Reisknaller Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij willen graag het volledige team bedanken voor de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren. Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische korte stedentrip met mijn dochter gemaakt naar Barcelona. Een week voor aanvang pas geboekt en genoten van deze prachtige stad. Reisknaller prima manier om dit te regelen. Betaalbaar en g... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå

Skrivet av företaget

Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

79 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Teleurgesteld

Jammer dat de klantenservice eenvoudige vragen over mijn reis niet kunnen beantwoorden en daar een email voor gestuurd moet worden. Het beantwoorden kan enkele dagen duren en na 4 dagen heb ik nog geen reactie ontvangen. Vandaag opnieuw gebeld en wederom hetzelfde antwoord: per email de vraag stellen. Hoe moeilijk kan je het maken?

5 november 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede informatie gekregen na telefonisch contact.

Goede informatie gekregen wij wilde voor 10 personen boeken was niet mogelijk op de site. Bïj andere reisbureaus trouwens ook niet. Dus gebeld en de oplossing door Peter aan gedragen, na het boeken nog een probleem dacht ik. Maar na telefonisch contact meteen opgelost. Dus tot nu toe prima geregeld allemaal.

28 oktober 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Misverstanden

Bij het boeken van een reis incl vlucht voor een bepaalde prijs is het misgegaan .
De vlucht zat er niet bij.
Het was fout gegaan in het boekingssysteem.
Na overleg moest ik de vlucht bijboeken.
Dat wilde ik niet omdat ik had betaald voor het hotel en vlucht.
We konden er niet uitkomen,ik gaf aan als ik een fout maak bij het reserveren ook zelf de kosten moet betalen.
Er werd ook niet aangegeven het bedrag te delen,dat had ik ook wel willen doen.
Kortom bedrijfsrisico moet je nemen als het fout gaat.
Ik geef het bedrijf daarom het voordeel van de twijfel. De prijs van het hotel alleen was niet voordelig.

4 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Boek je reis hier niet

Ik heb hier een reis naar Turkije geboekt op 21 september. Ik was ook een reis naar Spanje aan het bekijken maar besloot toen toch voor Turkije te gaan. Bij de bevestiging per mail kreeg ik opeens een bevestiging van Spanje. Terwijl ik niet op deze pagina zat tijdens het afrekenen. Natuurlijk direct gebeld. Volgens de vrouw moest ik mailen, ook direct gedaan. Na 5 dagen (incl weekend) kreeg ik eindelijk een reactie. Een man belde mij en gaf aan dat het wel goed zou komen. Ik vertrouwde daarop. Na 2 dagen nog niks gehoord te hebben belde ik weer. Werd van het kastje naar de muur gestuurd tot ik op vrijdag een mail kreeg dat ik 140 eu annuleringskosten moest betalen en ik dan een nieuwe reis kon boeken. Niet wat ze beloofd hadden maar het leek erop dat ze hun best hadden gedaan dus ik accepteerde het. En omdat ik mijn geld snel terug had boekte ik alsnog mijn vakantie naar Turkije via dezelfde site. (Ze zijn tenslotte goedkoop) Bij het afrekenen van de site staat dat ik voor de transfer contact op moet nemen met de klantenservice. Ik reken af en doe dit direct waarop ik weer krijg te horen dat ik moet mailen. Na een aantal dagen krijg ik een mail terug met; "N.a.v. je aanvraag voor een transfer zagen we dat je als vliegveld Samos hebt geboekt voor je reis naar Turkije We hebben ook geprobeerd om je hierover te bellen want denk dat dat niet de bedoeling is." Ik heb een verkeerde vlucht geboekt..dat vond ik al een vreemde opmerking. Want ik ga er vanuit dat als ik een hotel boek en er een vlucht bij komt te staan deze passend is. Ik was geïrriteerd, waarop ik een slechte review plaatste. Kort daarna werd ik gebeld door een geïrriteerde medewerker. (Er zijn maar 2 mensen op de klantenservice want ik sprak altijd dezelfde man of vrouw) Waarom ik dat had gedaan en dat zij verlies voor mij hadden gedraaid om het op te lossen. Ik zeg dat ik zijn frustratie begrijp en ik beloof hem de review te verwijderen als ze het alsnog goed oplossen. Ik verwijder de review omdat hij dit beloofd. De "goede" oplossing kreeg ik de volgende dag. Je krijgt je geld terug en boek je reis maar ergens anders, was het.

Inmiddels zijn we 2,5 week verder door deze reisknaller.nl en zijn de goedkopere reizen niet meer goedkoop of volgeboekt. Bedankt reisknallers! Voor mij nooit weer...

5 oktober 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mag oprecht een Reisknaller genoemd…

Mag oprecht een Reisknaller genoemd worden. De bestemming is voor mij bekend, ook wat ik in het verleden voor deze vakantie elders moest betalen. Maar het aanbod van Reisknaller voor precies dezelfde vakantie was substantieel voordeliger, dat ik bij Reisknaller heb geboekt. Drie fantastische weken vakantie, maar dan wel met beduidend meer zakgeld. Reisknaller, bedankt en tot de volgende vakantie!

5 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, reis geboekt maar gevraagd of de reis omgeboekt kan worden vliegticket niet geld was is kwijt dat werd gelijk gezegd , hotel omboeken ging men regelen. Vervolgens dagelijks een mail van de Reisknaller het is super druk op de afdeling maar we zijn voor u bezig inmiddels 10 dagen verder en nog steeds geen antwoord terwijl ik morgen officieel moet vertrekken boek hier nooit meer

18 september 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kende het bedrijf niet dus altijd…

Kende het bedrijf niet dus altijd beetje spannend hoe de afhandeling van zaken is. Info op de website voldoende. Boeking ging makkelijk. Betaling via Ideal. Bevestigingen via email vlot binnen. Telefonisch contact prettig en behulpzaam. Enige minpuntje is dat er bij een upgrade van de kamer wijzigingskosten betaald dient te worden die ik pas achteraf op de factuur zag en niet in het gesprek werd aangegeven. Of ik weer een vakantie via Reisknaller zou boeken? Jazeker!!

29 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.