Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Spurgte, om jeg kunne få pengene tilbage for et dirkesæt, som gik i stykker efter mindre end en times brug. Det kunne jeg ikke, idet ejeren hårdnakket påstod, at produktet (til i underkant... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tak for den hurtige levering, trods December måneden. Jeg oplever desværre, at det dirkesæt jeg har købt var beskidt. Håndtagenes metal kanter var ikke rundet af. En af de dirk jeg modtog var meget... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har modtaget en ovenud god service, hvor jeg blev forsikret om levering eller anden løsning dagen efter bestilling. Mine varer nåede frem, som Ravlygter.dk formodede, dog var det vildt rart og... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fik mine 2 bestilte keser i to pakker. Vil gerne returnere den sidste, da varen desværre ikke lever op til vores behov/forventninger. Hvordan gør vi bedst det? Varen er endnu ikke pakket ud af ori... Se mer

Företagsinformation

1. Friluftsbutik
  2. Utsiktspunkt

Skrivet av företaget

Ravlygter og tilbehør til din ravjagt. Find os på www.ravlgter.dk

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening.
En af lygterne var der et problem med. Men det blev ordnet hurtigt og gratis :)
Hjemmesiden kunne trænge til en kærlig hånd, da der var en smule bøvl på mobilen. Men allervigtigst den gode service.

2 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De får kun 1 stjerne fra mig.

De får kun 1 stjerne fra mig.
Jeg bestilte en vandflaske marts måned. Der stod den var på lager. Det viste sig så, at det var den ikke. Pengene var trukket fra min konto.
De sagde, at der ville gå ca. 14 dags tid. Jeg skrev til dem et par gange og det blev rykket yderliger, og det endte ud i, at der skulle gå over 2 1/2 måned, før jeg fik min vandflaske. I en mail sagde firmaet, at jeg ville få en ekstra ting med i pakken, som tak for min tålmodighed. Det var der så ikke. Der var kun min vandflaske. Når man så prøver, at ringe til dem, var jeg først i køen, i 15 min. Så lagde jeg på, for det gad jeg ikke at vente på.

Jeg synes det er rigtig dårlig stil, og det er sidste gang, at jeg handler hos det firma.

3 juni 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Grotesk serie af fejl

Den 17. april bestiller jeg et varenummer bestående af et sæt med en ravlygte, 2 batterier og en oplader
Herefter følge denne lange række fejl begået af Ravlygter.dk:
- dansk vejledning mangler (batterier kan vendes forkert)
- en defekt lygte
- en forkert lygtetype
- levering til forkert adresse
- forkert batteritype
- forkert 230v stik
Kundeservice reagerer fint på alle reklamationer. Det er blevet til i alt 45 e-mails frem og tilbage til Ravlygter.dk
Først efter 5 1/2 uge og 5 besøg i GLS-butikken har jeg nu en lygte med 2 batterier og en oplader.
Kundeservice får 2 stjerner. Lageret får 0 stjerner.

30 maj 2021
Logotyp för Ravlygter

Svar från Ravlygter

Hej Bent.
Mange tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi beklager mange gange, at der er gået ged i din bestilling. Det var slet ikke godt nok! Vi har taget din oplevelse til efterretning for at undgå fejl som denne i fremtiden og har heldigvis kunne rette op på håndtering og processen.
Jeg håber, at du er trods alt tilfreds med din nye lampe. Ellers er du altid velkommen til at give os et kald, så finder vi HURTIG en rigtig god løsning til dig :)

Hav en rigtig dejlig dag!
Ravlygter.dk teamet

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.