Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har før været glad for Ren Cykels service, men nu er det da gået helt galt!! Efter to gange reparation, tre missede afhentninger, 1700 kr. mindre på kontoen og en cykel med et gear, der stad... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæden røg af og satte sig fast under kædeskærmen på en ladcykel, jeg havde lånt for at transportere et gangbesværet familiemedlem rundt i Ørestaden. Spurgte efter en skruetrækker i den nærliggende Re... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelreparation

Skrivet av företaget

Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik hjælp til at pumpe min cykel i…

Fik hjælp til at pumpe min cykel i Sluseholmen af en meget venlig medarbejder. Hun var smilende og imødekommende.

Tak.

9 maj 2025

Svar från RenCykel

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at kunne hjælpe, og vi sørger for at give rosen videre til medarbejderen 🌟

Skulle du have brug for hjælp med cyklen en anden gang, er du altid velkommen 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har brugt rencykel 1 gang

Jeg har brugt rencykel 1 gang, og gør der ikke igen. Min el-cykel gad ikke at tænde og jeg fik sendt den ind til dem i håbet om de kunne finde fejlen 710kr. senere står jeg tilbage med en cykel der stadig ikke virker og en mekaniker der siger at det er batteriet der ikke virker, selvom jeg har testet cyklen med et andet fuld funktionelt batteri.... Jeg kan ikke anbefale denne cykelmekaniker, det er rent fup og fidus.

6 maj 2025

Hej "Hej"

Tak for din anmeldelse – men jeg må ærligt sige, at jeg har svært ved helt at finde hoved og hale i den. Det undrer mig især, at du skriver, vi skulle have sagt, at cyklen virker med et batteri, uden først at have testet det grundigt – det er ikke noget, vi ville gøre.

Jeg har derfor bedt Trustpilot om dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i direkte dialog og finde ud af, hvad der præcis er gået galt. Det skal vi selvfølgelig have styr på.

Vi vil meget gerne tage ansvar, hvis der er sket en fejl – men det kræver, at vi får talt sammen.

Mvh Christian / Ren Cykel

Bedste cykelværksted

Ren cykel Bella er ubetinget det bedste cykelværksted jeg har oplevet. Jeg er over 60 og de gange jeg har været der, har servicen været i top, reparationer og andet er bare i særklasse og personalet er altid søde, venlige og ualmindelig hjælpsomme

Hej Mette,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både vores service og reparationer som noget helt særligt.

Du er altid hjertelig velkommen hos os 🚲💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had a problem inflating the tires

Had a problem inflating the tires, but they fixed the problem immediately :)

Hi Yota,

Thank you so much for the review!
We’re happy we could help sort out the tire issue right away - always here if you need us again! 🚲💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik gratis og god hjælp til

Fik gratis og god hjælp til, at få spændt mit cykel sæde.
Lige med det samme :)

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og få dig hurtigt tilbage på vejene igen.

Du er altid velkommen en anden gang 🌟

Mit faste værksted

Mit faste værksted. God og kompetent service. Fik ex. Ny slange gratis da min efter en cykel punktering meget kort efter deres udskiftning af min gamle - det er kundeservice ud over det sædvanlige.

Faglighed og top venlige medarbejdere.

28 april 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at være dit faste værksted, og det betyder meget for os, at du oplever både faglighed og god service hos os.
Vi stræber altid efter at tage ansvar og gøre lidt ekstra - så det er dejligt at høre, at vi har kunne hjælpe 😊

Vi glæder os til at se dig (og din cykel) igen! 💙

Reparation af cykel

Kom og hentede min cykel til aftalt tid. Gennemgik min cykel grundigt, hvilket gav mig et godt overblik over hvilke dele det var fornuftigt at få skiftet. Var både venlig og serviceminded. Jeg vil gerne bruge RenCykel næste gang.

22 april 2025

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse! 🚴‍♂️
Vi er rigtig glade for, at du oplevede både grundig gennemgang og god service. Det er lige præcis den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.
Vi glæder os til at hjælpe dig og din cykel igen næste gang! 💚
Mvh Christian

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Pris...

Hverken dårligt eller godt...
Ja ventetid er ret lille, i forhold til de populære mekaniker, som har kø på 2 uger frem.. men er også x2 dyrre.

