Företaget har svarat
Ik gebruik Quida al jaren en ben zeer tevreden over hun producten. Snelle levering en goede service, bij vragen word er spoedig contact opgenomen.
Företaget har svarat
Groothandel in nagelproducten. Wij hebben onze eigen producten ontwikkeld met eigen recept. Unieke hoogwaardige kwaliteit voor professioneel en particulier gebruik. Een kwaliteit die zich onderscheid met de rest van de merken. Een maal gekocht, dan bent u zeker verkocht aan ons merk, kwaliteit en uitstraling
Paxtonstraat 3 N Box G9676, 8013 RP, Zwolle, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Quida
Bij Quida bestel ik al mijn producten , het is een goed en betaalbaar merk! Altijd tevreden mee

Svar från Quida
Ik gebruik Quida al jaren en ben zeer tevreden over hun producten.
Snelle levering en goede service, bij vragen word er spoedig contact opgenomen.

Svar från Quida
10 jaar lang in het vak en sinds kort overgestapt van acryl naar acrylgel van Quida.. Dit was de beste keuze ooit. Had ik dit maar eerder gedaan! Geen stank, sneller klaar, weinig vijlen, top hechting en ontzettend mooie kleuren. Daarnaast gaat het echt ontzettend lang mee, omdat er maar weinig van nodig is. Verder werk ik ook graag met de buildergel icm de gelbonder en rubberbase. Hele mooie glans van zichzelf en echt topspul dit.
Quida ontzettend bedankt voor de kwaliteit en geweldige prijzen en uiteraard de snelle service!

Svar från Quida
Top spul, rubberbase met the gelbonder blijft echt super goed zitten! Mijn klanten zijn om

Svar från Quida
Was erg benieuwd naar de producten. Dus met de blackfriday toch maar eens wat besteld. Kreeg een dag later mijn product binnen. En wat was ik blij verrast. De dekking van de lakjes fenomenaal. Dus twee dagen later gelijk nog een bestelling geplaatst. Ben erg tevreden over quida. En blijf nu zeker producten bestellen.

Svar från Quida
Zeer snelle en professionele levering. Alle producten zijn netjes ingeseald.
De producten zelf zijn ook van heel goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Zeker een aanrader !

Svar från Quida
Ik ben zo blij met Quida ! Levering is super snel en ook erg goed verpakt! Sinds de Tpo verbod heb ik heel veel producten geprobeerd en helaas was dus ook de kwaliteit achteruit gegaan. Nu dat ik Quida gebruik heb ik daar geen last van. Nagels van mijn klanten blijven na 4 weken er top uitzien.
Dekking is echt top en de kleuren gewoon WAUW.

Svar från Quida
Fantastisch product. Ik wil niet anders meer. Personeel is super vriendelijk en als er al iets niet is goed gegaan word het direct opgelost

Svar från Quida
Uitstekende producten een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Eventueel hulp als je een artikel zoekt is ook geen probleem en je word echt goed geholpen

Svar från Quida
Op 12-08-2020 is Deco Nails te Zwolle (Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr E. Nijdam. Het insolventienummer van deze zaak is F.08/20/169. De (hoofd)activiteit van Deco Nails is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Ik probeer nu al sinds 7 juli contact te krijgen via de klantenservice, ik heb 1 reactie gekregen en erna nooit meer.
Een van de lakjes was niet helemaal goed en verkleurde heel gek onder de lamp.
Deze wou ik graag ruilen, helaas krijg ik nu al 3 maanden geen reactie.
Ik raad echt iedereen af hier te bestellen!!!
Ik wacht al 2 weken op een bestelling, nergens op te bereiken. Mailtje gehad dat het pakketje bij dhl ligt, maar dhl weet nergens van. Ik ben opgelicht
Paar maanden geleden iets besteld wat gewoon aan kwam. Maar mijn bestelling van inmiddels 2 weken geleden (ook gewoon voor betaald) is nog niet aangekomen. Ze reageren ook niet op de e-mail en ik wil het liefste gewoon de producten ontvangen. Maar sta letterlijk voor een dichte deur bij hun pand in Emmeloord. Ik raad mensen af om hier te bestellen.
Vraag me nou echt af wat die mensen in de andere reviews lopen te zeuren. Al heel vaak bij Quida besteld en altijd alles mooi op tijd binnen, geen schade en niks mee aan de hand. Wordt altijd netjes geleverd en als een product na bestelling toch niet op voorraad bleek te zijn krijg je daar gewoon een mailtje over en je geld terug. Top bedrijf, niks op aan te merken.
Vorige week hier wat besteld en netjes binnen 2 werkdagen binnen ik ga hier vaker wat bestellen !!! en super netjes geholpen via de mail door ene Rafael
Ik heb hier vorige week bestelt, 2 producten niet gekregen. Ik heb gemaild en 1 product bleek niet op voorraad te zijn en daar heb ik geld van terug gekregen (wel veel te weinig). Over dat andere product zeggen ze niks en negeren ze al mijn mailtjes. Ook zijn ze niet telefonisch bereikbaar wat ik al heel raar vind. Ik bestel hier NOOIT meer.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.