1. Klädleverantör

At Ravolla, we offer stylish, high-quality fashion and lifestyle products. Enjoy a 30-day money-back guarantee. Discover affordable luxury with us!

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Bluffföretag

Bluff, buffel och båg!
Jag köpte en linneklänning och fick en polyesterkopia. Har försökt att reklamera i 3 månader, de lovade att betala tillbaka 50% (Inte rätt men det bästa jag lyckades få) men då upphörde alla kontaktvägar att fungera. Inga pengar men en skitprodukt!

20 februari 2025

Svar från Ravolla

Tack för din recension och för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att det har blivit så här – det är absolut inte den standard vi strävar efter hos Ravolla.

Vi vill mer än gärna lösa detta på ett bra sätt och ser gärna att du kontaktar oss så snart som möjligt via vår kundtjänst: info@ravolla.com ✉️

Vi har även redan skickat ett mejl till den adress vi har registrerad i vårt system. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd, och vi kommer att göra allt vi kan för att rätta till detta.

Med vänlig hälsning,
Team Ravolla

Mycket nöjd!

De har bra kundservice och beställningsprocessen var enkel. De har rimliga priser till kvalitén. Rekommenderar!

24 januari 2025

Hej Manar,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundservice, beställningsprocess och prisvärdhet.

Utmärkt kundservice

Utmärkt kundservice! Jag hade nagra fragor innan jag la min beställning och kundtjänst var snabb med att ge mig alla svar jag behövde. De var mycket hjälpsamma och vänliga, vilket gjorde hela
köpupplevelsen smidig och trevlig.

12 januari 2025

Hej Samah,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår kundservice. Det är alltid vårt mål att ge snabba och hjälpsamma svar, och det betyder mycket för oss att det gjorde din köpupplevelse smidig och trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp!

Team Ravola

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse…

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos företaget. De har varit mycket professionella och hjälpsamma genom hela processen. Det är tydligt att de värdesätter sina kunder och hanterar ärenden snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt!

18 december 2024

Hej Ahmad,

Tack för din fantastiska recension och för att du delar din upplevelse med oss! Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde oss som både professionella och hjälpsamma. Att sätta våra kunder i fokus är vår högsta prioritet, och det är härligt att höra att vi lyckats leva upp till dina förväntningar.

Vi vill också passa på att be om ursäkt för att vi inte har svarat på denna recension tidigare. Under slutet av förra året hade vi en exceptionellt hög arbetsbelastning, vilket tillfälligt påverkade vår möjlighet att svara på recensioner i tid. Vi jobbar nu hårt för att hinna ikapp och visa alla våra kunder att vi uppskattar deras värdefulla feedback.

Tack igen för dina vänliga ord och din rekommendation – det betyder verkligen mycket för oss!

Ravola

Jag beställde jätte fina skor

Jag beställde jätte fina skor, riktigt varma och sköna. Speciella och finns inte likadana någonstans. Vattentäta, super bra! Rekommenderar.

2 december 2024

Hej Oula,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är så nöjd med skorna och att de både är varma, sköna och unika. Det är precis den typen av upplevelse vi vill att alla våra kunder ska ha.

Vi vill också passa på att be om ursäkt för att vi inte svarat på din recension tidigare. Under slutet av förra året hade vi en hög arbetsbelastning som tyvärr påverkade vår möjlighet att svara på recensioner i tid. Nu arbetar vi hårt för att hinna ikapp och visa vår uppskattning för all den värdefulla feedback vi fått från våra kunder.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension – det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Team Ravola

Bra kvalitet,snabbt svar på E-mail.

Bra kvalitet, snabbt svar på E-mail, hjälpsam.

2 december 2024

Hej Aleksandra,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter och vår snabba och hjälpsamma kundservice. Det är alltid vårt mål att göra våra kunder nöjda och att ge bästa möjliga service.

Vi vill också passa på att be om ursäkt för att det har tagit oss tid att svara på din recension. Under en period hade vi hög arbetsbelastning, vilket tyvärr gjorde att vi inte kunde svara på alla recensioner i tid. Vi arbetar nu hårt för att visa vår uppskattning för feedback från våra kunder.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension – vi uppskattar det verkligen!