Min ladcykel er ikke godkendt af deres sikkerhedstilsyn og derfor fremgår det af betaling at de kan ikke lave servicepakke, kun hvis jeg giver tilladelsen til at skifte alle hjul, alle bremser, pedaler, kæde... ja, en helt nye cykel på gammelt stel til pris som en helt ny en af samme slagt... Hvis jeg ikke gøre det, så er cykel farligt og går i stykker inden for kort tid. Det var ubehageligt af høre og læse dette. Det eneste der trøster, er at cykelfirma har for 3 måneder siden undersøgt ladcykel og har sikkerhedsgodkendt, kun pegede på at bremser skulle strammes på den hjul som er nu skiftet.

Ja, dejligt at de lyttede og kun skiftede 1 hjul, som var problemet med. Men forstår ikke priserne, de er slet ikke gennemsigtig, som hos andre cykelmekaniker. Priserne stemmer ikke overens med priserne på markedet og virker til at være alt for høje, selv chatGPT stiller spørgsmålstegn ved priserne.

De vil have flere kunder, hvis de lavede ud fra kundernes syn, behov, økonomi og ikke sin perfektionisme.

Det er rimeligt at forvente:
- En mere gennemsigtig regning
- En realistisk og respektfuld vurdering af cyklens stand
- En pris, der matcher markedsværdien

25 april 2025

Hej Lidia

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede kort ventetid og at vi lyttede til dine ønsker i forhold til reparationen af din ladcykel.

Vi arbejder efter nogle klare sikkerhedsstandarder, særligt når det gælder ladcykler, hvor slid på vitale dele som hjul, bremser og drivlinje kan have stor betydning for både cyklens holdbarhed, din sikkerhed og ikke mindst andres sikkerhed. Når vi anbefaler større reparationer, er det derfor aldrig for at presse nogen, men for at sikre, at cyklen kan holde til den daglige brug uden at blive en risiko for fører, passagerer eller andre i trafikken.

Vi forsøger altid at se situationen fra kundens perspektiv — både når det gælder økonomi, behov og forventninger. Samtidig har vi også en faglig forpligtelse til at fortælle åbent og ærligt, når vi opdager noget, der kan have betydning for sikkerhed og holdbarhed på cyklen.

Vi plejer at sige: Det er lidt som en tømrer, der opdager råd i taget. Han kan godt nøjes med at skifte en tagsten hvis kunden ønsker det. Men som fagmand er han nødt til at gøre opmærksom på, at der er større problemer, som kan blive dyre eller farlige, hvis de ikke bliver taget i opløbet. På samme måde er vi forpligtet til at fortælle, hvis vi vurderer, at en cykel kræver mere omfattende reparationer for at være sikker i brug — men beslutningen er naturligvis altid kundens.

Din feedback om at ønske en mere detaljeret forklaring og sammenhæng mellem markedspris og vores servicepriser, tager vi til os, men det er vigtig at vide at alle vores priser er inklusiv montering. (hvor mange af vores kolleger giver en pris for reservedelen, også kommer der arbejdstid oven på, hvilke vi ikke synes er fair overfor kunderne, da prisen så kan variere fra kunde til kunde!)

Vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding — det hjælper os med at blive endnu bedre. Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på info@rencykel.dk, så vi kan gennemgå din sag og sikre, at du står tilbage med en god oplevelse.

Christian

Super virksomhed

Super virksomhed. Har brugt dem tre gange nu, hvor de har hentet og servicerer min ladcykel og jeg været super tilfreds alle gange. Super flinke og hjælpsomme - generelt rigtig god service ☺️

24 april 2025

Hej Christina
Tusind tak for din tillid og de flotte ord! 🚲💚
Det betyder meget for os, at du har været tilfreds hver gang — vi sætter stor pris på, at du vælger os igen og igen.
Vi står altid klar, hvis din ladcykel (eller en anden cykel) får brug for lidt kærlighed igen. ☀️
Mvh Christian

Excellent service

Super friendly personnel who fixed my kids’ løbehjul (2) and did not charge me anything for it.
Highly recommended 😊😊

23 april 2025

Hi Amit,

Thank you so much for the kind words!
We’re happy to hear that you had a good experience at our store and that our colleagues could help with your kid’s scooter 😊

Thanks again for the recommendation - it means a lot! 💙

God hurtig service!

God hurtig service!

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service 🚲

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang! 💙

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ren Cykel kan slet ikke anbefales for…

Ren Cykel kan slet ikke anbefales for deres service.

