Gör det enkelt att låna till bolaget om det behövs och man får snabbt veta vad som går att låna och pengarna kommer snabbt när allt är klart och signerat. Fungerar smidigt och lätt att få översik... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Som företagare har vi själva upplevt hur svårt det kan vara att vända sig till de traditionella storbankerna. Därför bestämde vi oss för att erbjuda enkel och flexibel finansiering för småföretag. Vi på Qred hjälper företagare i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Belgien och Tyskland med rätt typ av finansiering. Idag erbjuder vi företagslån, kreditkort och factoring online. Ansökan tar bara någon minut, du får svar inom en timme och pengarna utbetalas samma dag. Qred grundades år 2015 och har hjälpt tiotusentals företag i sina tillväxtresor. Tillsammans med våra kunder har vi skapat över 5 000 nya jobb i samhället. Det är vi extremt stolta över! Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda snabb, trygg och enkelt företagsfinansiering. Dessutom förändrar och förbättrar vi branschen som helhet tillsammans med branschkollegorna i Swedish Fintech Association och en rad andra organisationer för olika branscher. Oavsett om ditt företag behöver mycket eller lite hjälp med finansiering, hittar vi lösningen för just dig. Vi tillhandahåller snabb, rättvis och flexibel finansiering för småföretag. Vår utmärkta kundtjänst finns alltid tillgänglig bara ett knapptryck bort - du kan kontakta oss via telefon, email eller chatt. Vi är här för dig varje steg på vägen. Vi strävar efter att skapa långvariga kundrelationer. Vi hjälper dig med den finansiella rådgivning du behöver idag, och fortsätter ständigt att utveckla våra tjänster för att kunna hjälpa dig med den rådgivning du möjligtvis behöver i framtiden. Kontakta oss på telefon på 020-150 333 eller maila oss på support@qred.se. Välkommen till oss på Qred!

Signera med BankID. Vi håller högsta säkerhetsstandard.

Drottninggatan 98, 111 60, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Utmärkt service! Ställer upp när det krånglar. Svarar i telefon när man ringer och behöver prata. Försöker göra så att det skall bli så enkelt som möjligt. Och framför allt trevliga😀

Svar från Qred Bank AB
Fint bemötande, ni förstår små företagarna, när man behöver ett liten lån eller kapital i Företaget för att kunna driva framåt .

Svar från Qred Bank AB
Otroligt snabba på återkoppling samt bra service överlag.

Svar från Qred Bank AB
Mycket nöjda med samarbetet och mycket snabba och lösningsorienterade, vi rekommenderar verkligen Qred Bank AB.

Svar från Qred Bank AB
Smidigt och enkelt och hjälp när man behöver det 🙂👍