og hold.
Begge dele er drøje brug og derfor ikke så dyre som jeg umiddelbart mente.
God oplevelse / er lagret til gentagelse.
Jeg har desværre haft en meget uheldig oplevelse med deres kundeservice hvilket har været ikke eksisterende.
Jeg købte disse to produkter som skulle være fantastisk til at hjælpe mod anti frizz hår.
Mit hår er blevet meget underligt og kruset samt umedgørlig efter brug af produkterne og jeg har nu skrevet til deres kundeservice to gange uden svar tilbage.
Det virker som om, at firmaet hurtigt siger Ja Tak til ens penge men Nej Tak til at svare en tilbage når produktet ikke opfylder det de lover.
En neget dårlig oplevelse

Svar från René Fris Haircare
Det kom super hurtigt og er nemt at bruge, allerede første gang, jeg brugte hår shampooen var mit hår nemt at sætte og fyldte mere, tak for den 🙏
Skøn skøn shampoo til tyndt hår. Drøj i brug så skal ikke meget til. Hårvoks er også fantastisk. Jeg er stor fan. Meget hurtig levering.
Mit hår føles tykkere og er ikke så elektrisk mere dejligt
Rigtig lækker hårshampoo. Nemt at købe og virkelig hurtig levering
Jeg har lige købt Anti frizz shampoo og conditioner og det er fantastiske produkter. Mine krøller er “ tæmmede” og bløde og falder meget flot efter brug af produkterne. Jeg havde min tvivl, før jeg prøvede produktet, men har bestemt ikke fortrudt. Vil ikke bruge andet fremover👏😀
Herfra de bedste anbefalinger - har købt thickener shampoo OG antifrizz conditioner - første gang jeg oplever at hårprodukter holder hvad de lover. 5 stjerner herfra.
Produktet er super godt, specielt til hovedbunden som føles ren og behagelig efter brugen af produktet. Håret bliver også fint rent og det får fin fylde.
Kan virkelig anbefale det.
Og så er der super hurtig levering.
Dårlig shampoo som efterlader mit hår fedtet og klamt. Slet ikke glansfyldt og lækkert. Og jeg har skyllet og skyllet. Jeg ville aldrig anbefale dette produkt, og jeg er vant til CG metoden. Så stort nej tak herfra🤷♀️
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.