Jeg indleverede min cykel og skulle kun have pumpet dækkene samt smurt kæden. Cyklen er af ældre dato, så den har mangler, men mekanikeren tjekkede kæden ved min indlevering og meddelte at "kæden kan godt lidt endnu og er ikke kritisk".
På det grundlag ville de derfor gerne behandle min cykel. Jeg gjorde det klart, at jeg ikke var interessede i at få et tilbud på at få udredt manglerne på min cykel idet jeg snart køber en ny. Cyklen skulle derfor kun pumpes op og smøres.

Jeg besøger butikken 4 dage senere for at afhente cyklen. Til min overraskkelse er intet af det aftalte blevet gjort. Tværtimod, har mekanikerne gennemgået cyklen og kun givet mig et tilbud, hvilket jeg decideret frabad mig. Derudover vurderede de nu, at min kæde ikke er egnet og derfor vil de ikke røre cyklen - altså komplet modsigelse af kommentaren ved indleveringen. Da jeg konfronterer mekanikeren med hans egen tidligere udsagn benægter han alt.

Dog skulle de have 200kr for udlevere cyklen, som var blevet låst udenfor af deres egen kæde. Hvis jeg ikke betalte kunne jeg ikke få den retur.

Det skal dog nævnes, at Christian fra RenCykel kontaktede mig efterfølgende og refunderede de betalte 200kr, hvilket fortjener en ekstra stjerne herfra.

Kære Mantas

Tak for din anmeldelse – og ikke mindst tak for den behagelige samtale, vi har haft siden. Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at fortælle din side af oplevelsen, og for at give os muligheden for at rette op.

Det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger, og det er vi oprigtigt kede af. Det var ikke meningen, at forløbet omkring din cykel skulle ende i misforståelser eller frustration – og det tager vi selvfølgelig ansvar for.

Vi tager din feedback med os og bruger den til at blive bedre. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Mvh Christian / Ren Cykel

If trustpilot had 10 stars I’d give them 10

I could write a long review, but I’ll keep it short. The service is beyond excellent, friendly staff who go out of their way to help. A long way out of their way. Technically they’re amazing too.

I cannot praise them or this place enough.

Thank you. We really appreciate it

👍👍👍

15 april 2025

Hi Justin,

Thank you so much for the kind review!
Even though you kept it short, it says everything. We’re happy to hear that our service, technical work, and team made a real difference for you.
We always do our best to go the extra mile for our customers, so your experience means a lot to us.

Thank you for taking the time to write this - we really appreciate it, and you’re always more than welcome back 🚲💙

Dårlig oplevelse

Overordnet set var det min første og sidste gang hos dem.

I sidste uge modtog jeg et tilbud fra Ren Cykel ved Bella Centeret om at få lavet min racercykel. Vi aftalte følgende:

1. Nyt styrbånd
2. Forbremseskiven gik mod bremsen
3. Fælgopretning af baghjul
4. Styret skulle sættes ned

Den samlede pris var 2.000 kr. Det var lige så dyrt som hos en bedre mekaniker, men jeg ønskede at støtte lokalt.

Jeg afleverede min cykel og hentede den samme dag – hurtig ekspedering, hvilket de får en stjerne for. I løbet af dagen ringede de til mig for at informere om, at en fælgopretning muligvis ikke ville være tilstrækkelig grundet produktionsfejl på bagdækket. Derfor ønskede de at skifte dækket. Jeg afslog skift af dæk på det tidspunkt.

Da jeg senere på dagen hentede cyklen, havde de ikke sænket styret, men til gengæld skiftet bagdækket – stik imod det aftalte.

Jeg lod cyklen stå for at drøfte det med mekanikeren.

Dagen efter besøgte jeg butikken, og vi aftalte en samlet pris på 1.400 kr. Det virkede fornuftigt, tænkte jeg.

Da jeg kom hjem, tjekkede jeg bagdækket – det var overhovedet ikke rettet op, så jeg ringede til hovedkontoret for at få vejledning. Der var altså ingen produktionsfejl på dækket.

Christina på hovedkontoret var super venlig og imødekommende. Hun tilbød, at de kunne hente min cykel, køre den til deres centrale værksted og få en anden mekaniker med speciale i racercykler til at kigge på den.

