Duidelijk advies gekregen. Er wordt een dossier aangemaakt voor latere vragen, en het is betaalbaar (mijn rechtsbijstand bleek niet toereikend voor werkgerelateerde vragen). Ook vriendelijk geholpen.... Se mer
Det här tycker kunderna
Een duidelijk antwoord gekregen op een prangende vraag. Er werd goed en geduldig geluisterd. Ik ben duidelijk een stap verder gekomen.
tevreden over de dienstverlening. De jurist nam uitgebreid de tijd om naar mijn vraag te luisteren en gaf een duidelijke, deskundige en rustige uitleg. Ik voelde me serieus genomen en mijn vragen w... Se mer
Zeer goed geholpen met een juridische vraag. Erg geduldige juristen en het dossier is heel goed bijgehouden. Mijn dank tot waar ik nu sta in het hele proces! Het heeft me al enorm geholpen en de aange... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Kontaktuppgifter
Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag, Nederländerna
- 0900 1966
- rechtstelefoon.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 4 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik kon mijn vragen duidelijk stellen.
Ik kon mijn vragen duidelijk stellen.
En kreeg ook duidelijk antwoord terug.
Als prettig ervaren
De info die ik heb gekregen was…
De info die ik heb gekregen was duidelijk en ik ben er zelf mee verder gegaan.
Concreet en duidelijk geholpen
Prettige hulp.
Het was een duidelijk en helder…
Het was een duidelijk en helder adviesgesprek. Ik heb daar zeker wat aan gehad! Bedankt
Heb 7 dagen elke dag meerdere keren…
Heb 7 dagen elke dag meerdere keren gebeld en totaal 3 uur in de wacht gestaan in die week.
Je hoort: u bent de eerstvolgende in de rij op het bandje maar geen persoon nam mijn belletje aan!
Met lidmaatschap ook niemand die opnam !
Bovenstaande klacht via mail verzonden inclusief annuleren lidmaatschap en ik kreeg alleen een mail dat ik mijn geld terug krijg.
Geen woord in de mail over 7 dagen meerdere keren 45 min wachten en niemand te spreken te krijgen!!!
Ben goedemorgen geholpen maar of ik er…
Ben goedemorgen geholpen maar of ik er wat aan ga hebben is een 2de
Ik heb antwoord gekregen op mijn vraag
Ik heb antwoord gekregen op mijn vraag, en advies wat verder te doen
Ze had me gelijk goed geholpen al me…
Ze had me gelijk goed geholpen al me vragen beantwoord zonder dat ik te lang moest wachten of verkeerd begrepen werd , ze deed haar werk Top!
Ik werdt goed geholpen
Verhelderend
Ik vond het gesprek verhelderend en ter zake doende. Ik kan hiermee verder met de VvE.
goed gesprek gehad
Helder antwoord
Helder en duidelijk
Ik kreeg heldere en duidelijke antwoorden. Men dacht met mij mee, het was een prettige ervaring ook al om iemand te spreken die aan jouw kant staat
Een zeer fijne communicatie gehad
Een zeer fijne communicatie gehad, concreet en helder !
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.