Rcleaner
Jag behövde en trimmer och hittade denna på Facebook. Leveransen tog ca 3 veckor och jag hann försöka reklamera köpet via PayPal. Fick svar från dem att den var på väg. Skickades via Luxemburg Post o... Se mer
Bestälde på black friday fick den efter 20 dagar. när jag öppnade förpackningen det var hår runt om det som någon hade använt den redan. när jag startade trimmer bladen hoppade ut framför min öga. Kun... Se mer
Så som många andra redan skrivit är…
Så som många andra redan skrivit är detta ett lurendrejeri. Må dem brinna i h…….. Skurkar!!
Fick inte ens paketet beställde den…
Fick inte ens paketet beställde den 2020/11/28 alltså 9 månader sedan. Kundservice svarar inte ens. Anmäler detta till ARN. Beställ aldrig från dem
Skräp!
Julklapp till pojkvännen.. Trimmern funkade inte alls efter första laddningen 👎🏻👎🏻👎🏻
Uruselt
Uruselt, köpte trimmern från FB. Höll i några få rakningar sedan slutade den att fungera. Hörde av mig till mailadressen om reklamation. Fick ett meddelande om att skicka en video så skulle dem hitta en lösning. Skickade video, inget svar nu på 4 veckor. Undvik!
Undvik!
Jag, liksom många andra köpte Rcleaner Trimmern via annons på Facebook. Fick dåliga vibbar när dom inte svarade på mejl men fick i alla fall till slut trimmern efter ca 4 veckors leverans (vilket i sig är under all kritik bara där).
Trimmern i sig verkade bra till en början. Laddbar via USB och kändes bra i handen. Till slut så kom verkligheten ikapp dock. Efter ca 5 laddningar så dör trimmern direkt. Den håller alltså i max 20 sekunder trots full laddning.
Då jag redan hade dåliga vibbar från deras kundtjänst (som vägrar svara på mejl eller på messenger via Facebook) så skruvade jag av toppen på trimmern bara för att finna ett riktigt dåligt jobb av lödning mm.
Summa summarum:
Undvik detta blufföretag. Spar dina pengar och kila till någon av dom etablerade elektronikaffärerna där man kan åtminstone kan få hjälp vid strul.
Blev riktigt besviken
Blev riktigt besviken! Som många andra skrivit så höll den bara 2 ggr sen gav själva motorn i den upp. Så det är bara att kassera produkten!
Köp inte!!
MIN PRODUKT KOM MEN MED HÅR PÅ!!!
MIN PRODUKT KOM MEN MED HÅR PÅ!!!! Så äckligt!!!! DE SVARAR ÄVEN INTE PÅ MEJL!! Köp ej!!
Riktigt jäkla usla
Riktigt jäkla usla. Köp inte från dessa skojjare. Fick en trimmer som inte ens höll en rakning. Försöker få mina pengar tillbaka men dom svarar sporadiskt på mail att dom "skall hitta en lösning"?
Man får försöka upprätta en anmälan hos konsumentverket
Håller helt med
Håller helt med, köpte denna till sonen i julklapp men den går inte att ladda. Skriv till den flera gånger har inte fått något svar. La in en negativ åsikt på deras Instagram, den kommentaren togs bort snabbt av dem. Vill också ha mina pengar tillbaka.... Riktigt bluff företag
Skräp,vill ha tillbaka pengarna men dom…
Skräp,vill ha tillbaka pengarna men dom svarar inte på mail
Lurad blev man
Har köpt men ångrat mig direkt efter 3…
Har köpt men ångrat mig direkt efter 3 dagar eftersom den slutade fungera helt. Har kontaktat företaget oändliga gånger men fick aldrig svar. Bortkastad pengar i onödan. Misstänker är en kineskisk företag som ligger bakom bluffen.
Köp ej detta, det är min rekommendation
PS
Dom med goda recensioner är en och samma person från Rcleaner
Lång leveranstid utan meddelande
Från beställning till leverans tog det 17 dagar. Inget meddelande utan paketet bara dök upp i brevlådan. Produkten en klippmaskin och saxar har jag inget att klaga på.
!! VARNING !!
!!! VARNING !!!
Oseriöst bluff företag. Har inte ens en riktig mailadress! Trimmern är under all kritik och inte värd en krona! Går ej att få kontakt med företaget. Vänt mig till konsumentverket!
Scam
Scam! Bluff bolag, beställ inte. Jag beställde tyvärr men fick aldrig någon vara. Ingen svarar på mail, vilken dessutom är en gmail till support enl hemsida. Tyvärr lurad då nu varnar jag andra.
BLUFF och TJUVJÄVLAR
BLUFF och oseriöst företag.
HANDLA INTE HÄR!!
Det går inte att få kontakt med dem. De som skriver att de har fått den vara de beställt ljuger.
Har anmält till alla instanser som jobbar med bedrägeri, men de kommer antagligen inte att kunna göra nånting åt dem. TJUVJÄVLAR!!!
Fungerar tokbra
Var först orolig att det var en bluffsida, men tyckte den såg så cool ut att jag tog chansen. Den kom faktiskt 😀 och den fungerar tokbra 👌 och en positiv sak till, det är ingen plastpry 😜 Den är av metall 👍lite plast i botten för on/off, men det är allt
BLUFF!
Redan efter 10 minuter gick trimmern sönder..
Inget annat än ett blufföretag är detta.
KÖP EJ!!
Väntat i snart 1 månad på min leverans
Väntat i snart 1 månad på min leverans, mejlat till företaget 3 gånger och inte fått ett enda svar! Skräp företag beställ inte härifrån om du inte vill bli lurad.
När jag öppnade förpackningen det var…
När jag öppnade förpackningen var det hår runt om det som någon hade använt den redan. Sedan upptäckte jag om att det var två delar som trasiga. Kundtjänsten säger att de kan svenska men de prattar inte och svara heller inte på mina mail. Oseriöst företag!