1. Gokart-bana

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

2,6

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Riktiga cirkusartister

Riktiga cirkusartister – och då menar jag inte på banan 🎪

Ringer dagen innan och frågar snällt: “När kan man köra drop-in?”
Svar: “Kom kl 10.00, då får ni garanterat köra.”
Perfekt tänker vi!

Så jag och barnen dyker upp 9.40, laddade och redo.
10.01 – fortfarande kolsvart i anläggningen.
10.10 – ringer numret. Inget svar.
10.20 – äntligen händer något… en bil rullar in och parkerar lugnt (och kreativt) på handikapplatsen. Ur bilen kliver personalen i vad som bäst kan beskrivas som slow motion.

10.25 är vi inne och jag frågar lite försiktigt om de öppnar kl 10.00.
Svar: “Ja.”
Ingen ursäkt, ingen förklaring – bara en bekräftelse som om inget konstigt hänt.

Sen blir det ännu bättre. Vi uppmanas att registrera oss, och direkt efter:
“Skynda er! Ni måste vara klara snabbt, vi har en bokning kl 11.00.”

Alltså… ursäkta? Vi var här i tid. Det var inte vi som tog sovmorgon.

Personalen glider runt, slänger sig i soffor och ger ett starkt intryck av att de helst hade varit någon helt annanstans. Professionellt? Inte direkt.

Som flera andra redan har skrivit här: personalen är under all kritik.
Själva anläggningen är grym – banan är riktigt bra och det märks att det satsats ordentligt.

Men tyvärr var första upplevelsen helt förstörd, och det svider lite extra när man dessutom firar födelsedag.

Och ärligt talat – det finns ingen anledning att komma tillbaka när det finns andra ställen som är billigare, närmare och faktiskt öppnar i tid.

26 april 2026

Säkerheten bland vissa förare är lika…

Säkerheten bland vissa förare är lika med noll. De kan inte hantera fordonen på ett säkert sätt för att undvika kollisioner. I vissa fall skall skulle dessa visas ut med svart flagg av de så kallade "marshalls", vilket inte skedde.
Skulle önska att marshalls var mer aktiva.
Jag har kört gokart tidigare med färre deltagare per heat.
Enligt Svenska Bilsportförbundets kartingregler får det delta maximalt 10 förare per heat.
För mig var upplevelsen en katastrof.
Nogle køreres sikkerhed er nul. De kan ikke håndtere køretøjerne sikkert for at undgå kollisioner. I nogle tilfælde burde disse vises med et sort flag af de såkaldte "marshalls", hvilket ikke skete.
Jeg ville gerne have, at marshalls var mere aktive.
Jeg har kørt gokart før med færre deltagere pr. heat.
Ifølge det svenske motorsportforbunds kartingregler er der maksimalt tilladt 10 kørere pr. heat.
For mig var oplevelsen en katastrofe.

23 mars 2026
Visa omdömen på alla språk (231 omdömen)