Team Ravola

Det som står på deras hemsida är otydlig

Det som står på deras hemsida stämmer inte. Min man beställde skor, där det står leveranstid 24 timmar, men under Vanliga frågor står mellan 5-10 arbetsdagar.

25 juli 2024

Svar från Ravolla

Tack för din feedback. Vi beklagar om informationen på vår hemsida upplevdes som förvirrande. På vår hemsida står det att vi skickar beställningar inom 24 timmar, men att leveranstiden är 8 till 12 arbetsdagar beroende på transportören.

Vi vill gärna lösa detta för dig och säkerställa att du blir nöjd. Vänligen kontakta vår kundtjänst på info@ravola.se så hjälper vi dig vidare.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Ravola-teamet

Riktigt bra service

Riktigt bra service, jag önskar faktiskt att andra företag tar hand om sina kunder som dessa. Uppskattar detta verkligen.

25 november 2024

Svar från Ravolla

Tack för att du delade din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte fått ditt paket och förstår hur frustrerande det måste vara.

Enligt informationen vi fått från dig har PostNord lämnat paketet vid din dörr och tagit ett foto som leveransbevis. Eftersom detta är information som du själv har delat med oss, ligger det tyvärr utanför vår kontroll som företag.

Vi rekommenderar att du kontaktar PostNord direkt för att reklamera deras leverans. Om du behöver vår hjälp för att driva detta vidare med PostNord, tveka inte att höra av dig – vi hjälper dig gärna så mycket vi kan.

Vi hoppas på en lösning och uppskattar din förståelse för att detta är ett leveransproblem utanför vårt ansvar.

Ravola

Enkelt och effektivt att ta kontakt med…

Enkelt och effektivt att ta kontakt med de jag hade några funderingar kring min beställning och retur de va snabba och svara ,bra erbjudande och till möts gående .

7 november 2024

Hej Sara,

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår kundservice som enkel och effektiv, och att vi kunde hjälpa dig snabbt med dina frågor kring beställning och retur. Det är alltid vårt mål att vara tillmötesgående och erbjuda bra lösningar för våra kunder.

Vi vill också passa på att be om ursäkt för att vi inte har svarat på din recension tidigare. Vi arbetar nu hårt för att hinna ikapp och visa vår uppskattning för all den värdefulla feedback vi får.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss!

Ravola

Snabbt svar och en bra lösning på mitt…

Snabbt svar och en bra lösning på mitt problem

7 november 2024

Hej Evalotta,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du fick ett snabbt svar och att vi kunde erbjuda en bra lösning på ditt problem. Det är precis den typ av service vi alltid strävar efter att ge våra kunder.

Vi vill även be om ursäkt för att vi inte har svarat på din recension tidigare. Vi arbetar nu för att hinna ikapp och visa vår uppskattning för all feedback vi får.

Tack igen för att du delade din upplevelse med oss!

Jättefint bemötande

Jättefint bemötande! Byxorna passade inte så meddelade att jag ville göra en retur. De erbjöd mig en full återbetalning och jag fick dessutom behålla byxorna vilket kändes väldigt fint. Nu kan en nära vän få njuta av dom istället!

24 oktober 2024

I alla postorderföretag sker misstag

I alla postorderföretag sker misstag. Det som skiljer bra från dåliga företag är hur man hanterar sina reklamationer. I mitt fall var en vara skadad. Jag fick positivt svar med vändande e-post, ett föredömligt bemötande och min skadade vara ersatt omgående. Jag är mer än nöjd och kan rekommendera företaget/ Christer från Östersund

18 oktober 2024

Bra kundpolicy

När den vara jag beställt levererades så var det inte alls samma vara jag fick som jag hade beställt. Varan jag fick hem var både till utseende och kvalitet undermålig. Jag mejlade Ravola detta och de återkopplade väldigt snabbt. Då varan jag beställt inte längre fanns för leverans så blev jag kompenserad både med full återbetalning samt med rabatt på mitt nästa köp. Detta är bra kundpolicy och det är på detta sätt man bygger ett fortsatt förtroende mellan leverantör och kund!

11 september 2024
Visa omdömen på alla språk (212 omdömen)