Ud over den dårlige kommunikation fra mekanikerens side på det centrale værksted (jeg ved stadig ikke, om de har lavet noget på cyklen eller ej), fik jeg cyklen retur dagen efter. Problemet var der stadig, og Ren Cykel kunne ikke løse det, selvom jeg havde betalt for det.

Derudover opdagede jeg, at mekanikeren i forbindelse med skift af styrbåndet havde ødelagt min HideMyBell mount til knap 400 kr. uden at informere mig. Ren Cykel har dog sagt, at de gerne vil erstatte det, så det venter jeg på.

Samlet set var det en rigtig dårlig oplevelse. Hvis du har en havelåge af en cykel, er det måske et fint sted at gå hen, men hvis du skal have repareret din dyre cykel, bør du finde et andet sted – baseret på min oplevelse.

9 april 2025

Hej Jon,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det betyder meget for os, at vi fik talt tingene ordentligt igennem. Vi er kede af, at forløbet ikke levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback seriøst.
Hos Ren Cykel gør vi altid vores bedste for at levere både god service og tydelig kommunikation – og når vi rammer ved siden af, er det vigtigt for os at tage ansvar og lære af det.

Tak fordi du tog dig tid til at tale med os. Du er selvfølgelig altid velkommen hos os igen, hvis du får brug for hjælp fremover 🌟

Wonderful service

Wonderful service, all employees are very welcoming and professional and fix whatever bike problem I come with really fast.

Hi Svetlana,

Thank you so much for your review!
We’re thrilled to hear you’ve had a good experience and that our team could help out quickly and professionally.
We hope to see you again 😊

Very fast

Very fast, quality service

Hi Brendan,

Thank you for the kind words!

We’re happy to hear that you had a good experience and you're always welcome to stop by again 🌟

Best regards

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Deres mersalgs-iver står i vejen for hvad de kan

RenCykel er sikkert gode cykelsmede, men forretningsmodellen er baseret på mersalg. Skulle give 500 kroner ex moms for en SRAM PC1 cykelkæde. Denne type kæde koster normalt 100-150 kroner. Spøjse argumenter fra deres kontor om hvorfor vigtigt at skifte, såsom at olie ikke kan fryse. Andre cykelsmede vil forsøge at reparere, ikke udskifte.
3 stjerner er hverken for eller imod - man skal blot bruge dem med åbne øjne.

PS: Tak for svar. Kæden blev skiftet i forbindelse med stor service. Det var en cykel med indvendige gear, så service er egentlig bare fælge/kæde. Tak for rabatten på service, men samlet dyrere pga den her forretningsmodel.

11 april 2025

Hej Klavs,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi gør os umage for at gennemgå hver cykel grundigt og give en ærlig og gennemsigtig vurdering af, hvad der bør udskiftes eller kan forbedres.
Du er naturligvis aldrig forpligtet til at tage imod vores tilbud – vi informerer blot, så du har det fulde billede af cyklens stand og sikkerhed.

I forhold til prisen på reservedele forstår vi godt, at det kan virke højt sammenlignet med det, man nogle gange ser online.
Men vi kan ikke sammenligne vores priser direkte med dem på nettet - vores priser dækker både selve delen, garantien, professionel montering og den tid, vi bruger på at kvalitetssikre arbejdet.
Vi bruger kun dele, vi kan stå inde for.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive til os, og vi håber at se dig igen en anden gang 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betalte intet da cykel ikke kunne…

Betalte intet da cykel ikke kunne repareres billigt alligevel - god service :-)

8 april 2025

Hej Dahl,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service, og vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang 😊

Stor service og hjælp

Hej RenCykel

Vil gerne takke Nicolai for hans store hjælp vedr. mit batteri til min el-cykel. Det var noget af et detektiv arbejde, og her må jeg blot rose for den service som blev givet.

Mange hilsner
Martin

10 april 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at Nicolai kunne hjælpe dig med dit batteri. Vi sætter stor pris på din ros og håber at se dig igen, hvis du får brug for vores hjælp i fremtiden 🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great service and a friendly crew

I went here to get some spare parts for fixing my wheel, the mechanics were super friendly and very helpful, I also got a very fair price.
I'd definitely come back in the future, if I need a repair or more spare parts.

7 april 2025

Hi Fabian,

Thank you for your kind words! 😊 We're happy to hear that had a good experience at our shop. We look forward to welcoming you back in the future, whether it's for a repair or more spare parts. Ride safe! 🚲

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.